Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבוד אחיזה במאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עגלת סופר? מה אתה אומר על האלטו?:lol:

.

אלטו רכב מאוד זול ומזדה 2 יקרה יחסית ובמחיר הזה יש רכבים טובים יותר.

מידת הצמיגים שלה נורמלית למימדים שלה ולמשקל. .

מידת הצמיגים לא נורמאלית למחיר. זה רכב באיכות של מיני עם מחיר של סופר מיני. אני לא סתם כתבתי את מה שכתבתי, אני עשיתי על דבר הזה כימעט 50000קמ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צמיגים צריכים להתאים לרכב, לא למה שאתה חושב ששילמת עליו. סופרמיני קטנטנה ששוקלת פחות מטון יכולה להסתפק גם בצמיגים האלה. היא לא באמת צריכה צמיגים רחבים יותר או חתך נמוך יותר או חישוק גדול יותר. המידות הנהוגות עכשיו למשפחתית (205/55R16, כמו שיש ב-156 שלי) הן הזויות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני אניח שפותח השרשור עדיין מעוניין בעזרה ולא בהתגוששות, אז:

1. איזה דגם של מאזדה 2 יש לך, אקטיב או דינמיק? לדינמיק יש מערכת ESP וגלגלים רחבים יותר מאשר לאקטיב (אם הרכב מליסינג אזי 99 אחוז שהוא אקטיב).

2. בני כמה הצמיגים, מאיזו תוצרת ומה מצבם? בדינמיק מגיעים במקור R27 של טויו בדגמים המוקדמים, מה יש אצלך?

3. ענה נא על השאלות בדבר לחצי ניפוח בכלל ובשעת המבחן בעיקר.

4. סע בזהירות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
צמיגים צריכים להתאים לרכב, לא למה שאתה חושב ששילמת עליו. סופרמיני קטנטנה ששוקלת פחות מטון יכולה להסתפק גם בצמיגים האלה. היא לא באמת צריכה צמיגים רחבים יותר או חתך נמוך יותר או חישוק גדול יותר. המידות הנהוגות עכשיו למשפחתית (205/55R16, כמו שיש ב-156 שלי) הן הזויות.

הבעיה שמידת צמיגים לא מתאימה לרכב בדגם הפשוט. את זה רואים לפי אחיזה לא טובה. אולי בדגם המאובזר המצב טוב יותר, אבל במחירים האלו יש רכבים הרבה יותר אוחזים. לכן מחיר לא מוצדק. למזלי לא קניתי את הרכה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הבעיה שמידת צמיגים לא מתאימה לרכב בדגם הפשוט. את זה רואים לפי אחיזה לא טובה. אולי בדגם המאובזר המצב טוב יותר, אבל במחירים האלו יש רכבים הרבה יותר אוחזים. לכן מחיר לא מוצדק. למזלי לא קניתי את הרכה.

אם ככה כוונתי הייתה על הדגם היקר יותר. הדגם הפשוט, פשוט לא כדאיי, תוספת קטנה ומקבלים עם הדגם היקר - פנסי ערפל, צמיגים רחבים יותר אך עם חתך נמוך (גם ככה מרגישים כל דבר ברכב אז עכשיו עוד יותר), הגה דמוי עור, בקרת אקלים ושליטה מההגה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

הניסיון שלי עם מאזדה2 כולל בעיקר רכבי השכרה. אני משער שהם מהדגם הפשוט. כל מה שהם היו צריכים בשביל להתנהג כמו שצריך זה ביקור במתקן האוויר בתחנת דלק. אין להם שום בעיות אחיזה. המידה ה"קטנה" היא 175/65R14H. זוהי סופרמיני עם מנוע 1.5 וגיר אוטומטי. אתה באמת חושב שהיא צריכה 185/55R15, ועוד בסיווג מהירות V? אני לא. זו מידה שהייתה, בזמנו, ל-205 GTI 1.9, אאל"ט, רק כדי לקבל פרופורציות. אלפא 146 1.6 הגיעה כסטנדרט עם 175/65R14, עוד דוגמא. הנטייה לדרוש ולקבל צמיגים במידות מוגזמות עולה בצריכת דלק, בלא למכלולים וריבוי צמיגים סיניים, כי צמיג נורמלי במידות האלה עולה יקר. מילא אם היה בזה איזשהו יתרון לרכב משפחתי או אפילו קטן - אבל שוב, גם עם 175/65R14 אין למאזדה 2 הזאת שום בעיה, לא מבחינת אחיזה, לא מבחינת יציבות ולא מבחינת התנהגות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
א-ת-ה לא מכיר א-ו-ת-י. אז אל תחלק לי ציונים לגבי הנהיגה שלי

אני לא מחלק ציונים לגבי איך אתה נוהג, אני קובע שאין לך הבנה בנהיגה.

בתור מנהל בפורום אני נותן לך הוראה, מכיוון שאין לך מושג, לא לתת עצות שקשורות לטכניקה של נהיגה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נתון המהירות הוא רק פרמטר אחד מתוך סדרה של פרמטרים שלפיהם ניתן לשפוט האם זה נורמלי שרכב יאבד אחיזה בסיטואציה מסויימת. מישהו כאן חוץ מפותח השרשור מכיר את הכיכר ההיא? מישהו יודע מהו קוטרה ושיפוע הכביש? ואולי בדיוק הממטרות פעלו והמים נזלו על הכביש?

ואולי הצמיגים ברכבו של פותח השרשור כבר בלויים וחסר להם אויר?

ואולי הפרונט אינו מכוון כהלכה?

ואולי בזמן שהוא נכנס לכיכר היה גשם של חייזרים ירוקים שהפרישו ריר כחול בריח של עמבה קירגיזית?

זה נכתב כבר מיליון פעם, ולכן עכשיו תהיה הפעם המיליון ואחת:

נהיגה לא לומדים בהתכתבות

ולכן השרשור ננעל. אך רגע אחד לפני שנגיע לסופו, נקרא שוב את תגובתו המחכימה של עידן :lol:

יש, סקודה פאביה ספורט 16V.

זה הרכב היחיד שיש לו תוספת של 100 כ״ס רק מעצם היותו סקודה פאביה, הוא משפר אותך כנהג, תורם לך לאישיות ומשפר בטחון עצמי, אתה נראה טוב (וגבוה) יותר בפאביה וגם יש לך טון דיבור סמכותי יותר, צ׳אק נוריס מכבד אותך כי יש לך רכב כזה (לו יש פאביה רגילה, לא ספורט 16V).

בפאביה ספורט 16V גם מזג האויר יפה ושמשי עם אחוזי לחות נמוכים (עכשיו אתה מבין מזה מעונן חלקית שתמיד אומרים- זה אומר שמעונן בחלקים בהם אין פאביה).

זו לא מכונית, זו דרך חיים והצהרה חברתית.

נ.ב.:

קובי777 - עצם העובדה שקבעת את הדברים שכתבת מבלי שלקחת בחשבון את הפרמטרים שציינתי היא ההוכחה לכך שאינך מבין דבר בנהיגה. צר לי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...