Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני צריך עזרה בגיבוב. אני קורא כל הזמן, משלים את כל התגובות, אבל אף פעם אין לי משהו לגובב עליו. לוקו תלמד אותי!

הייתי אומר לך לספר פה את חלק מהסיפורים שלך וגם קצת מהלקוחות בעבודה אבל אני לא בטוח שאלה דברים שצריכים להיות כתובים.

לי תמיד יש גיבובים במקלחת, כשאני יוצא ממנה אז כבר אין לי כוח לכתוב אותם שוב.

רציתי לכתוב טיפונת על היום אבל מאוחר, חשבתי סתם לצרף תמונה אבל פלאפון לא מוכן לתת לי להעתיק קבצים למחשב ומהפלאפון עצמו אני לא מצליח להעלות לפה תמונות. אין מזל.

שוב אני הולך לישון מאוחר, שוב אני הולך להצטער על זה בבוקר.

החדר התמלא בברחשים (או משהו קטן מעופף ומציק אחר).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ידוע למים יש תכונה של זיכרון. לכן גם אומרים לחיים לפני שתיה. המחקרים מראים שכאשר המילים נאמרים בטון חיובי המולקולות מסודרות וכאשר הטון שלילי הם מפוזרות.

ממליץ בזמן המקלחת לגובב דברים טובים וחיוביים וכך המולקולות הטובות ישטפו על גופכם.

עם הפצצה קטנה זו אני זז לישון.

לילה טוב.

החיים הם כמו....

פורסם

הקרייזלר בסדר, לוקו דפוק.

קמתי היום בצהריים, קשקשתי קצת מהמרפסת החדשה עם השכנה הרוסיה ממול, באמצע הקפה ראיתי שנגמרו לי הסיגריות, היא זרקה אליי קופסא חדשה והצילה לי את ההתעוררות, שתבורך.

לקחתי את האופנוע ויצאתי לכיוון המדבר, הג'יפ תקוע, כשהורדתי אותו מהעגלה שמתי לב שגם המנוע התחיל לדפוק, החנתי אותו בפינה, הוא נוסע קדימה, אין רוורס.

הוצאתי את האינפיניטי החוצה, הרכב עומד כבר שנתיים כמעט, פעם בכמה חודשים הוא מניע ועושה סיבוב, כייף לגור פה, טסט פעם בשנתיים עם אגרה שנתית של 40 דולר, הרשיונות היו מוקפאים במשך שנה וכשקניתי את המרצדס ביטלתי את ההקפאה.

בקיצור, יש פנצ'ר באחד הגלגלים, שמתי את הספייר הקטן ואטפל בזה בהזדמנות, בא לי לנסוע באינפיניטי קצת.

הג'יפ מת.

מצאתי גיר ב250, אבל המקורי הוא שלוש מהירויות, בא לי לשים חמישה, מתאים בול למנוע אבל צריך לרתך תושבות חדשות לתיבת ההעברה ולקצר את הדריי -שאפט.

והמנוע דופק! אז אולי אני פשוט אקנה גרנד צ'ירוקי חדש יחסית, מנוע v8 וגיר נורמלי אבל אז צריך לחבר את כל החשמל, מחשב, כל השעונים. איזה נאחס.

מצאתי קורבט למכירה, אחרי תאונה, אולי היא תהיה תורמת איברים טובה. מה לעשות? ואני רק רוצה למכור את הג'יפ.

מוכר את הג'יפ, אח"כ את הוולוסטר, הטנדר והאופנוע שגם החליט לעשות צרות היום עם נזילת דלק מהמשאבה.

haters will hate

פורסם

לא יודע מה זה אחזקה,מושג לא מוכר...

לאמא יש ישיבות במרכז היום היא התקשרה ושאלה אם אפשר להגיע,תמיד שמח לראות אותה,

יצאנו לגובב ארוחת בוקר בבית קפה.

אחלה דרך לפתוח את הבוקר...

גירדתי את הבאמפר על המדרכה...מזל שיש אזיקונים בבגאז' :)

בנצי,לא אמרנו שמספיק עם הסיגריות?!

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
גם אני יוצא לגובב את ארוחת הבוקר (במוסך ).

משתתף בצערך! (בנצי ).

למה?

לוקו,בוודאות יפנית מזדקנת תהיה גם קקה מבחינת אחזקה,הייתה לי סובארו בת 10, זה לא נעים...

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

תפוחי, אני נוהג ביפנית בת 9 והאוטו סבבה לגמרי. למעשה מבחינה מכאנית מדובר ברכב שמור מאוד שאפילו המכונאי התפלא ממנה בטיפול האחרון.

נו אז הוא צריך לשלם לך לא ?

ZX אמר 3.5K

מכללה זה 3.5. אוניברסיטה זה בערך 1000 לחודש אם הולכים על זמן החזרה סביר. אפשר פחות אבל מחזירים יותר זמן.

מה גם אתה הייתה מפנצ'ר לו את הצמיגים ועוקר לו את ההגה ?

לוקו אני לא יודע, אני או אוהב או שנוא, אין באמצע ואין גם וגם.

אני יודע שאתה לא אוהב לשמוע את זה, אבל, "כשתגדל" תבין שאפשר גם וגם.

מה זה אפשר, חייבים גם וגם!

הייתי אומר לך לספר פה את חלק מהסיפורים שלך וגם קצת מהלקוחות בעבודה אבל אני לא בטוח שאלה דברים שצריכים להיות כתובים.

לי תמיד יש גיבובים במקלחת, כשאני יוצא ממנה אז כבר אין לי כוח לכתוב אותם שוב.

רציתי לכתוב טיפונת על היום אבל מאוחר, חשבתי סתם לצרף תמונה אבל פלאפון לא מוכן לתת לי להעתיק קבצים למחשב ומהפלאפון עצמו אני לא מצליח להעלות לפה תמונות. אין מזל.

שוב אני הולך לישון מאוחר, שוב אני הולך להצטער על זה בבוקר.

החדר התמלא בברחשים (או משהו קטן מעופף ומציק אחר).

תקנה סוני אריקסון שעמיד בפני מים.

לאחי יש חבר שיש לו אחד. אחי התקשר אליו פעם ושומע רעש ממש מוזר ברקע, כאילו מים זורמים אבל ממש קרוב. אז הוא שאל אותו מה זה והתשובה הייתה "אהה, אני מתקלח בדיוק".

פורסם

בנץ, שמת לב שקשה לך לשמור על דברים?

למה להעיף את הג'יפ, אמרת שאתה אוהב אותו, תחליף כבר גיר , אמרת שזה יקח לך שעתיים, תבדוק מה עם המנוע, יום יומיים של סידורים ויהיה לך ג'יפ סבבה.

למה רק לזיין ולזרוק, לא חבל?

נראה כאילו אתה באמת זורק דברים סתם, תתקן את הנזילת דלק באופנוע, תשפץ קצת כבר את הג'יפ (שכשקנית התלהבת ממנו, רק מזכיר לך).

אלוהים אדירים, זה בוקר קשה, ממש קשה.

אני לא יודע מתי נרדמתי אבל לא נראה לי שישנתי הרבה מעל 5 שעות שינה, פעם יכולתי לישון 3 והכול היה בסדר, היום אני כבר מתפנק ומקשיב לגוף וחמש שעות שינה זה לא מתקרב למה שהגוף שלי צריך.

למה לא מקובל לדפוק שנ"צים בעבודה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

עדכון חם מהתנור, כפי שחשבתי.

מרפי עזב את ערן והחליט להתארח אצלי (לפי איך שזה נראה, לכל השבוע). סאמק...

נ.ב

נקניקיות חריפות בשעה 21:00 בערב אתמול, התגלו הבוקר כטעות איומה.

כן כן, זהו גיבוב מהשירותים.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם (נערך)

הגענו למוסך, כשאני אומר "הגענו" אז הכוונה היא גם לילדה.

היא יצאה לחופשת פסח מהיום אז לא היה לי מה לעשות איתה.

בכל אופן, הגענו לשם ולאחר בדיקה נאמר ש99% מדובר בווסת של

האלטרנטור. אמרתי "טוב".

בסביבות הערב הרכב יהיה מוכן, ולאחר מסע הסברה קליל

לילדה שבעצם המוסכניק הוא "רופא של מכוניות" וזה בסדר להשאיר

אצלו את הרכב-יצאנו משם.

ניצלנו את הרגע והחלטתי לחזור ברגל לבית, אז יצא לנו גם טיול

בוקר חביב בהרים.

*סיפרתי לכם כבר שהרכב למכירה?*

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

מרפי יצא מביתי אתמול בסביבות השעה 21:00, היה נחמד, פיצחנו גרעיני אבטיח

ודיברנו קצת על מרככי כביסה שונים. הוא השתעמם והחליט לחתוך.

Gn'f'R

פורסם
בנץ, שמת לב שקשה לך לשמור על דברים?

למה להעיף את הג'יפ, אמרת שאתה אוהב אותו, תחליף כבר גיר , אמרת שזה יקח לך שעתיים, תבדוק מה עם המנוע, יום יומיים של סידורים ויהיה לך ג'יפ סבבה.

למה רק לזיין ולזרוק, לא חבל?

נראה כאילו אתה באמת זורק דברים סתם, תתקן את הנזילת דלק באופנוע, תשפץ קצת כבר את הג'יפ (שכשקנית התלהבת ממנו, רק מזכיר לך).

את האופנוע אני אסדר, מחר בבוקר אפרק את מיכל הדלק ואגיע למשאבה, היא רטובה בתחתית, אני מאמין שפירוק שלה, ניקוי טוב והרכבה מחדש עם אטימה טובה וזהו, אני לא מאמין שאצליח למצוא סט אטמים או משאבה חדשה באיזו חנות באיזור.

לגביי הג'יפ, אני אוהב אותו מאוד אבל אין לי סבלנות או זמן לעבוד עליו, אני כרגע גר בבניין בהוליווד, המקום לעבוד על המכוניות זה המדבר, שעתיים שלוש נסיעה, יש לי עבודה, לא יכול להעלם מלוס אנג'לס המון כמו לפני כמה חודשים.

ממש רציתי לפרק את הבודי מהשאסי ולהאריך את השאסי, זה החלום.

אבל מציאות וחלומות...

havysana.jpg

זה מה שאני רוצה!

אני אתקן את הג'יפ ואמכור אותו, אקנה אחר במקום, בחצי ממה שאמכור ואותו אנסר בזמני הפנוי.

חבל להרוס את זה, הוא נדיר מאוד.

haters will hate

פורסם
מרפי יצא מביתי אתמול בסביבות השעה 21:00, היה נחמד, פיצחנו גרעיני אבטיח

ודיברנו קצת על מרככי כביסה שונים. הוא השתעמם והחליט לחתוך.

נו בטח הוא הגיע אליי בסביבות 21:00 לעשות לי פנצ'ר וללכת. אפילו לא שאל אם אני צריך עזרה להחליף גלגל.

• תוכן חדש...