Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין שתי האופציות אני מעדיף לעשות את עצמי תולעת, לירות על מטרות עם כאילו M16 ואז לירות על ה-Co-Workers עם קרן אינפרא אדומה ולבסוף לאכול הרבה בשר.

ואני אפילו אעשה את עצמי נהנה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כי אתה חושב בתוך המסגרת.

כשהיה לי את הסיפור הזה אמרתי למנהל שאני מעדיף לקחת חופש ביום הזה כדי לא לפגוע בהספק שלי בעבודה וקיבלתי יום חופש בחינם (לא הורידו לי על זה חופש)

פאק דה סיסטם!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז זהו, אם אני הייתי אומר דבר כזה היו מורידים לי יום חופש מהמכסה השנתית.

אני מעדיף לבזבז אותם על חו"ל.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה ז"א נותנים? לא החברה משלמת לי על החופשות בחו"ל, בסה"כ נותנים לי לקחת חופשה שנתית (וגם להיכנס למינוס אבל זה משהו אחר).

וכן בהיי טק יש המון שטסים המון לחו"ל.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
:wink: משעשע אתה מר בחור.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני לא, מסתבר שאנשים בפורום הזה לא לוקחים אותי בציניות, בחלק מהפעמים שאני כן. טוב נו...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כשהייתי צריך ללכת ליום גיבוש (קיאקים באיזה חור בצפון) הלכתי למנהל ואמרתי לו שאני צריך יום חופש ביום הזה. כשהוא שאל למה דווקא על יום הגיבוש, עניתי שאני לא רוצה לפגוע בהספק שלי בעבודה אז אני מעדיף להיות בחופש ביום שממילא לא עובדים בו.

אני לא מבין למה ימי הגיבוש האלה טובים. אם יש אנשים שאתה לא סובל אבל מצליח לעבוד איתם, אחרי יום גיבוש אתה מתחיל לשנוא אותם עוד יותר.

למה לקלקל קשרי עבודה טובים? אם כולם עושים את העבודה שלהם בצוותים וביחידים כמו שצריך למה זה טוב כל השטויות האלה? זה לא פרס, זה עונש. אף אחד לא שאל אותי אם מתחשק לי לצאת לסחנה בשיא החום עם חבורת אנשים שחוץ מעבודה אין לי שום קשר אליהם. בדרך כלל השטויות האלה נגמרות אחרי השעות של יום העבודה אבל לא משלמים שעות נוספות. זה סתם בזבוז של יום.

הבעיה היא שגישה כזאת אנשים לא אוהבים, ומתחילים לראות בך סנוב מתנשא, ואז מתחילים לשנוא אותך. מצד שני הבוסים רואים שאתה לא משתלב בצוות, אפילו שאתה עובד טוב, ואז כשמגיע הזמן לקדם מישהו, עליך מוותרים, אבל דווקא כשיש קיצוצים וצריך להעיף מישהו, אתה מוצא את עצמך ראשון בתור.

זה משהו שעברתי בעצמי, וזאת חוויה לא נעימה.

אלא אם אתה עובד באיזה DEAD END JOB, שיש אלפי מקומות עבודה ממנו, וגם אם יפטרו אותך, תמצא את עצמך עם עבודה חדשה עד סוף היום, אז תמשיך כך.

אבל אם לא, אתה יכול להרשות לעצמך להיות מיזאנטרופ רק אם אתה איזה מומחה מטורף בתחום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הבעיה היא שגישה כזאת אנשים לא אוהבים, ומתחילים לראות בך סנוב מתנשא, ואז מתחילים לשנוא אותך. מצד שני הבוסים רואים שאתה לא משתלב בצוות, אפילו שאתה עובד טוב, ואז כשמגיע הזמן לקדם מישהו, עליך מוותרים, אבל דווקא כשיש קיצוצים וצריך להעיף מישהו, אתה מוצא את עצמך ראשון בתור.

זה משהו שעברתי בעצמי, וזאת חוויה לא נעימה.

אלא אם אתה עובד באיזה DEAD END JOB, שיש אלפי מקומות עבודה ממנו, וגם אם יפטרו אותך, תמצא את עצמך עם עבודה חדשה עד סוף היום, אז תמשיך כך.

אבל אם לא, אתה יכול להרשות לעצמך להיות מיזאנטרופ רק אם אתה איזה מומחה מטורף בתחום.

תראה, צריך לדעת איך לעשות את זה. הבוס נתן לי יום חופש בחינם כי ידעתי שהוא יעריך את זה. חיפשו שם עובדים רובוטים כי להתקדם אין. זה תלוי במקום ובזמן. מכל דבר צריך לנסות לצאת בצורה שונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם זה מקום שהוא DEAD END עם עובדים רובוטים, אז המשך כך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני רק שאלה לא קשורה - יש פה מישהו עם צלקת בראש (שיער) שאפשר ממש לראות אותה כשהוא עם שיער קצוץ (או לא קצוץ)?

יש לציין כי אני רציני לגמרי וכי למעשה זה באמת חשוב.

תודה.

פורסם

אפשר לדעת למה אתה שואל?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...