Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באיזור מערב ראשון תנסה להימנע מרמת אליהו

אם אתה מחפש שקט, תוכל למצוא אותו בנחלת יהודה. יש שם יחידות דיור עם גינה במחיר שציינת +-.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
איזה שכונה גרועה יותר? השיכון?

השיכון הוא כבר מזמן לא המערב בפרוע שהיה. נכנסה לשם אוכלוסיה מבוססת מאוד שקרצו לה המגרשים הגדולים בכסף קטן (יחסית, אני מדבר על כמה שנים אחורה. היום המצב שונה) והרכב האוכלוסייה השתנה עד מאוד.

אם אתה מחפש שקט, תוכל למצוא אותו בנחלת יהודה. יש שם יחידות דיור עם גינה במחיר שציינת +-.

ההמלצה על נחלת יהודה צריכה להינתן בעירבון מוגבל. הופשרו שם המון שטחים לבניה והולך להיות שם די מסוייט מבחינה תחבורתית. אז תלוי אם אתה מדבר על א' , ב' ובאיזה איזור.

פורסם

אפשר למצוא די הרבה יחידות בתקציב שציינת.

אני ואישתי שוכרים יחידה של 75 מ"ר (מרתף אבל מואר) ב 2900 (כולל מים ארנונה יס ואינטרנט) לא כולל חשמל בשכונה שמול התחנת רכבת (ראשונים).

אסף

פורסם

2900 ליחידה כזו זה אחלה - 75 מטר זה ענקי.

אני כרגע גר בשיכון והמקום אחלה, לא היתי מתנגד להשאר.

נחלת יהודה אני אמור לקפוץ לשם היום. :p

אגב, עם נטו כמו שלי (6500+-), מתאפשר בכלל להשכיר דירה/יחידה במחיר שכזה?

אתם מסתדרים עם זה? ידוע לי שעלי להיות חסכוני כפליים כעת, להחזיק רכב ודירה זה קצת קשה והפחד שלי הוא להשאר עם חור בכיס או להתחייב למשהו ולקפוץ מעל הפופיק

Opel Adam S 2017

פורסם

אם אתה גר בשיכון כרגע עדיף לך להשאר שם, האזור של רכבת הראשונים הוא אחלה והשיכון זה באמת לא מה שהיה פעם, לרמת אליהו אל תעז להתקרב, לא אפרט את הסיבות, לגבי המערב נכון שהכל יפה וחדש אבל תיקח בחשבון שכל היחידות שם הם מרתף ללא אור, אני לא אשכח שחבר שלי משאיר את הטלפון על החלון הקטן שיש לו, כדי שיהיה לו טיפה קליטה

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

דווקא לעולם לא נתקלתי בבעיות קליטה למרות שאני הרבה אצל חברים שגרים כאן במרתף ואצלם אין קליטה, אולי המקלט של הסלולרי אצלי חזק..לגבי אינטרנט סלולרי זה משהו אחר, אבל אם יש אינטרנט בדירה אז לא כ"כ איכפת לי.

בשיכון המזרח כרגע אני לא בשכירות אלא אצל משפחה אז אני מחפש באיזור גם כן, עדיין לא מצאתי משהו רלוונטי חוץ ממרתף חמוד שנמצא בשכונה שאני גר בה (זאב).

הרצון למערב היה מכיוון שזה ליד העבודה, אבל יש יתרון במזרח זה המשפחה שאומר שתמיד יש מישהו קרוב בסביבה.

לא ציפיתי לקבל כ"כ תשובות בנושא, אז הכי חשוב זה התודה לכם על העזרה. :)

Opel Adam S 2017

פורסם

יש לך יתרון/תנאים טובים במגורים ליד המשפחה ואתה רוצה לוותר עליו !

עדיף נסיעה של עוד 10 דקות לעבודה , ולמצוא מגורים ליד המשפחה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ההמלצה על נחלת יהודה צריכה להינתן בעירבון מוגבל. הופשרו שם המון שטחים לבניה והולך להיות שם די מסוייט מבחינה תחבורתית. אז תלוי אם אתה מדבר על א' , ב' ובאיזה איזור.

אני שוכר בנחלת ב'. מלבד קצת פקקים באיזור הכיכרות, אין שום בעיה. יש לי שקט ושלווה - ושטח לאחסן כמה אלפות שארצה... 8)

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
יש לך יתרון/תנאים טובים במגורים ליד המשפחה ואתה רוצה לוותר עליו !

עדיף נסיעה של עוד 10 דקות לעבודה , ולמצוא מגורים ליד המשפחה .

אייל .

זאת אחת ההתלבטויות הקשות שלי.

Sprint - אני עובר שם הרבה וזה אחלה מקום גם לא רחוק מאיפה שאני כרגע נמצא, חשבתי המון לבדוק שם.

אתה שוכר יחידה?

Opel Adam S 2017

פורסם

לא יודע אם הציעו לך אבל כדאי שתבדוק בשכונת נווה דקלים.

לצערי הייתי צריך לעזוב את השכירות ולחזור לבית של ההורים שלי אבל היה לנו שכ"ד של 3000 שקל כולל חשמל, מים, ארנונה, אינטרנט. פשוט ביחידת דיור

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

יש לך משהו עקרוני נגד השכרה עם שותפים? לדעתי אם תכניס עוד מישהו למשוואה תוכל למצוא נכסים מצויינים בפחות מהתקציב המקורי שלך. ללמוד בשקט או לעסוק בכל פעילות אחרת לא אמורה להיות בעיה כל עוד השותף יהיה מעל גיל (מנטלי) מסויים.

אני לא מציע את זה כפתרון למוגבלי תקציב, אלא כמשהו שבגילך ומצבך המשפחתי יכול באמת ובתמים להיות חווייה מהנה לדעתי.

פורסם
Sprint - אני עובר שם הרבה וזה אחלה מקום גם לא רחוק מאיפה שאני כרגע נמצא, חשבתי המון לבדוק שם.

אתה שוכר יחידה?

אחרי שעברתי דירות בשיכון ובאיזור איזה"ת הישן, הגעתי לפני שנה וחצי לנחלת ואין מבסוט ממני. אוירה של מושב, קרוב למערב, קרוב למזרח, לאיזורי בילוי וליציאות מראשון (כביש 4, 431, וצומת בית דגן). אצלי הדגש בבחירת דירה היה חניה פרטית וחצר, בחרתי ביחידה קטנה עם חצר גדולה.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...