Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הייתי מעוניין להזמין בקבוקון עם צבע שחור מטאלי כמו אלה שמוכרים באוטו דיפו למי שמכיר..

אני פעם קניתי מהם אחד כזה בצע ירוק מטאלי שדיי התאים לצבע של האוטו שלי באותו זמן, ועשיתי איתו כמה תיקונים קטנים, אני יודע שזה לא מביא לתוצאות מרשימות בכלל לפעמים גם הופך את המצב לגרוע יותר.

אבל כרגע יש לי גולף בצבע שחור מטאלי ובאזור חיבור של הפגוש יש לי שבר בשני הצדדים עכשיו סידרנו שם כמה שאפשר את השבר אבל עדיין רואים את הפלסטיקים השבורים, ואני חושב שאם אני יצבע אותם קצת בשחור זה יכול לטשטש קצת את המצב ויראה הרבה יותר טוב מימה שזה עכשיו.

תמונה מצורפת, באיביי לא ממש הצלחתי למצוא את מה שאני מחפש, אני קצת מתקשה בחיפוש מוצרים ספציפים שהם בדרך כלל לא נפוצים בימיוחד, אשמח לעזרה בחיפוש או אולי מישהו מכיר מקום אחר שניתן לרכוש את המוצר.

אני צריך ממש בקבוקון קטן אני לא הולך להשתמש בזה הרבה רק כמה טיפות קטנות.

הינה שני האזורים שאני מעוניין לצבוע בשחור.

0qh4.jpg

פורסם

ובכל זאת ? :roll:

לא ניראה לי שמישהו יסכים לתת לי צבע שחור מטאלי בחינם, וגם עם כסף לאף אחד לא יהיה ראש לשטויות האלה באמצע עבודה עכשיו.

שמעו אני רואה סרטונים ביוטיוב יש חומרים שמורידים שריטות, מעלימים כתמי צבע, איפה שיש שיפשוף הם שמים חומרים מיוחדים ועל זה את הצבע המתאים ומעלימים את זה לגמרה, למה זה לא קיים גם בארץ? למה אצלנו כל דבר הכי קטן ישר צריך לצבוע את כל החלק מחדש?

וואלה אם הייתי יודע בידיוק מה צריך להזמין ומה לעשות בשביל להעלים כל מיני פגמי צבע הייתי עושה את זה כבר מיזמן הבעיה הבעיה שאנשים מראש לא מאמינים בחומרים האלה ולא מנסים אפילו, לפחות ככה זה בארץ.

http://www.youtube.com/watch?v=ah9WVNnZk3M דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=uzKoYQLcFks דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
ו לא ניראה לי שמישהו יסכים לתת לי צבע שחור מטאלי בחינם, וגם עם כסף לאף אחד לא יהיה ראש לשטויות האלה באמצע עבודה

שמעו אני רואה סרטונים ביוטיוב יש חומרים שמורידים שריטות, מעלימים כתמי צבע, איפה שיש שיפשוף הם שמים חומרים מיוחדים ועל זה את הצבע המתאים ומעלימים את זה לגמרה, למה זה לא קיים גם בארץ?

... הבעיה הבעיה שאנשים מראש לא מאמינים בחומרים האלה ולא מנסים אפילו, לפחות ככה זה בארץ.

אתה כל כך סקפטי ולא מאמין לאף אחד - אז למה אתה שואל?

תתפלא, אבל ללנסות לבקש באדיבות מפחח קצת צבע והסבר מה לעשות - יכול להצליח. ניסיתי פעם, לגוון לבן שלג, שהוכן לפי קוד הדגם של היצרן (הפחח יודע איך למצוא). רק תביא צנצנת קטנה כי יתכן ואין להם כלי קיבול קטן לתת לך.

יש בארץ הרבה חומרים. הרבה מאוד. צריך להשקיע קצת זמן בחיפוש. (ואחרי שתראה את המחיר תבין למה מזמינים מחו"ל...) הוזמנת לפורום דיטיילינ - נסה ותתפלא שכנראה תקבל שם, כמו בהרבה פינות בפורום, עצות טובות מאנשים טובים שניסו ומאמינים בחומר מסויים, כי באמת יש הרבה חומרים שאינם שווים ואינם מועילים. אל תשכח שאתה רואה פרסומות שבהן הכל נהדר (רק בסרטון) ולא תמיד סרטון של משתמש.

לדעתי תיקון של מריחת צבע בלי מילוי או השלמה יהיה חפיפי ולא יחזיק הרבה. כמו השיטה שהיתה פעם בצבא שצובעים לפני ביקורת וזה יראה טוב יותר בצד החיצוני, אבל מה שלא עובד ממשיך לא לעבוד. תו דעתך שהפגוש חשוף לויברציות והרבה פגיעות קטנות בחניה, כף שתיקון לא מקצועי לא יחזיק הרבה זמן, וצבע שאינו מתאים יתקלף במהירות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אתה כל כך סקפטי ולא מאמין לאף אחד - אז למה אתה שואל?

תתפלא, אבל ללנסות לבקש באדיבות מפחח קצת צבע והסבר מה לעשות - יכול להצליח. ניסיתי פעם, לגוון לבן שלג, שהוכן לפי קוד הדגם של היצרן (הפחח יודע איך למצוא). רק תביא צנצנת קטנה כי יתכן ואין להם כלי קיבול קטן לתת לך.

יש בארץ הרבה חומרים. הרבה מאוד. צריך להשקיע קצת זמן בחיפוש. (ואחרי שתראה את המחיר תבין למה מזמינים מחו"ל...) הוזמנת לפורום דיטיילינ - נסה ותתפלא שכנראה תקבל שם, כמו בהרבה פינות בפורום, עצות טובות מאנשים טובים שניסו ומאמינים בחומר מסויים, כי באמת יש הרבה חומרים שאינם שווים ואינם מועילים. אל תשכח שאתה רואה פרסומות שבהן הכל נהדר (רק בסרטון) ולא תמיד סרטון של משתמש.

לדעתי תיקון של מריחת צבע בלי מילוי או השלמה יהיה חפיפי ולא יחזיק הרבה. כמו השיטה שהיתה פעם בצבא שצובעים לפני ביקורת וזה יראה טוב יותר בצד החיצוני, אבל מה שלא עובד ממשיך לא לעבוד. תו דעתך שהפגוש חשוף לויברציות והרבה פגיעות קטנות בחניה, כף שתיקון לא מקצועי לא יחזיק הרבה זמן, וצבע שאינו מתאים יתקלף במהירות.

חשבתי הוא צחק איתי שאמרת לי ''בו פורום דייטלינג'' לא שמתי לב שקיים פורום כזה, אבל תודה אני יעביר לשם את השאלה שלי.

פורסם

טוב כל העניין של הדיון הזה שפתחתי היה בשביל לתקן את הפגמים הקטנים האלה כדי למכור את האוטו בלי תלונות יותר מידי מהקונה, בסוף מכרתי אותה ככה, לקחתי רק טוש שחור ועברתי קצת על המקום הבעיתי, זה קצת טישטש את האזור וזהו :)

אם הייתי נשאר עם האוטו הזה אצלי זה לא היה עובר, והייתי עושה משהו בשביל שזה יראה כמה שיותר טוב אבל למזלי לקונה זה לא ממש הפריע :roll:

• תוכן חדש...