Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשמוע מה המניעה שאדם בוגר ומבין עניין יפנה לנהג הרכב הנפגע או לחברת הביטוח כדי לשמוע אם יש כוונה לתבוע אותו אישית, ובמה עדיף מצב שבו הנהג או חברת הביטוח שלו תובעים אותך אישית (זה המצב שנרמז ע"י חברת הביטוח של פות"ש).

אם הנהג הנפגע למשל ישמע עד כמה פשוט תהליך קבלת הפיצויים מהנהג האשם, הוא יכול ללחוץ על חברת הביטוח שלו.

יש איזה סעיף בחוק שמונע ממך להמליץ לחברת ביטוח על אופן הפעולה?

פורסם

הרי זה ברור מעל לכל ספק כי חברת הביטוח של כל הרכבים הנפגעים פנו לחברת הביטוח של הפוגע, אין כאן ספק קל שבקלים לגבי האשמים בתאונה, שהרי כל הרכבים למעט אחד חנו והיו ריקים מאדם.

כל מה שמוצבע ע"י חברת הביטוח של פותח השרשור זה בסה"כ כיסוי תחת והסרת אחריות מעצמם.

ופניות של חברת ביטוח של אחד הנפגעים לחברת הביטוח של נפגע אחר זה שיטת מצליח במלוא כיעורה, שהרי את הפיצוי הם קיבלו / יקבלו מחברת הביטוח של הפוגע

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני דווקא הייתי מציע לא להציע לאף אחד לתבוע את אף אחד אחר ולא ללמד את חברת הביטוח לעשות את עבודתה.

מעבר לזה, אני מסכים עם EILY.

גם אתה וגם הנהג התובע ממך את הנזקים מבטוחים באותה חברה? (באדום)

אם התשובה היא כן, צור קשר עם הנציג שמטפל בך והבהר לו בצורה חד משמעית ושאיננה משתמעת לשתי פנים שאין לך ולו קמצוץ אשמה בתאונה הנ"ל, שכן הרכב חנה ע"פי חוק ולא הפריע לתנועה בצורה צורה או דרך. (אגב, גם אם הרכב חונה נגד החוק, מוטלת עלייך אחריות חלקית בלבד) ושהם מוזמנים לעשות מה שהם רוצים ולתבוע את מי שהם רוצים, חוץ ממך (רמז רמז: הנהג ברכב שאיבד שליטה וגרם לתאונה מלכתחילה).

אם התשובה היא לא, חכה בסבלנות, אתה עוד עתיד לקבל שיחה טלפון מנציג של חברת הביטוח של הרכב שנפגע מהרכב שלך (אם לא זה המצב שתיארת בהודעה שציטתתי) בנסיון לסחוט ממך הודאה באשמה. אמור לו, שוב, בצורה חד משמעית ושאינה משתמעת לשתי פנים, שאין לך קמצוץ של אשמה בתאונה ושמספר הטלפון של חברת הביטוח שלך הוא *הכנס מספר טלפון כאן* ואחל לו המשך יום נעים. חברת/סוכן הביטוח שלך מנוסים בסיטואציות דוגמאת זו והם ידעו הרבה יותר טוב ממך עם מי לשחק בturd toss. לך אין מה להתערב בעניין וכל איומי ה"ייתבעו אותך אחרכך על מליארד אלפי שקלים" הם איומי סרק שתפקידם לסחוט ממך הודעה באשמה.

חברת הביטוח שלי "ביטוח ישיר", וחברת הביטוח של התובע אותי -לא ידועה לי.

שאלתי הייא האם לטלפן לברת ביטוח ישיר ולאשר להם את התביעה של הגורם שפנה אליהם בתביעה ושמתייחסת לכך שהרכב שלי פגע וגרם נזק כתוצאה מתאונת "השרשרת". אני יודע רק את הפרטים של נהג הרכב שאיבד שליטה וגרם לאירוע כפי שתיארתי, ולכן תוך מספר ימים הוגשה תביעה לחברת הביטוח שלו, הואיל והוא סיפק לי (לאחר מספר ימים שאיתרתי אותו), את פרטי הפוליסה, ומחברת הביטוח שלו ע"י דו"ח שמאי מטעמי קיבלתי צק על סך שווי הרכב + עמלת שמאי.

פורסם
שאלתי הייא האם לטלפן לברת ביטוח ישיר ולאשר להם את התביעה

לא.

אתה לא אשם.

הם אומרים שיכול להיות שיתבעו אותך אישית אחר כך? שיגידו.

לאיילי - כמובן שאין שום מניעה חוקית לעשות את מה הצעת, אבל התועלת ממעשה כזה תהיה אפסית, שכן חברת הביטוח יודעת יותר טוב מפות"ש מה לעשות ואת מי לתבוע. ואת הנהג הנפגע זה בכלל לא מעניין, הוא מבחינתו מקבל את הכסף שמגיע לו וזהו. הסיכוי שפות"ש יוכל לשכנע את הנהג הנפגע לעשות משהו שלא לפי הדרך שהוצעה לו ע"י חברת הביטוח שלו מנורי עד לא קיים.

מעבר לזה, אני סתם לא אוהב כשאנשים אומרים לבעלי מקצוע איך לעשות את העבודה שלהם, זה מפריע לי ולכן הגבתי כך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...