Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו חמוד. זה הרכב הקטן ביותר ששווק ע"י מיצובישי בארץ (תקנו אותי אם אני טועה).

שיהיה בהצלחה.

פורסם
מחומר שקראתי די מזמן: מדובר במכונית לשווקים מתפתחים, א-לה סיטרואן אליזה\פיג'ו 301\סקודה ראפיד.

סקודה ראפיד זו מכונית לשווקים מתקדמים?

לא ידעתי שאנגליה, גרמניה, צרפת (בין השאר) הן מדינות מתפתחות...

פורסם
סקודה ראפיד זו מכונית לשווקים מתקדמים?

לא ידעתי שאנגליה, גרמניה, צרפת (בין השאר) הן מדינות מתפתחות...

סקודה ראפיד היא בהחלט רכב לשווקים מתפתחים וכשהיא משווקת בגרמניה, תאמין לי שהיא משווקת לעבדאללה גול הטורקי וארבעת ילדיו ולא ליורגן שווין-שטייגר, ברוקר בבורסה של פרנקפורט.

כנל באנגליה, כנ"ל בצרפת.

בנוגע למיצובישי, עוד מסמר בארון הקבורה של הגרייט-וול ב 80K ש"ח :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
סקודה ראפיד היא בהחלט רכב לשווקים מתפתחים וכשהיא משווקת בגרמניה, תאמין לי שהיא משווקת לעבדאללה גול הטורקי וארבעת ילדיו ולא ליורגן שווין-שטייגר, ברוקר בבורסה של פרנקפור:

תסלח לי אבל זה גיבוב של שטויות.

ישנם רכבים שספציפית פותחו לשיווק במדינות מתפתחות, לא מפתחים רכבים במטרה לשווק אותם ל״אוכלוסיות מתפתחות״ בתוך מדינות מתקדמות...

הראפיד בפירוש לא פותחה כרכב לשווקים מתקדמים ולא נמכרת ככזו (בניגוד ל301)

ואתה גם טועה ומטעה אם נדמה לך שאתה יודע מי רוכש שם את הרכבים האלה.

פורסם
ראיתי את המכונית בתערוכת פאריז האחרונה וגם ישבתי בה. הרגשתי שמנהרת הזמן שואבת אותי ליפנית קטנה של שנות התשעים.

גועל נפש במחיר מנופח.

מדוע אתה אומר מחיר מנופח? האם יש עוד רכבים דומים ב 80,000 ש״ח ?

פורסם
תסלח לי אבל זה גיבוב של שטויות.

ישנם רכבים שספציפית פותחו לשיווק במדינות מתפתחות, לא מפתחים רכבים במטרה לשווק אותם ל״אוכלוסיות מתפתחות״ בתוך מדינות מתקדמות...

הראפיד בפירוש לא פותחה כרכב לשווקים מתקדמים ולא נמכרת ככזו (בניגוד ל301)

ואתה גם טועה ומטעה אם נדמה לך שאתה יודע מי רוכש שם את הרכבים האלה.

תשאל את עצמך מה מגדיר רכב לשווקים מתפתחים ואז תבין שהראפיד היא אכן מכונית לשווקים מתפתחים במהות שלה. גם קיה ריו סדאן או יונדאי i25 נמכרות בארה"ב, זה עדיין לא אומר שבמהות שלהן הן לא מכוניות לשווקים מתפתחים.

• תוכן חדש...