Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש לבדוק צריכת דלק לגולף MK5 מנוע 2000 שנת 2007

גיר DSG שישה הילוכים.

ואם אפשר גם של מזדה 3 מנוע 2000 , שם התיבה כמובן 4 הילוכים.

עברתי מהמזדה לגולף, במזדה הצריכה הייתה ממש על הפנים, במיוחד כשהייתי נותן "קיק".

הגולף כבר מרגישה יותר חסכונית (למרות שנראה לי שרק מרכבה סימן 4 תהיה פחות חסכונית מהמזדה) אבל מעניין אותי בכמה.

יש נתונים?

תודה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
חשבת לבדוק לבד? ככה סתם במקרה?

צריכת דלק משתנה בצורה דרסטית בין נהג אחד לשני.

כן זה היה יוכל להיות נחמד, אבל לחכות עד שייגמר לי טנק דלק יכול לקחת חודש. ככה זה כשאתה עובד 2 מטר מהבית.

בגלל זה שאלתי אם מישהו יודע מה הנתונים הרשמיים של החברה..?

פורסם

אם מיכל דלק מחזיק לך חודש, למה זה כל כך מעניין?

אגב, במיוחד מי שנוסע נסיעות קצרצרות, צריכת הדלק שלו לא דומה לשום דבר, חוץ מלעצמו. בטח שזה רחוק מאוד מהנתונים של החברה.

מי יודע כמה זמני המתנה יש לך עם מנוע מונע? אופי התנועה וכד'?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רק שים לב שהמידע שם לא תמיד מדויק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
http://www.kml.co.il

בהצלחה.

הגולף:

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F_%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3_2005-2009_6546

המאזדה:

http://www.kml.co.il/Car/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94_3_2004-2009_10311

האתר נראה רציני, גם נורא נחמד. אבל צריכת הדלק גם לפי הצהרת היצרן לפיהם וגם לפי הצריכה "בפועל",

בכלל לא מרגישה לי נכונה.

היא ממש זהה שם כמה אחד לאחד בין הרכבים! וזה ממש ממש לא נכון, גם המאזדה 2.0 שלי וגם של מכרים שלי היו שתייניות לא נורמליות, כמובן בעיקר להודות גיר ה4 הילוכים בזמנו, והגולף ממש חסכונית לעומת הרבה רכבים שהכרתי ובמיוחד מול המאזדה.

ואני משווה בין 2 רכבים לאותו נהג יחיד שנוסע באותה הצורה, בדרך כלל נסיעה רגועה עד שמקבל "סיבוב" ולוחץ קצת מדיי פעם...טוב נו רוב הזמן.

אני מוכן להישבע, שכשהייתי לוחץ קיק במאזדה, היית יכול לראות "פס" שלם במד הדלק יורד(!!!)

אז מנסיון אישי אני אצטרך למחות על הנתונים שם שממש לא מדוייקים.

פורסם

חולגי הייתי עם הספיריט כשנתיים והגולף אצלי מאוק' 2012.

בוא נגיד שהספקתי לנסוע איתה מספר דו ספרתי של נסיעות ארוכות (מעל 150 ק"מ)

אין מצב שגם מאזדה וגם הגולף עושות את אותה צריכת הדלק, בחיים לא.

אני כנראה אצטרך לבדוק בעצמי, אבל עדיין לא תהיה כבר את האפשרות לבדוק לגבי המאזדה.

פורסם
חולגי הייתי עם הספיריט כשנתיים והגולף אצלי מאוק' 2012.

בוא נגיד שהספקתי לנסוע איתה מספר דו ספרתי של נסיעות ארוכות (מעל 150 ק"מ)

אין מצב שגם מאזדה וגם הגולף עושות את אותה צריכת הדלק, בחיים לא.

אני כנראה אצטרך לבדוק בעצמי, אבל עדיין לא תהיה כבר את האפשרות לבדוק לגבי המאזדה.

הגולף אצלך כול כך הרבה זמן ולא מדדת עד עכשיו צריכת דלק?

בכול מקרה - מדידה על פי שעון הדלק זו לא מדידה! חד וחלק! לא משנה אם ירדו 10 קווים, לכול רכב מבנה מיכל דלק שונה.

תמדוד על פי תנאי הדרך וצורת הנהיגה שלך ותחזור עם רשמים.

אין שום טעם לחפור בזה יותר מידיי.

פורסם
הגיר אצלך למיטב ידעתי לא DSG אלא פלנטרי רגיל בעל 6 הילוכים.

הגיר אכן 6 הילוכים, אבל אני לא בטוח אם DSG, מה ההבדל בינו לבין גיר רגיל באמת?

פורסם
הגיר אכן 6 הילוכים, אבל אני לא בטוח אם DSG, מה ההבדל בינו לבין גיר רגיל באמת?

זהו גיר אוטומטי פלנטרי 6 מהירויות בשונה מ DSG שהוא גיר רובוטי.

אצלי, דגם זהה לשלך צורך בסביבות 1 ל 10.

פורסם

הצריכה שלך תהיה גבוהה יחסית בכל רכב - הנסיעות שלך קצרות, כנראה איטיות והמנוע בקושי מספיק להתחמם. החברה שבה עובדת אשתי עברה ממקום המרוחק 18 ק"מ בינעירוניים לקצת פחות מ-5 ק"מ עירוניים. הצריכה ירדה בבת אחת מ-10.8 ק"מ/ל' ל-8.6 ק"מ/ל' (עליה של כ-25%!), ואשתי רחוקה שנות אור מלהיות "טייסת".

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הצריכה שלך תהיה גבוהה יחסית בכל רכב - הנסיעות שלך קצרות, כנראה איטיות והמנוע בקושי מספיק להתחמם. החברה שבה עובדת אשתי עברה ממקום המרוחק 18 ק"מ בינעירוניים לקצת פחות מ-5 ק"מ עירוניים. הצריכה ירדה בבת אחת מ-10.8 ק"מ/ל' ל-8.6 ק"מ/ל' (עליה של כ-25%!), ואשתי רחוקה שנות אור מלהיות "טייסת".

כמובן, אין כאן סימן שאלה אפילו, בעיר הרכב צורך הרבה יותר דלק מאשר בנסיעה בינעירונית, מה גם שזה לא הכי בריא למנוע.

שתבין, אני כל כך רדום בבוקר כשאני הולך לעבודה, עד כשמרחק נסיעה בתוך(!) העיר הוא 5 דקות וגם ההליכה היא 5 דקות אם אני עובר בין בניינים, ואני מעדיף לקחת את האוטו.

אני גם מצליח לאזן את זה בנסיעה פעמיים בשבוע ללימודים ברמת גן וכל שבת ליעד אחר בארץ.

הנקודה היא שהנסיעות שלי זהות כמעט בין הגולף למאזדה ומה גם שצורת הנהיגה שלי לא השתנתה, שני הרכבים היו עם שנתון דומה וק"מ מאוד נמוך, מנוע באותו הנפח ועם אותו כוח סוס

אני מוכן להישבע שהמזדה שותה דלק משמעותית יותר מהגולף, רק חבל שאין לי ביסוס יותר מוצק לדברים האלה.

אם האתר הזה זו האינדיקציה בעיניכם לבדיקת צריכת הדלק ברכבים כאלו ואחרים, אז אני רוצה לומר רק שהאתר שהעלתם כאן איבד כל ערך בעיניי בנושא צריכת הדלק לפחות (לא יצא לי לחקור אותו מעבר לכך) למרות שהוא נראה רציני בהתחלה. אני מתחיל יותר להבין את הפתגם ש"אין חכם כבעל נסיון".

• תוכן חדש...