Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי האתר של usps החבילה נשלחה ב 10.5 לארץ ומאז לא ראיתי שום עידכון לא שם ולא באתר דואר ישראל.

המוכר אומר שלדעתו זה תקוע במכס (סך הכל מיקרופון). מה אני יכול לעשות בשביל שזה יגיע אליי כבר?

למה המכס לא יוצר איתי קשר?

פורסם

כולה 18 יום, מה אתה לחוץ?

כשתגיע ההודעה מהדואר, תקבל מן הסתם גם הודעת תשלום. על מיקרופון יש רק מע"מ אם אני לא טועה.

למה שהמכס ייצור אתך קשר? הרבה יותר קל לכולם שתשלם בדואר במעמד הלקיחה.

קשה להצביע על התנהגות עקבית של דואר ומכס, אבל מהניסיון הדל שלי

בממוצע 2/3 ממהלך חיי החבילה מתנהלים בישראל, איפה שהוא בין שדה התעופה למכס ולסניף הדואר.

במילים אחרות, שבוע לשלוח מהחור הכי חשוך בארה"ב עד לישראל (אלפי קילומטרים)

ועוד שבועיים למרחק של ~70 קילומטרים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כולה 18 יום, מה אתה לחוץ?

כשתגיע ההודעה מהדואר, תקבל מן הסתם גם הודעת תשלום. על מיקרופון יש רק מע"מ אם אני לא טועה.

למה שהמכס ייצור אתך קשר? הרבה יותר קל לכולם שתשלם בדואר במעמד הלקיחה.

קשה להצביע על התנהגות עקבית של דואר ומכס, אבל מהניסיון הדל שלי

בממוצע 2/3 ממהלך חיי החבילה מתנהלים בישראל, איפה שהוא בין שדה התעופה למכס ולסניף הדואר.

במילים אחרות, שבוע לשלוח מהחור הכי חשוך בארה"ב עד לישראל (אלפי קילומטרים)

ועוד שבועיים למרחק של ~70 קילומטרים...

מחזק !

במקרה המתנתי חודש לחבילה, לא הגיעו הפתקיות, כאשר נכנסתי לבדוק כעבור חודש מה קורה, יום לפניי כן החבילה נשלחה חזרה לחו"ל.

בבוקר הרמתי טלפונים, + טופס פניה מסודר.

מה קרה? אני ממתין נכון לעכשיו 3 שבועות, החבילה "נעצרה בדיוק היום " , ייקח לה בין שבועיים לחודש !!! לחזור לסניף הדואר שלי בעיר, לאחר שהיא תעבור מיון וכו'... חודש ! מנתב"ג חזרה לעיר, בדיוק 40 ק"מ.

חהחה.

בכל מקרה, תהיה תמיד ערוך לקבל דברי דואר מחו"ל עד חודש ימים לפחות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא רוצה לבאס, אבל מיקרופון (ביחד עם עוד כמה מוצרים כמו "מגבר קול") חייבים במס קניה גם אם הם מתחת ל75$

(בדומה למוצרים לרכב).

סך הכל תצפה לשלם בסביבות ה35% מס.

פורסם

טוב יש עידכונים:

דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר ברמת גן בתאריך 28/05/2013 ויועבר אל יחידת הדואר הקרובה לנמען לצורך מסירתו שם.

האם זה אומר שאני יכול לגשת היום (29/5/13) לסניף הדואר הקרוב ולדרוש אותו?

או שהיום רק יגיע הפתק שמודיע לי להגיע מחר ?

פורסם

יוווו, איזה חסר סבלנות. תרגל קצת איפוק, בנאדם.

בין ההודעה הזאת להגעה בפועל של החבילה יכול לעבור יום

או שבוע. חכה לפתק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפי האתר של usps החבילה נשלחה ב 10.5 לארץ ומאז לא ראיתי שום עידכון לא שם ולא באתר דואר ישראל.

המוכר אומר שלדעתו זה תקוע במכס (סך הכל מיקרופון). מה אני יכול לעשות בשביל שזה יגיע אליי כבר?

למה המכס לא יוצר איתי קשר?

מניסיון של כמה חבילות שנשלחו דרך USPS, אין תיעוד לתהליך של המשלוח. יש עדכון שהחבילה נרשמה ואין עדכון נוסף עד שמתקבל הפתק לאסוף את החבילה או במקרה הטוב יש עדכון שהחבילה הגיע לדואר המקומי.

אם תיגש בלי הפתק או תגיע לפני המועד הנקוב על הפתק אתה לא תקבל את החבילה, מהסיבה הפשוטה שהחבילה מגיע לדואר עצמו ביום מסירת הפתק בשעות הצהריים. כלומר אם קיבלת את הפתק ב29.5 אין לך מה לחפש בדואר לפני 30.5

פורסם

אחלה, תיהנה. עם מחירי המיקרופונים הנהוגים בארץ - אין ספק שעדיף מחו"ל.

אצלי בזמן האחרון כל החבילות עברו בדיקה במכס...

פורסם
לא רוצה לבאס, אבל מיקרופון (ביחד עם עוד כמה מוצרים כמו "מגבר קול") חייבים במס קניה גם אם הם מתחת ל75$

(בדומה למוצרים לרכב).

סך הכל תצפה לשלם בסביבות ה35% מס.

לא רוצה לבאס אבל אתה טועה ומטעה. כל פריט שחוקי לייבא אותו לישראל וערכו מתחת ל 75 דולרים פטור ממיסים. חוץ מאלכוהול וטבק. מעולם לא נדרשתי לשלם שקל שחוק אחד על חבילה שערך הפריטים היה מתחת לסכום שנשלחה בדואר רגיל ולא אקספרס.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...