Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים וחג שמח,

יש לי טנדר איסוזו דימקס הדגם הישן, מנוע 3.0 TDI עם גיר אוטומתי 4X4, העניין הוא שיש מחלה ידועה בטנדרים האלה והיא התחממות הגיר האוטומתי ואז הוא קורס,

עשיתי כבר שיפוץ כללי לגיר וכרגע הוא בסדר, והתקינו לי גם לפני כמה חודשים קולר חיצוני לקירור הגיר, שהוא מקבל את השמן החם מהגיר וחוזר לגיר ללא כניסה לרדיאטור המקורי,

אבל גם עם הקולר הזה, בימי הקיץ החמים אני מרגיש בנסיעה שהגיר מתחמם והקולר לא מספיק,

ועובדה שלפני כמה חודשים התקינו קולר ולפני חודש נהרס לי הגיר מהחום!

אז חשבתי אולי לבנות מערכת קירור יותר רצינית,

אשמח לשמוע עצות מבלי מקצוע ונסיון,

האם אפשר להוסיף עוד קולר?

להתקין שעון חום לגיר?

אפשר להתקין מאוורר על הקולר?

או האם כדאי לדעתכם לחבר את היציאה של הקולר לריאטור ?

ומה לדעתכם הפתרון הכי יעיל?

* יש לציין שהטנדר הזה נוסע כל יום איזה 300 KM, ותמיד עמוס משקל כבד יחסית 600-700 קילו ולפעמיןם גם גורר עגלה.

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

הכל אפשרי - גש למכון לממסרות אוטומטיות ובקש מספר הצעות , רדיאטור יותר גדול , אולי + מאוורר נוסף .

אין טעם לתכנן דבר שאין לנו נתונים לגביו - מיקומים , גודל רדיאטור נוכחי , מערכת קירור וכו' .

( לדעתי , ברכבי שטח ומנועים גדולים , עדיף מערכות קרור נפרדות למנוע ולממסרה האוטומטית )

זה נושא מורכב - ראה גם דיון כאן .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=444374&highlight=%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%90%D7%98%D7%95%D7%A8

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אבל לפני שאני הולך למכוני גירים, רציתי חוות דעת מאנשים שכבר יש להם אולי נסיון ברכב הזה עצמו, כי ראיתי כל מיני דברים באינטרנט אבל לא יודע אם זה יסתדר בדימקס, וכמובן אני לא אוהב ללכת למוסך בלי לקבל יעוץ פה לפני, כי אז כל מוסכניק מנסה תמיד לבדוק אם הלקוח לא מבין בדברים האלה אז הוא יתחיל לדחוף סתם דברים והעיקר לנפח את החשבונית בסוף ולתת לך הרגשה שהוא בונה לי מטוס עכשיו,

אז יש למישהו נסיון עם זה כבר? כי ראיתי באיסוזו טרופר יש את הבעייה הזו ופתרו אותה, אבל מה לגבי הדימקס?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...