Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה היברידית 2007 או קורולה 2009 או קורולה 08

rpg7
שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הי, אשמח לעזרתכם עם התייחסות ל: חסכון בדלק.

אחזקת הרכב וטיפולים במוסך.

סחירות עתידית של הרכב .

אגב, שני הרכבים הם יד ראשונה מפרטי.

אני נוהגת כ-150 ק"מ ביום (ולא, לא מעוניינת בדיזל ) אז נושא הדלק והחסכון מאוד חשוב לי.

תודה,

rpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי, אשמח לעזרתכם עם התייחסות ל: חסכון בדלק.

אחזקת הרכב וטיפולים במוסך.

סחירות עתידית של הרכב .

אגב, שני הרכבים הם יד ראשונה מפרטי.

אני נוהגת כ-150 ק"מ ביום (ולא, לא מעוניינת בדיזל ) אז נושא הדלק והחסכון מאוד חשוב לי.

תודה,

rpg

ומה לדבי פריוס ?2005-7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מוכר קורולה 2008 הדגם המפואר-GLI במצב מעולה , 0 תקלות, ללא תאונות מכות או תיקוני צבע

אני יד שניה פרטית לחלוטין (לא ליסינג או השכרה) כל הטיפולים במוסכים מרכזיים

עם תעוד מלא חתום על ידי המוסך.

לאוטו 56000 ק"מ, טסט ליותר משנה, צמיגים קדמיים חדשים והאוטו שמור מבפנים כמו חדש.

הצריכת דלק יוצאת דופן באופן כללי ובטח ביחס לרכבים בקטגוריה

צור קשר בהודעה פרטית אם זה מעניין

מבקש מחירון אבל גמיש כי רוצה למכור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהשוואה בין הקורולה לסיויק הייבריד, הסיויק תהיה ברוב המקרים חסכונית ב15-20 אחוז מהקורולה(גם הרובוטית).

עוד אופצה שכדאי לך לבדוק היא ההונדה אינסייט, מערכת היברידית כמעט זהה לזו בסיויק, אך בעלת משקל קל יותר ועיצוב אווירודינמי תחסוך לך כ10 אחוז בצריכת הדלק מול הסיויק, ואפילו קצת יותר עם הקפדה על נהיגה נכונה ותפעול יעיל של הרכב והמע' ההיברידית.

היא גם בטוחה מהסיויק והקורולה ומאובזרת סביר (הסיויק מאובזרת יפה, הקורולה בגירסתה הפשוטה דיי עלובה וחסרת 2 כריות אוויר).

המתלים במודלים 2009 ועד קיץ 2010 קצת מאכזבים והנוחות לא יותר מנסבלת.

הסחיבה טובה במישור, וסבירה אך רועשת בתנאי מאמץ.

המרווח במושב האחורי סבירה בהחלט ל2 מבוגרים, באמצע אפשר להושיב רק ילד או מבוגר לנסיעה קצרה בלבד.

מבחינת אחזקה, שתי המכוניות נחשבות אמינות, הונדה "נחשבת" יקרה יותר במוסך, אין לי נתונים ע"מ לאשש או להפריך.

הסיויק במודלים הללו הגיעו עם 8 שנים ו160 ק"מ אחריות על המערכת ההיברידית, לאוטו מודל 2007 לא נשאר עוד הרבה...

מבחינת שמירת ערך, באוטו שנוסע 150 ק"מ ביום הערך יצנח ולא משנה איזה סמל יש עליו.

מדובר בשני מותגים חזקים ששומרים על ערכם, אבל בשני המקרים מדובר בדגמים שסובלים בכל מקרה מירידת ערך גדולה יחסית למותג (הייבריד ורובוטית), בגלל שהמצ אצלך בכל מקרה יהיה בכי רע בגלל הק"מ, הייתי נותן לנושא שמירת הערך משקל קטן בשיקול איזה רכב לקנות.

אני לא יודע למה את לא מעוניינת בדיזל, אבל חבל כי בכמות הנסועה שלך החיסכון יהיה משמעותי!

רכב ידני או רכב קטן יותר בא בחשבון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עומר, תודה על התגובה המפורטת.

היה לי רכב ידני וכעת אני רוצה להתקדם ל"משפחתית" ואוטומט.

ולא ממש יודעת מדוע לא מעוניינת בדיזל, בעיקר כי זה רכב מרעיש.

שוב תודה ולילה טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רועשים, רק במעט ממקבילהם הבנזינים וזה מורגש בעיקר בעמידה או נסיעה במהירויות נמוכות.

בתמורה נותנים סחיבה מצויינת (עדיפה ברוב המקרים על 1.6 בנזין) וצריכת דלק נמוכה כמו של ההיבררידיות (אפילו חסכוניות יותר).

בהחלט לא הייתי פוסל, אבל צריך למצוא רכב מטופל עם ק"מ סביר.

קצת חומר למחשבה :)

לילה טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...