Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני מעוניין לבדוק רכב שאני עומד לקנות, וזאת פעם ראשונה שלי שאני עומד לרכוש רכב ואני לא יודע בדיוק איפה לבדוק. יש מכון בדיקה ומוסך, הבעיה העיקרית שלי במכון בדיקה זה שצריך לשלם על הבדיקה. נכון שבמכון בדיקה מתעמקים על הרכב יותר וזה משתלם אבל כרגע אין לי את הסכום הנדרש לבדיקה ואני חושב אולי ללכת לבדיקה במוסך שמתמחה ברכב הנ''ל שאני רוצה לבדוק.

יש עוד דרכים לבדוק רכבים לפני קנייה?

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

עדיף אם אתה יכול, לחלק את הבדיקה לשניים - לבדוק רק שלדה במכון בדיקה / פחח, ואת הבדיקה המכאנית במוסך שמבין ומתמצא בדגם (רצוי מאוד עם סורק תקלות !)

תלוי גם לכן, איזה רכב זה.

כ"כ - רצוי לגשת עם הבעלים ולהוציא הסטוריית טיפולים במוסך בו טופל הרכב.

אם תרשום מהיכן אתה/היכן אתה רוצה לבדוק רכב, יהייה ניתן להפנותך למקום שיש לאנשי הפורום נסיון טוב איתו.

alfa 156 2.5.

פורסם

קודם כל, יש לא מעט מכוני בדיקה שנותנים הנחה לחברי הפורום. חבל לשלם מחיר מלא...

שנית, אלא אם מדובר במוסך הקבוע שלך, כלומר כזה שאתה מפרנס מזה כמה שנים, אז בהחלט מקובל לשלם למוסך על הבדיקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שמע, אני לא יודע מה התקציב שאתה מתכנן לפנות לצורך הרכישה. אבל אם אין לך כרגע את ה- 400-500 ש"ח לשלם על בדיקה, שהיא די הכרחית בעיניי, שאל את עצמך אם כדאי לך באמת להיכנס לעסקה כזאת עכשיו. כי זה לא רק שתצטרך בוודאות לשלם על העברת בעלות, ביטוח ותדלוק, הרי ייתכן שמחר-מחרתיים תזדקק לתיקון כלשהו. ואז מה? תשבית את הרכב?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אוקיי הבנתי. מוטב שאני אחכה עם זה, אבל בשביל להיות מוכן, אני מבאר שבע ואני לא יודע איזה מכון בדיקה אמין פה.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

• תוכן חדש...