Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקנתי אנטירולים ברכב שלי אחרי שסוף סוף הם הגיע. אחרי שלא מעט חברים שהתקינו ושיבחו את דן מעבדות רכב באשדוד, לא התעצלתי והדרמתי אליהם. במהלך השנים נתקלתי בהמון בעלי מקצוע, אחד כזה כמו דוד נדיר למצוא, הבנאדם מאוד מקצועי, סבלני, לא ממהר לסיים את העבודה גם כשיש לקוחות אחרים על הראש, בודק כל דבר 3 פעמים, מסביר ועונה לכל שאלה. באמת שאפו.

הגשר הקדמי פורק לצורך התקנה של האנטירול הקדמי.

ahfmtt0jt4xt1z0sjsg8.jpg

vkwdsk69lq063f2umbjp.jpg

מותקן

qlr3jpuqitsaxijepx8y.jpg

מתקינים את האחורי

eug0w65l5dp9b05oyi9q.jpg

itxq9o9dr6kdtpilxwyh.jpg

jvjd2ub932j766x7b0tf.jpg

כיוון פרונט לקינוח

79qgg5y3i8lzg62j87e7.jpg

z479yptoscy1quv6mxup.jpg

פורסם

מגניב.

אני רואה יש לך גם kw?

כמה ק"מ כבר עברת איתם?

אשמח אם תשתף אותנו איך מתנהג ומרגיש הרכב אחרי ההתקנה ומה בדיוק האנטירולים האלה (sway bar, anti roll bar וכו...)

ד"א הרכב שלך ממש גבוה.

Honda civic EJ6

פורסם

לא יצא לי לנוהג יותר מידי עדיין, ההתקנה בוצעה היום, אבל כבר בפניה הראשונה מרגישים בשינוי ניכר. זווית הגלגול ירדה ואיתה גם תת ההיגוי.

האוטו גבוה? לא ממש, הוא מונמך כ- 40 מ"מ מקדימה וכ- 45 מאחור.

פורסם

אל תתחילו עם השטויות האלה . צרפתייה מתפרקת , ואגית זה של נאצים וכל השטויות האלה .

לכל אחד יש את הבחירה שלו . פיליפ תתחדש ותהנה .

פורסם
נכון לעכשיו ההתנהגות מעולה. החלק האחורי קשיח בכל עזיבת גז מוכן לשחק. על החגיגה מעיב ההגה האילם.

תבטל את התגבור :mm_yeah:

• תוכן חדש...