Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש 4 צמיגים לסובארו B3 4*4

המידה היא 205/55R16

אני מחפש צמיג שיחזיק לאורך זמן עם אחיזה טובה ביבש וברטוב

אשמח לשתי המלצות - משהו פשוט ובסיסי (אם אחליט למכור את הרכב בקרוב מאוד)

ומשהו שהוא BEST VALUE FOR MONEY שאתם ממליצים שכדאי

התקציב הוא גמיש, כאשר לאופציה השניה (אם אחליט לשמור את האוטו) התקציב הוא 2000-2500 לרביעיה

אני מאזור המרכז (ת"א) אשמח המלצה על מקום לרכוש ולהתקין.

תודה רבה ושבוע טוב

פורסם

שלום,

המלצתי היא לקנות 4 צמיגי FALKEN ZE912 שעולים כ 400 ש"ח לצמיג.

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=514640&AreaId=1&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E9%F4%EF

גם צמיג לא יקר, אחיזה לא רעה ותמורה טובה למחיר.

אם אתה רוצה להשקיע יותר:

GOODYEAR EXELLENCE

YOKOHAMA C.DRIVE 2

PIRELLI P7

KLEBER HP3

כל הצמיגים האלה עולים בסביבות 500 ש"ח לצמיג ובערך באותה הרמה (העדפה אישית אחרת של כל אחד).

מניסיון אישי ושל החברים אני ממליץ על "צמיגי שואף" ר"ג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכם על התגובות

איך הפאלקן ZE912 לעומת הצמיג שהגיע עם הרכב (Yokohama Aspec 205/55 R16)?

ושווה נגיד להשקיע 600 ש"ח לצמיג בשביל למשל MICHELIN ENERGY SAVER או בכלליות כדאי לשלם יותר על צמיג אחר?

יש כלכך הרבה אפשרויות ולא יודע מה לבחור

תודה

פורסם

פאלקן צמיג יותר פשוט מאלה שיש לך על הרכב, אבל הוא מספיק מעל ומעבר לכל רכב משפחתי.

הוא גם שקט .

לשאלתך השניה - לדעתי לא כדאי לשלם 600 ש"ח על ENERGY SAVER, הוא לא נותן יותר מכל אחד הצמיגים ב 500 ש"ח מרשמתי מהודעה הקודמת.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקי

את הפאלקן ZE918 יש בטיירדיל ב-385 לצמיג

השאלה אם לקנות את אלה או משהו מהרשימה שלך

GOODYEAR EXELLENCE

YOKOHAMA C.DRIVE 2

PIRELLI P7

KLEBER HP3

מה עדיף?

פורסם

איזה מנוע יש לרכב שלך, 1.5 או 2.0?

אני במקומך, במיוחד אם יש סיכוי שהרכב יימכר, הייתי קונה פאלקן במחיר שרשמת וגומר את הסיפור.

אם אתה משאיר את הרכב אצלך, כל טיפול תעשה רוטציה בין קדמי לאחורי באותו צד. כך תמשוך הרבה זמן.

פורסם

הרכב הוא מנוע 2000 4*4

עוד לא החלטתי אם למכור אותו או לא, עדיין בודק אלטרנטיבות וכמה השקעה זה ידרוש, אז לא בטוח שאחליף רכב.

אז לרכוש ב500 או שב-385?

נגיד כאן:

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Falken/ZE912.htm

בתגובות האחרונות יחסית כתוב שהוא נשחק מהר (ה-ZE912) לעומת בעבר שהחזיק הרבה יותר :|

אבל מצד שני לא יודע כמה זה אמין :)

זה אוטו שנוסע 10-12 אלף ק"מ בשנה

ואני מחפש צמיגים שגם יחזיקו ככה 5 שנים ויתנו אחיזה טובה גם בסיבובים שלוקחים טיפה יותר אגרסיבי

פאלקן? משהו אחר מהרשימה? תודה רבה רבה על העזרה!!!!

פורסם

קשה לי להאמין שתמצא צמיג שיחזיק 5 שנים, אלא אם אתה חונה כל הזמן בצל\חניון תת קרקעי ונוסע ממש רגוע.

צמיג נורמלי מחזיק 3 שנים, ובקצב הנסיעה שלך מתייבש לפני שנשחק.

מכל אלה שברשימה לדעתי KLEBER יחזיקו יותר זמן.

אבל GOODYEAR יותר מתאימים לרכב שלך, גם נראים יותר טוב.

זה נכון שפאלקן נגמרים יותר מהר מ KLEBER או GOODYEAR, אבל גם הוא יחזיק שנתיים וחצי-שלוש.

אל תהיה לחוץ, זאת לא כזאת החלטה גורלית.

כל האופציות ראויות, העיקר שלא תקנה איזה צמיג סוג ז'.

פורסם

המקוריים החזיקו 5 שנים :)

אוקי לסיכום

האם שווה לקנות ZE912 ב-1540 ש"ח או להשקיע עוד 500-600 שקל ל-GOODYEAR או KELBER שהמלצת?

האם בניסעה שלי (כ12 אלף ק"מ בשנה) כל הצמיגים יחזיקו לאותה תקופת זמן פלוס מינוס?

ואז ללכת פשוט על הפאלקן ZE912?

תודה רבה!

• תוכן חדש...