Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חלילה לא מזלזל בקטנוע אבל אני גם לא חושב שקטנוע בכמה אלפים לא אמור להכריע את גורל

בחירת האוטו הבא.

ה- 107 טובה וחביבה אבל יש טובים ממנה כדוגמת הפיקנטו והמיי\ סיטיגו, ממליץ לך לקחת אותם בחשבון ולחשוב לעומק.

אל תתן לטרייד אין שיש בלובינסקי להכריע את הכף.

שלומי.

פורסם

כבעל אחת שכזו במשך שנתיים חדשה מהסוכנות ורובוטית, אני יכול לומר שאני נהנה מכל רגע.

היא מיועדת בדיוק למה שמצהירים עליה, חסכון, נוחות במציאת חניה, נוחה מבחינת נהיגה, וחסכונית כמובן.

נוסע ת"א נתב"ג - נתב"ג ת"א יום יום, ונסיעות שכאלה לא מדגדגות אותה.

הייתי איתה בכל הארץ לבד, או על מלא עם מזגן בלי מזגן, נוסעת ללא שום בעיה.

עצה חכמה של אנשים כאן, שכור אותה לסופ"ש בכדי שתוכל לפחות להתרשם בכלליות על הנוחות, תנוחת הנסיעה, ואופי הנסועה שלך במסלול היומיומי שלך.

אין צורך בחתימה....

פורסם

מסכים עם מה שאמר הבחור לפניי. לחברה שלי יש כבר שנה אייגו רובוטית, והרכב באמת כייפי. אומנם מנוע צנום, אבל חסכוני מאוד בדלק (שלה עושה בממוצע 1 ל 18 ב 60% בינעירוני), וזריזה יותר מהסקודה פאביה שלי, עד כמה שקשה להאמין (ידנית, מנוע 1400).

הרכב משייט על 120 בלי שום בעיה (מהירות גבוהה יותר הרבה פחות נעימה).

מבחינת חסרונות - כמעט וללא אבזור (קיים אבזור בטיחות מלא), תא מטען קטן מאוד.

אם אתה מעוניין בידני, ניתן להוציא אותו בערך ב 55,000 (עבור הסיטרואן C1) חדש מהחברה.

לדעתי רכב משתלם מאוד!

פורסם

נהגתי עליו פחות משבוע אז אין לי חוות דעת של טווח ארוך אבל מה-5 וחצי ימים שהיא הייתה בידיי אני יכול לפרט בפנייך יתרונות:

1. מתנהג בכביש כמו רכב עם מנוע 1600 סמ"ק. ממש לא עגלה! בנסיעה בין עירונית אין לו שום בעיה אבל קח בחשבון שמעולם לא עברתי את ה100 קמ"ש.

2.חסכוני בדלק בטירוף.

3.יפה מאוד, לדעתי.

חסרונות:

1. הוא לא מאיץ כל כך טוב ולפעמים מרגיש שצריך להתאמץ כדי לצבור מהירות אחרי רמזור כדי להימלט מהתנועה מאחוריך.

2. הגיר הרובוטי- צריך להתרגל.

3.צפוף, צפוף מאוד...

4.אני לא יודע איך בדיוק להסביר את התחושה אבל כשאתה בתוך הרכב הוא מרגיש כמו רכב צעצוע מבחינת הפלסטיקים וכ"ו- לטעמי, רמה נמוכה.

בגדול, אם היה לי את התקציב והמחיר שלו היה נמוך הייתי קונה אותו באוטומט.

מה שכן, בטוח שיש אופציות טובות יותר.

אם נקודת ההשוואה שלך היא ה206 אז ה107 הרבה אבל הרבה פחות נוח הן מתנוחת הישיבה והן בנוחות הנסיעה.

פורסם

אם נסיעות מחוץ לעיר הם עיקר הנסועה שלך הייתי הולך על פיקנטו ידנית ב-63K ש"ח.

היא תהיה קצת פחות חסכונית מה-107 אבל תרגיש הרבה יותר "אוטו" על הכביש.

הקיץ לפנינו ואני חושב שכדאי לך לחכות בסבלנות לקונה, הביקוש לקטנועים רק הולך ועולה בתקופה הזו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אם נסיעות מחוץ לעיר הם עיקר הנסועה שלך הייתי הולך על פיקנטו ידנית ב-63K ש"ח.

היא תהיה קצת פחות חסכונית מה-107 אבל תרגיש הרבה יותר "אוטו" על הכביש.

הקיץ לפנינו ואני חושב שכדאי לך לחכות בסבלנות לקונה, הביקוש לקטנועים רק הולך ועולה בתקופה הזו.

אני ממש לא מתחבר לפיקנטו ...

אגב, שוחחתי היום עם נציגה של לובינסקי שהמליצה להמתין, אמרה שיש מבצע מטורף שאמור לצאת במאי. :)

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

הרשה לי לספר לך מקרה אישי.

בשנת 2010 הגענו לצ'מפיון בני ברק (ליד קניון איילון) עם אאודי A3 מושקעת בטירוף.

הרכב היה עם כל התוספות הקיימות, שמור בטירוף, קילומטרז' ממש נמוך, יד ראשונה, ללא תאונות, ספר רכב ממוסך מורשה כולל כל היסטורית הטיפולים מהדקה הראשונה שהרכב עלה על הכביש.

צ'מפיון יצאו במבצע טרייד אין "חד פעמי"; 'אתם מביאים כל רכב מכל שנתון ובכל מצב ומקבלים מחיר מ ח י ר ו ן'.

רצינו להחליף אותו בפולקסווגן שירוקו או גולף פלוס אם אני לא טועה.

בשניה שהמוכר החביב ראה את האאודי (אפשר לראות מדלתות הסוכנות את החניה של הסוכנות) הוא הפך לפחות חביב ומיד זרק "מחירון לא תקבלו עליו".

מיד אחר כך כשהוא ראה את מצבו של הרכב הוא קרא למנהל שלו שבמקום, עוד לפני שבדק במה אנחנו מתעניינים, הוריד 27 אלף ש"ח מהמחירון!!!

אחר כך הוא סינן לעברנו בזלזול "לאאודי הזו אין שוק, בחיים לא תמכרו אותה", קצת מצחיק כשזה מגיע מעובד של היבואן שמכר את האאודי: )

אם אתה מתכנן לנווט את הרכב הבא שלך שילווה אותך שנים ואתה משקיע בו עשרות אלפי שקלים עפ"י איזו סוכנות תציע לך טרייד אין שקרי כלשהו על הקטנוע? בלי להעליב, נשמע לי הזוי.

בסוף אגב האאודי נמכרה בפרטי למישהו מאום אל פאחם ב מ ח י ר ו ן... הוא לא לקח אותה לבדיקה אלא לאום אל פאחם לחבר שבדק אותה במוסך חניה מתחת לבית שלו. הוא קיבל אחלה רכב ויצא מאושר ואנחנו הפקדנו צ'ק בנקאי ...

פורסם
אני ממש לא מתחבר לפיקנטו ...

אגב, שוחחתי היום עם נציגה של לובינסקי שהמליצה להמתין, אמרה שיש מבצע מטורף שאמור לצאת במאי. :)

מבצע מטורף על מה?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לדעתי הוא התכוון לומר שיש מבצע על ה-107.

בכל אופן תעשה נסיעת מבחן על כל הרכבים בטווח מחירים של ה-107.

אני אישית לפני קניית ה-107 שכרתי פיקנטו חדשה עם 1000 ק"מ עליה לסופ"ש בצפון.

אני יכול לומר לך שממש סבלתי מהרכב. מושבים ללא תמיכה בגב תחתון מה שגרם לי לכאבי גב איומים.

הגה שערורייתי (טוב זה המחלה של כל הקיות), ומשום מה מאחור לא ניתן לשבת אם אתה לוקח את הכיסא נהג עד לאחור.

היתר אין ספק, יפה ומאובזרת.

ושלא נדבר על זה שלא הייתה חסכונית בכלל אפילו בכבישי הצפון. (1.12.5 לרכב כזה זו שערורייה נוספת).

נ.ב - הפיקנטו הייתה אוטומטית.

אין צורך בחתימה....

פורסם

כבעלים של פיג'ו 107 אני יכול לומר לך שאני מרוצה ממש מהרכב.

מאוד נוח לחניות בעיר, חסכוני מאוד גם בעיר וגם מחוץ לעיר, זריזה מאוד (יחסית לנפח המנוע),

וכל זה בלי לדבר על המראה החיצוני שלדעתי יפה מבין כל רכבי המיני.

צריך להתרגל לגיר הרובוטי שמרגיש כמו ידני וגם לצריכת הדלק הנמוכה :wink:

פורסם

פותח השרשור תוכל לרשום על איזה מבצע מטורף מדובר ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...