Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

האמת שהתגעגעתי!

עברתי לפני כמעט שנה לדו גלגלי- מאז עברתי חורף קפוא , החלקה קלה, בכי של אמא ועוד כל מיני תוספות נחמדות שגרמו לי לרצות לחזור לארבע.

אני מחפש רכב קטן, מאוד אוהב את הסיגמנט של רכבי המיני כאשר השימושים שלי הם בעיקר נסיעות מחוץ לעיר.

אני לא נוסע בעיר בכלל למעשה , גם כשיש לי סידורים אני עושה אותם רגלי (גר בראש העין, אפשר להסתדר בלי רכב).

אבל לרוב אני נוסע מחוץ לעיר כאשר אני מאוד נהנה גם לצאת סופשים למרחקים ארוכים (נסיעות לצפון הרחוק או לדרום המאוד רחוק).

ההתלבטות - לובינסקי עושים טרייד על קטנועים, זאת אומרת שהם מוכנים לקנות את הקטנוע שלי ושזה יהיה כמקדמה על רכב , שאר היבואניות לא נותנות אופציה שכזאת.

אני לא רוצה לחרוג מתקציב של 70K (בכל זאת, גם צריך לעשות ביטוח , להתקין מערכת טובה וכל זה..).

מאוד אהבתי את האופל קורסה YOU . מאוד אהבתי את הסיאט מיי או את הסיטיגו ... רק שלצערי אף אחד מהיבואנים האלה לא נותנים טרייד אין.

לגבי ה-107 ספציפי- האמת שאני מת עליה, היא יפיפיה וממש מושכת אותי.

מה גם שאני זוקף ל-206 המדהימה שהייתה לי את חסד נעורי , ככה שיש לי זיקה מאוד גדולה לפיג'ו.

לא יצא לי לנהוג על ה-107 ומצד שני ה-208 (המושלמת) יקרה מאוד עבורי...

דעתכם יקיריי, הצעותכם ?

אומרים שמכל מלמדי השכלתי, לכן דעתכם חשובה לי מאוד!

תודה!

עריכה,

רק שחכתי לציין שכבר קראתי כל מבחן דרכים על ה-107... כל אשכול שיש בפורום הזה עליה ... אני די מלומד בנושא.

וכן, שחכתי לציין שאני מחפש אך ורק רכב ידני.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין שקורץ לך לעשות טרייד אין ורק לובינסקי מאפשרים לך, אבל ת'אמת? אתה הולך לקנות רכב ולנסוע איתו בעיקר מחוץ לעיר. למה לך לקנות 107? אין שום קשר בינה לבין ה 208, ה 206 וכו'...מדובר ברכב מאוד קטן, עם מנוע קטן, עם בטיחות ירודה (על פי הבדיקות החדשות של ה EURO NCAP הוא קיבל 3 כוכבים בלבד) ומעבר לזה - מדובר ברכב מאוד בסיסי שאם תכליל אותו בדירוג מכוניות המיני שמוצעות כיום, לדעתי הוא בתחתית הרשימה יחד עם האחיות לבית סיטרואן וטויוטה.

אם אתה רוצה דווקא מיני והתקציב שלך עד 70K, אתה יכול לקנות קיה פיקנטו, פיאט פנדה החדשה, או סיאט MII\סיטיגו. יש גם את האופציה של איביזה ופאביה אבל עם רישוי, צבע וכו' זה כבר לא יהיה 70K.

מאידך, ואולי יותר יתאים לך, כדאי שתשקול לקנות סופר מיני משומשת - שנה שנתיים על הכביש. יש לא מעט אופציות.

כדאי לחשוב טוב אם באמת כדאי לך לכבול את עצמך לרכב ספציפי שלא מצטיין במיוחד (לצרכים שלך כפי שתיארת אותם..לנסיעות בתוך העיר הוא אחלה) רק בגלל הטרייד אין או למכור לבד את האופנוע ולקנות רכב שיותר מתאים לך.

פורסם

כדאי לחשוב טוב אם באמת כדאי לך לכבול את עצמך לרכב ספציפי שלא מצטיין במיוחד (לצרכים שלך כפי שתיארת אותם..לנסיעות בתוך העיר הוא אחלה) רק בגלל הטרייד אין או למכור לבד את האופנוע ולקנות רכב שיותר מתאים לך.

יש בזה משהו אין ספק. בנתיים אני מחפש קונה ודע לך שהצרכן הישראלי הנוראי - אנשים מנסים להוריד אותך במחיר למחירים מאוד נמוכים ברמה בלתי הגיונית כבר... וכרגע זה מה שמונע ממני למכור אותו.

הקטנוע שלי שווה 23K - אני מוכר אותו ב-20K (למרות שאני די מפסיד) ובכל זאת אנשים מדברים איתי על 16K... שזה לא להאמין.

:-$ ... הפחד שלי הוא באמת הקטע של השיוט הבין עירוני איתה.... אני זוכר שה-206 הייתה מבקשת לצאת מחוץ לעיר, היה כל כך כייף לשייט איתה .. ויש לי הרבה מאוד חששות מה-107..

אגב, חשבתי אולי לברר עם לובינסקי אולי נשארו להם עוד 206 + במלאי..

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם
אני מבין שקורץ לך לעשות טרייד אין ורק לובינסקי מאפשרים לך, אבל ת'אמת? אתה הולך לקנות רכב ולנסוע איתו בעיקר מחוץ לעיר. למה לך לקנות 107? אין שום קשר בינה לבין ה 208, ה 206 וכו'...מדובר ברכב מאוד קטן, עם מנוע קטן, עם בטיחות ירודה (על פי הבדיקות החדשות של ה EURO NCAP הוא קיבל 3 כוכבים בלבד) ומעבר לזה - מדובר ברכב מאוד בסיסי שאם תכליל אותו בדירוג מכוניות המיני שמוצעות כיום, לדעתי הוא בתחתית הרשימה יחד עם האחיות לבית סיטרואן וטויוטה.

אם אתה רוצה דווקא מיני והתקציב שלך עד 70K, אתה יכול לקנות קיה פיקנטו, פיאט פנדה החדשה, או סיאט MII\סיטיגו. יש גם את האופציה של איביזה ופאביה אבל עם רישוי, צבע וכו' זה כבר לא יהיה 70K.

מאידך, ואולי יותר יתאים לך, כדאי שתשקול לקנות סופר מיני משומשת - שנה שנתיים על הכביש. יש לא מעט אופציות.

שכרתי 107 רובוטית לסופ"ש . חמישי - ראשון. עשיתי איתה 315 ק"מ . להגיד לך תאמת ? כאב לי להחזיר אותה חזרה. התאהבתי. המנוע פיצי ולוקח לו די הרבה זמן לטפס ל100 קמ"ש אבל הרכב לא עגלה כמו שציפיתי. מזגן לא מפריע למנוע . בתוך העיר היא מעולה. נסעתי גם בין עירוני רחובות - ת"א . רחובות - נתניה . אני רגיל לתיבה הרובוטית מהקורולה אז לא הפריע לי. אם המחירון היה נמוך יותר הייתי שוקל לקנות אחת.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
יש בזה משהו אין ספק. בנתיים אני מחפש קונה ודע לך שהצרכן הישראלי הנוראי - אנשים מנסים להוריד אותך במחיר למחירים מאוד נמוכים ברמה בלתי הגיונית כבר... וכרגע זה מה שמונע ממני למכור אותו.

הקטנוע שלי שווה 23K - אני מוכר אותו ב-20K (למרות שאני די מפסיד) ובכל זאת אנשים מדברים איתי על 16K... שזה לא להאמין.

:-$ ... הפחד שלי הוא באמת הקטע של השיוט הבין עירוני איתה.... אני זוכר שה-206 הייתה מבקשת לצאת מחוץ לעיר, היה כל כך כייף לשייט איתה .. ויש לי הרבה מאוד חששות מה-107..

אגב, חשבתי אולי לברר עם לובינסקי אולי נשארו להם עוד 206 + במלאי..

206 + יש די הרבה למכירה ביד 2 במחירים לא רעים . הקטע שלקחו מנוע של 206 ועיצוב חיצוני של 207 כולל דשבורד.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
שכרתי 107 רובוטית לסופ"ש . חמישי - ראשון. עשיתי איתה 315 ק"מ . להגיד לך תאמת ? כאב לי להחזיר אותה חזרה. התאהבתי. המנוע פיצי ולוקח לו די הרבה זמן לטפס ל100 קמ"ש אבל הרכב לא עגלה כמו שציפיתי. מזגן לא מפריע למנוע . בתוך העיר היא מעולה. נסעתי גם בין עירוני רחובות - ת"א . רחובות - נתניה . אני רגיל לתיבה הרובוטית מהקורולה אז לא הפריע לי. אם המחירון היה נמוך יותר הייתי שוקל לקנות אחת.

טוב לקרוא את זה, אתה די מעודד ...

אז אני מבין מדבריך שלא נורא לנסוע איתה מחוץ לעיר? אבל השאלה שלי אם היא עושה את זה בצורה חיננית כמו ה-206 או כמו רכבי סופר מיני. ..

206 + יש די הרבה למכירה ביד 2 במחירים לא רעים . הקטע שלקחו מנוע של 206 ועיצוב חיצוני של 207 כולל דשבורד.

TU3 - המצאת המאה... איזה מנוע! אחח!! איזה צליל סקסי הוא מפיק... אני מתגעגע :oops:

נכון שיש ביד 2 ... אני צריך אבל עסקת מימון... ומעדיף להתקרב אך ורק לרכב חדש .

אני די שרוט בקטע של אחזקת הרכב וברגע שמישהו אחר טיפל בה , זה כבר עושה לי רע.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

אז אני מבין מדבריך שלא נורא לנסוע איתה מחוץ לעיר? אבל השאלה שלי אם היא עושה את זה בצורה חיננית כמו ה-206 או כמו רכבי סופר מיני. ..

אין ספק שהיא לא יכולה להתקרב ל-206. נושפת בעורפה אולי . אבל אין להשוות . המנוע של ה-206 הרבה יותר גמיש .

פורסם

אין ספק שהיא לא יכולה להתקרב ל-206. נושפת בעורפה אולי . אבל אין להשוות . המנוע של ה-206 הרבה יותר גמיש .

עכשיו נגעת בנקודה...

טוב, אז נחפש רכב אחר ....

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

עכשיו נגעת בנקודה...

טוב, אז נחפש רכב אחר ....

עצה שלי בשבילך . תשכור את הרכב אפילו ליום . תרגיש אותו ואז תחליט.

פורסם

יש השכרות לרכבים ידניים ?

בטח . תתקשר לכמה חברות תבדוק. האמת שראיתי את הידנית. המוט הילוכים נראה כאילו הוא של ריקשה. רק תוודא לא עם נציגה אלא עם מישהו בכיר שם . אני שאלתי 3 פעמים "יש רכב ידני נכון" ? והתשובה הייתה "כן ברור בדקנו לך"

מגיע לשם ונחש מה ? בדיוק - קדחת!

פורסם

נראה לי שהפנדה החדשה תפורה עליך. בדגם המאובזר יש גם אחלה אבזור וזה אוטו שמאוד נעים לשהות בו.

נכון לעכשיו היא מוצר הדגל של פיאט. תיכנס לסוכנות ותבין על מה אני מדבר.

לדעתי הם גם יהיו מוכנים לעשות טרייד אין.

פורסם
נראה לי שהפנדה החדשה תפורה עליך. בדגם המאובזר יש גם אחלה אבזור וזה אוטו שמאוד נעים לשהות בו.

נכון לעכשיו היא מוצר הדגל של פיאט. תיכנס לסוכנות ותבין על מה אני מדבר.

לדעתי הם גם יהיו מוכנים לעשות טרייד אין.

דיברתי עם סמל"ת.. שללו על הסף.

ניסיתי לשכנע אותם.. רציתי האמת להיחנק קצת ולקחת את ה-500 קופה....

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם
דיברתי עם סמל"ת.. שללו על הסף.

ניסיתי לשכנע אותם.. רציתי האמת להיחנק קצת ולקחת את ה-500 קופה....

יש ללובינסקי 500 . לא יודע אם זה קופה . שווה טלפון

• תוכן חדש...