Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי לדעת אם מישהו יודע על מאגר מידע כלשהו שמראה איזה סוגים של רכבים משמשים כמוניות?

הכוונה היא לכמויות, איזה דגם הכי נפוץ באיזה ערים וכו

תודה

אלון

פורסם

אוקטביה ו C CLASS.

לא תראה הבדלים בסוג הרכבים בערים שונות, רוב נהגי מונית בחיפה ינהגו בדיוק באותו רכב כמו רוב נהגי המוניות בירושלים וכולה,

חוץ מהרצליה פיתוח ששם בפחות מS CLASS לא עולים למונית :-P

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

ממה שאני רואה בכבישים רוב המוניות הן סקודה אוקטביה, פאביה סטיישן, קיה ריו וקיה סיד.

באילת יש גם הרבה מוניות מדגם טויוטה פריוס וגולף פלוס.

עוד מוניות נפוצות: ג'טה, פאסאט, פלואנס, C/E קלאס, קיה אופטימה...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סקודה אוקטביה/פאביה וC-CLASS.

בזמן האחרון נכנסות הרבה פלואנס טורבו דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתל אביב יש מאזדה 3 מאזדה 6 פרימיום ולקסוס gs לך תבין .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

שמעתי פעם שאנשי עסקים רוצים להרוויח עוד קצת כסף מהצג וגם לנסוע ברכב יוקרה, אז הם קונים רכב יוקרה כמונית, נותנים לנה ג לעבוד עליו במהלך היום, והוא גם משמש כנהג שלהם. ככה הם חוסכים מע"מ או משהו כזה על הרכב.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ממה שאני שם לב זה הפאביה, ג'טה, ריו/סיד, וה-C CLASS. לאחרונה החלו לצוץ כמה קיה אופטימה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא מבין מוניות שהן 1.6 משפטומטית.

אתמול נסעתי בקורולה,לפני מספר חודשים בסובארו B3.

wtf?

אלה מוניות מונעות בגז, יש באילת 3 קורולות כאלה ועוד כמה עם קיה סראטו ופורטה.

לא מזמן ראיתי גם ריו סדאן ידנית מהדור החדש שהיא מונית (הריו דיזל נמכרת כיום רק בגרסת האצ'בק).

יש גם פורטה מוזרה באילת, כאשר היא נוסעת יש ממנה רעש כמו של מנוע דיזל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כמי שעוסק בנהיגת מונית אני יכול לספר לכם שכל נהגי המוניות בורחים עכשיו מפולקסווגנים וסקודות רובוטיות ומחפשים מוניות אחרות.

הגיר הרובוטי מתחיל להתקלקל בערך אחרי 80000 ק"מ...

קשה למכור מונית משומשת עם גיר dsg שכבר לא באחריות...

• תוכן חדש...