Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום רציתי להתיעץ וגם לחלוק סיפור מבעס שקרה לי....

רכשתי דימקס 4*4 לפני כחצי שנה יד ראשונה מהניילון והיא הייתה בבעלותי בלבד לפני כמה ימיים אני נוסף פתאום יוצא לי עשן לבן חזק מהאגזוז ופתאום אין לי גז התקשרתי למוסך אמרו לי תביא את הרכב על גרר .

הגעתי לשם החליפו לי שמן במנוע לחדש ואמרו לי שהיצרן עכשיו רק עלה על הבעיה שהשמן מתערבב עם הסולר ולכן צריך לבוא כל 10 אלף להחלפת השמן עד שימצאו פתרון לבעיה הזו כמובן טיפלו בי . למחרת בבוקר באתי להניע את הרכב ושוב פעם מלא עשן לבן ואין גז, התקשרתי למוסך אמרו לי לבוא דחוף מתברר שהלך מנוע ברכב "דימקס החדשה " והבעיה כמובן של החברה עכשיו שאלתי היא מה לעשות אני לא רוצה לקבל את הרכב היות וכל הרכב מפורק הגיר הטורבו הדרישפט וכמובן המנוע ממש לא להאמין רכב עם 10,000 ק"מ בושה..!!! אני רוצה פיצוי ברכב חדש ..פניתי לשרות לקוחות ומנפנפים אני צריך יעוץ בדחיפות אם משהו יכול לעזור לי בבקשה ,מה לעשות להגיש טביעה למי לפנות תודה רבה רבה ואם אפשר עזרה בדחיפות...

פורסם

רכב חדש לא יביאו לך,וזה גם הגיוני שלא יביאו חדש.

יש לך אחריות,במידה וצריך הם יחליפו מנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש נציג רשמי של היבואן שכותב כאן, דבר איתו ובדוק מה ניתן לעשות:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=121567

רכב חדש לא תקבל אבל טיפול מלא בתקלה + אחריות מורחבת על המכלולים שהוחלפו + טרייד אין עתידי בתנאים מועדפים דווקא כאן סביר שתקבל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מנוע מחליפים לחדש ככה אומרים ...אבל לראות רכב של 250 אלף מפורק לגורמים אחרי 10,000 ק"מ כואב מאוד אם ככה התחיל את דרכו לאן יגיע...?

פורסם

אין לי עצה בשבילך, אני רק מתבאס רצח בשבילך.

זה הפחד ליפול בסטטיסטיקה של כל רוכש רכב חדש.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

כמו שאמרו לך רכב חדש לא תקבל,

אתה תדרוש טיפול מלא בבעיה, אחריות מורחבת והתחייבות בכתב לטרייד אין, בגלל שיהיה קשה למכור רכב כזה.

אגב, 250 אלף ק"מ והמנוע מת? מה אתה רוצה? זה לא מעט ק"מ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כמו שאמרו לך רכב חדש לא תקבל,

אתה תדרוש טיפול מלא בבעיה, אחריות מורחבת והתחייבות בכתב לטרייד אין, בגלל שיהיה קשה למכור רכב כזה.

אגב, 250 אלף ק"מ והמנוע מת? מה אתה רוצה? זה לא מעט ק"מ.

הוא התכוון ל-250 אלף שקלים. הוא ציין שלרכב יש 10,000 ק"מ.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אתה צריך לקבל רכב חדש. הרכב שהביאו לך תקול.

רכב חדש?

אנשים צריכים לצאת מהבועה והסרט הזה שאם אוטו מתפגר אחריי 10-20 אלף ק"מ אז הם יקבלו אוטו חדש.

מקסימום שייתנו לו זה תיקון + פיצוי כספי + רכב חלופי לזמן התיקון + התחייבות לטרייד אין + הארכת אחריות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
רכב חדש?

אנשים צריכים לצאת מהבועה והסרט הזה שאם אוטו מתפגר אחריי 10-20 אלף ק"מ אז הם יקבלו אוטו חדש.

מסכים בהחלט.

פורסם
אתה צריך לקבל רכב חדש. הרכב שהביאו לך תקול.

אם אתה בונה בית חדש, ואחרי כמה חודשים יש נזילה בצנרת, אתה מבקש מהקבלן שיפרק את הבית עד היסוד ויבנה מחדש?

• תוכן חדש...