Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה עברתי ליחידת דיור באזור הצפון. לצערי, רק בכניסה לבית יש קליטה סלולארית. בסלון, שירותים, וחדר שינה אין קליטה. מתוך חדרים אלו רק חדר השינה הוא ממ"ד.

אני יודע שיש אנטנות שמגבירות את הטווח של רשתות Wifi ואני בטוח שיש גם כאלה לרשתות סלולאריות. האם מישהו שמע על דבר כזה/ יודע איך הוא נקרא?

אני ברשת גולן טלקום (נודד לעתים לסלקום), ובכל שאר הרשתות המצב דומה. אין לי בעיה לעבור לחברה אחרת כדי לפתור את הבעיה.

אשמח לשמוע הצעות נוספות אם יש.

תודה

אלון

פורסם

יש משהו כזה שחברת הסלולאר מתקינה לך בבית אנטנה סלולארית קטנה על חשבונם.

אני בכל אופן לא הייתי עושה זאת.

היתה לי בעייה דומה של קליטה בסלקום ביחידת דיור ברחובות בזמנו.

הפתרון היה שכל שיחה נכנסת בטלפון הנייד היתה מצלצלת גם בטלפון הקווי (כמובן על חשבון סלקום).

לפחות פותר חצי מהבעיה.

כאשר הייתי רוצה לבצע שיחה יוצאת, נאלצתי לצאת אל האוויר הפתוח.

פורסם

איזה מכשיר סלולרי יש לך?

אם יש לך אנדרואיד, תיכנס בהגדרות לרשתות ותבחר ידנית ברשת סלקום, לא בחירה אוטומטית. זה יגדום למכשיר להתחבר תמיד לאנטנות של סלקום ולא של גולן, תראה אם זה משפר את הקליטה. באופן כללי אני ממליץ על האופציה הזו כדי להמנע מניתוקים של המכשיר מהרשת בעת נדידה בין אנטנות.

פורסם
איזה מכשיר סלולרי יש לך?

אם יש לך אנדרואיד, תיכנס בהגדרות לרשתות ותבחר ידנית ברשת סלקום, לא בחירה אוטומטית. זה יגדום למכשיר להתחבר תמיד לאנטנות של סלקום ולא של גולן, תראה אם זה משפר את הקליטה. באופן כללי אני ממליץ על האופציה הזו כדי להמנע מניתוקים של המכשיר מהרשת בעת נדידה בין אנטנות.

לא אופציה. אין קליטה בבית גם באורנג', סלקום, פלאפון, הוט מובייל, ושאר נגזרותיהם.

יש משהו כזה שחברת הסלולאר מתקינה לך בבית אנטנה סלולארית קטנה על חשבונם.

אני בכל אופן לא הייתי עושה זאת.

היתה לי בעייה דומה של קליטה בסלקום ביחידת דיור ברחובות בזמנו.

הפתרון היה שכל שיחה נכנסת בטלפון הנייד היתה מצלצלת גם בטלפון הקווי (כמובן על חשבון סלקום).

לפחות פותר חצי מהבעיה.

כאשר הייתי רוצה לבצע שיחה יוצאת, נאלצתי לצאת אל האוויר הפתוח.

מספר בעיות:

א. אין טלפון קווי בבית ואינני מעוניין להתקין אחד. אני מעדיף לשמור את האפשרות הזאת לסוף למקרה שלא תהיה ברירה.

ב. בעבודתי אני מנהל מסעדה ומרבית התקשורת מול ספקים ועובדים נעשית באמצעות SMS. ככה שטלפון קווי לא רלוונטי במקרה זה.

ג. אני בגולן טלקום, די בטוח שהם לא מספקים שירות העברת שיחה. אברר. תודה.

פורסם

יש 3 פתרונות:

1. מכשיר XLINK זול שרוב החברות מספקות. המכשיר הוא בלוטות' שמתחבר לטלפון שלך ומשדר את השיחה לטלפון ביתי, אין צורך בקו ביתי. המכשיר מתחבר ישירות לטלפון הביתי. פועל על בסיס הידיעה כשטלפון נייד מונח על שולחן נניח או על עדן החלון, הוא קולט טוב יותר מאשר כאשר אתה מחזיק אותו קרוב לראש וחוסם הרבה מהגלים.

2. במידה ואתה לקוח "כבד" עם כמה קווים החברות ישלחו לך מגבר קליטה. המגבר יוצב בחוץ ויגביר את הקליטה באיזור הבית שלך. מבחינה בריאותית, ככל שיש לך יותר קליטה בטלפון כך הוא פולט פחות, במידה ואתה לא יושב ליד המגבר, הוא רק יפחית את הקרינה.

העניין הוא שמגברי 3G יקרים משמעותית ממגברי 2G כך שיתכן ויחליטו לשלוח לך מגבר שפותר רק את השיחות והSMS ללא בעיית אינטרנט בטלפון.

3. לעבור לחברה שלא מבוססת על אותן האנטנות. בדוק איך קווי שאר החברות עובדים בבית שלך. זה ללא ספק הפתרון הטוב ביותר.

פורסם

לגבי הודעות - שים לב שהודעות whatsapp ניתן לקבל ולשלוח על WiFi גם בלי קליטה סלולרית בכלל.

זה פתרון חלקי אבל אפשרי.

לגבי שיחות - צור קו SIPME בחינם ותקבל מספר קווי בו תוכל לקבל שיחות כשאתה עם אינטרנט, אפילו בלי סלולר.

אם לא טוב לך לתת שני מספרים לאנשי הקשר שלך אז תעשה הפניית שיחות באין מענה.

בגולן אין הפניות בכלל אז תיאלץ לעבור חברה.

ואפשר לפנות לחברה (גולן במקרה שלך) ולהתלונן על כיסוי לקוי.

אולי יבדקו וישקלו התקנת אנטנה בסביבה אבל זה תהליך של חודשים.

בדקת עם קווים של כל החברות ולכולן אין לך קליטה?

בדקת כמה מכשירים? אולי מכשיר דפוק?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...