Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי וולוו 940 2.3 ( 1998) מטופלת ומתוחזקת ,במצב מצויין .

לאחרונה הרכב גמגם וכמעט כבה ברמזור ( פעם פעמיים , לא יותר)

כשהתייצתי עם מוסך מורשה , לחצו גז עד הסוף ואז הצינור המסומן בעיגול , התכווץ

מוסכך מורשה אחד ,אמר שצריך להחליף את הצינור כי הוא עייף

מוסך מורשה שני , דווקא אמר על הציר של הטורבו ... שהוא בטוח שבור .

אשמח לשמוע דעה מקצועית .

תודה וחג שמח,

ד"ר אלון

do88-kit9_5.jpg

בעלים של 2 שבדיות - אחת מהן אשה .השנייה וולוו 940

פורסם

אם אני רואה נכון הצינור המדובר הוא צינור החזרה של המים החמים מהמנוע לרדיאוטור ולא צריך להיות שום קשר בין הבעיה שציינת לצינור.

נסה לנקות מצערת ומנוע צעדים.

אנדרי

פורסם

לא לבלבל, הצינור המסומן זה צינור כניסה אויר לבית מצערת, במידה בעת לחיצה על הגז בסל"ד 3000 ומעלה צריך הצינור להתנפח, במידה והצינור מתכווץ אכן יש צורך לבדוק את מערכת הטורבו, שהוא לא מייצר לחץ.

גש למוסך ובדוק את הבעיה לעומק ברכב הנ"ל טורבו לא זול.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

אין פה קשר ישיר למגדש (טורבו) בעם הוא לא תקין הרכב לא יסחב כמו שצריך או שהמנוע ינק שמן מהציר של הטורבו.

לצינור יניקה בכניסה למצערת בעם הוא מתכווץ יש רק 2 סיבות - או שיש חסימה במע היניקה - בדוק שלא נשאב איזה סמרטוט במסנן האוויר ,צנרת ,ואינטרקולר או שהצינור באמת בלוי .

מה שבטוח זה שהטורבו לא מתפקד (לא גודש) עם בגלל שהמנוע לא נושם כמו שצריך (ואז גם אין פליטה כמו שצריך) או שהטורבו לא תקין מסיבה אחרת (תפוס,מניפות שבורות וכו) אבל הוא בטח לא הסיבה לסימפטום המדובר.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם
אם אני רואה נכון הצינור המדובר הוא צינור החזרה של המים החמים מהמנוע לרדיאוטור ולא צריך להיות שום קשר בין הבעיה שציינת לצינור.

נסה לנקות מצערת ומנוע צעדים.

אנדרי

אפילו לא קרוב. הצינור יוצא מהמצערת לרדיאטור.

ד"א אלון בדקת סתימות בצינורות האוויר הקטנים מהמצערת? אולי יש לך שם כמה צינורות אוויר שיצאו ממקומם או נסתמו ולכן כשהמנוע נחנק הוא נכבה אוטומטית מהחום.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

שלום לכולם

תודה רבה , מקצועי לחלוטין , החלפתי את הצינור המסומן , והבעיה נפתרה .

תודה לכולם , חיים מכובדי צדקת , הצינור הבלוי הייתה הבעיה .

חג שמח לכולם ,

ד"ר אלון

בעלים של 2 שבדיות - אחת מהן אשה .השנייה וולוו 940

• תוכן חדש...