Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי באותה הדילמה לפני המגאן ויש חור בהיצע דגמים בתקציב הזה, או שאתה עולה משמעותית בתקציב למעלה או שאתה מתפשר.

אולי בעוד כמה שנים זה יפתר כשהחדשות ירדו במחירון ויהיה היצע דגמים גם בתקציבי אמצע שהם לא נמוכי מדי ולא גבוהים מדי

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה היא לא בהיצע כמו במחירים המאוד גבוהים שאנשים דורשים,כמו שאמרתי אין לי בעיה לשלם מעל המחירון אבל אני לא אשלם משמעותית מעל המחירון כשמדובר ברכב שעוד דורש יישור קו של 6-7K במקרה הטוב,זה פשוט חסר הגיון [יוני,לא מדובר על הרכב "המדובר"].

מבין שלושת האופציות שהועלו על-ידי בהתחלה היחידה שעוד עומדת על הפרק היא הקליאו, ישנם עוד רכבים שהייתם ממליצים עליהם במסגרת התקציב?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
הבעיה היא לא בהיצע כמו במחירים המאוד גבוהים שאנשים דורשים,כמו שאמרתי אין לי בעיה לשלם מעל המחירון אבל אני לא אשלם משמעותית מעל המחירון כשמדובר ברכב שעוד דורש יישור קו של 6-7K במקרה הטוב,זה פשוט חסר הגיון [יוני,לא מדובר על הרכב "המדובר"].

מבין שלושת האופציות שהועלו על-ידי בהתחלה היחידה שעוד עומדת על הפרק היא הקליאו, ישנם עוד רכבים שהייתם ממליצים עליהם במסגרת התקציב?

אני לא מדבר על מחירון בכלל, אני מדבר על מחיר שבו נסחר הרכב בוא נוציא רגע את המחירון מההשוואה, בתקציב שלך קופרה 06-7, קליאו דור 2, GTI דור 4 אולי תחילת 5, ולאון יורדת מהמשוואה בגלל מחיר מופרז שדורשים על רכב סופר פושר עם מנוע קצת חזק.

אז לסיכום אתה בתקציב המידל מה שנקרא, לא לכאן ולא לכאן ואז יש את הדרישות שלך מה אתה דורש מהרכב ?

פרקטיות, כח, שיפורים, התנהגות, NAME IT ומשם נתקדם

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אני באמת ממליץ לך לבדוק גם את הלאון בלי קשר לתקציב שלך, יכול להיות שאחרי שתראה אחת או שתיים זה יעשה לך קצת סדר בראש ואולי יהיה לך יותר קל להחליט. יש כמה ביד 2 עם יד וק"מ סבירים, אני אומר לך שבטלפון מדברים אחרת וכשאתה בא לראות את הרכב מדברים אחרת, אל תירתע מהחיר הנדרש.

אגב, בדור השני של הלאון יש לך דגם שנקרא ספורט אפ (2006-2007) והוא מגיע עם מנוע TFSI כמו של הGTI דור 5 עם 185 כ"ס וגיר ידני 6 הילוכים, גם השלדה היא של הדור 5, הן נמכרות במחיר קצת יותר גבוה מהתקציב שלך.

יוני, אני ממש לא מסכים עם התיאורים שלך על הלאון וחבל שפותח השרשור סתם יפסול את הרכב הזה על לא כלום.

מבחינת התנהגות סבבה השלדה כבדה ומגושמת אבל על תשכח שגם הגולף וגם האוקטביה נשענות על אותה שלדה כך שלא נראה לי שהיא עד כדי כך גרועה, ההיגוי טוב מאוד לטעמי (במיוחד עם תותבים מחוזקים שמגבירים את החדות) ועם קויילאוברים וסט אנטי רולברים אני מבטיח לך שאפשר להנות מהרכב. איכות הרכבה לדעתי גם טובה מאוד ביחס לשנתון (דשבורד וקונסולה של A3), המנוע כאמור 1.8T הישן והטוב עם אינספור שיפורים אופציונאליים במידה וחסר כוח, ברקסים טובים מאוד (312 מ"מ כפול מקדימה) ועיצוב אין בכלל מה לדבר 8)

בקיצור מה שאני מנסה לומר זה שיש תמורה טובה למה שאתה משלם על הרכב ולא סתם הרבה אנשים כ"כ אוהבים את הרכב הזה ונשארים איתו כמה שנים טובות.

אגב, האיביזות אמנם נכנסות בכיף בתקציב הזה אבל הן נטולות התנהגות ואיכות הרכבה ירודה. לדעתי הן לא באותה רמה של הרכבים שצויינו פה.

פורסם

אם אתה לא חייב גלגלים כאן ועכשיו הייתי שוקל לחכות חצי שנה, לחסוך קצת כסף וללכת על קליאו MK3.

אני רואה שהן נסחרות כבר באיזור ה-80K ש"ח. כלומר אם תצליח לחסוך עוד קצת יותר מ-10K ש"ח ותחכה חצי שנה שהמחירון ירד לאזור ה-70 אז תוכל לתפוס אחת.

הדור השלישי של הקליאו תפתור לך את כל הבעיות כי היא הרבה יותר מרווחת, חזקה, בטוחה, אמינה וחדה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש לה מינוס אחד גדול, כל הזמן צריך לבחוש בתיבה כדי להשאר בטווח היעיל של הסלד, לגבי כל השאר אתה צודק, מבחינת הכח היא לא מרגשת בהרבה מדור 1 או 2 בגלל התוספת משקל שמקזזת לא מעט מהתוספת כח שהיא קיבלה

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אתה אומר את זה כי כיום אתה נוסע על רכב מוגדש.

המצב לא כ"כ גרוע לעומת הקליאו MK2.

לקליאו במצב סטנדרטי יש מספיק כח, היא הייתה יותר חזקה מהמיאטה שהייתה לי.

בכל אופן, מדובר בהפרש של כ-25K בשביל להתקדם לרכב חדש יותר בלפחות 6 שנים ולא פחות טוב בשאר הפרמטרים אז זו עיסקה משתלמת.

מצד שני אני חושב שלשלם 50K ש"ח על רכב ספורטיבי בן עשור זה שטות אז לא בטוח שאני אובייקטיבי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני יכול לשפוך אור לגבי האימפרזה בלבד:

ראיתי שרשמו כאן "לפוצץ גירים" או "להמיס בוכנות".

אז קודם כל, מדובר במנוע EJ205 OPEN DECK (בניגוד לEJ207 SEMI DECK שבSTI) כמובן שעד שנתון 05 כולל, מעבר לכך מדובר במנועי EJ255 וEJ257 בהתאמה.

אתה לא תמיס בוכנות אם לא תבצע כיוונים אצל טיונר מפגר, המסת בוכנות נגרמת כתוצאה מחוסר דלק, זה עניין של כיוונים נטו.

לגבי הגיר, זו הנקודה החלשה של הWRX בניגוד לSTI.

הגיר תומך עד 400 כ"ס (במקרה הטוב, תצפה לקצת פחות בפועל), הסיבה שהוא נהרס בכוחות האלו היא מכיוון שהתיבה של הגיר נפתחת בנקודת החיבור של 2 החצאים, יש לזה פתרון פשוט אך טיפה יקר.

מבחינת התנהגות, לWRX יש דיפרנציאל R160 מאחור (בניגוד לR180 בSTI) זה אותו הדיפרנציאל שיש ב2 ליטר 4X4 הרגילה, לאוטו יש חלוקת כוח של 50/50 ממש כמו הGT, ההתנהגות שלה לא משהו, אבל עם COILOVERS טובים, בושינגים למניהם ומוטות מייצבים ניתן להפוך את הרכב למכונת מלחמה רצינית.

מרווח הברגים לג'נטים הינו 5X100 ומידת הצמיגים הינה 215/45/17.

לפרטים נוספים, תוכל להתייעץ איתי תמיד בפרטי.

פורסם

אחרי כמה ימים [מאוד] מעצבנים בכל הקשור לחיפוש הרכב אני חוזר אליכם.

התקציב עלה ל70K,הדרישות נשארות דומות פרט לכך שהגעתי למסקנה שבנוסף לסעיף ההתנהגות שמאוד חשוב לי ישנה עדיפות רצינית לרכב גודש.

יאלה חברים תעזרו לי לגמור את הסיוט הזה!

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

A3/לאון FR/לאון ספורט אפ/GTI MK5 כולם עם מנוע 2.0TFSI עם 200 כ"ס חוץ מהלאון ספורט אפ שמגיעה עם 185 כ"ס.

GTI אני לא מאמין שתוכל למצוא אחת נורמאלית שתיכנס לך בתקציב, כנ"ל לגבי לאון FR, הA3 תהיה ממש גבולית. הלאון ספורט אפ תיכנס לך בתקציב.

מניסיון שהיה לי עם לאון קופרה (אותו מנוע רק חזק יותר) זו פלטפורמה מאוד אמינה, שלדה הרבה יותר טובה מהMK4, מנוע מצויין עם פוטנציאל שיפורים אדיר.

רק תצטרך לשים כסף בצד לטיימינג, קלאץ' ומשאבת דלק לחץ גבוה.

פורסם

ממה נתחיל

אם אתה מחפש רכב גודש רק תדע שזה ממכר ויהיה לך מאד קשה לוותר על השבלול ברכבים הבאים שלך.

קודם כל אני די משוחד כי אני בעלים של לאון

להגיד שהיא רכב ספורט טהור יהיה סוג של פשע, אני מגדיר אותה כרכב משפחתי חזק שיודע להתנהג :)

אני לא מאלו שיוצאים לטיולים על בסיס קבוע אבל מהטיול היחידי שיצאתי עד עכשיו ב-3 שנים שהרכב אצלי (בושה להגיד את זה :oops:)

מאוד אבל מאודד הייתי מופתע מהרכב לטובה!

אומנם כל הפרונט אצלי מוקשח והכל חדש שם , אבל לא חשבתי שהלאון תציית לי בכל הפניית הגה, והנסיעה לא הייתה איטית בכלל וכל זה על מתלים מקוריים והאמת שלא נתקלתי בתת היגוי חריף כמו שכולם פוחדים ממנו (ברור שאם תלחץ בשני שלישי תוך כדי סיבוב ברכב כזה משופר אתה פשוט תמשיך ישר! אולי הכל גם תלוי באופי של התוכנה) , בקרוב יהיה על הרכב סט קויילאוברים ואז אני יהיה חייב לצאת לטיול השוואה :)

הלאון פשוט לא ברמה של האיביזה ולא של הגולף מהבחינה הזאת, היא פשוט יותר מתקשרת! (אל תכעסו עליי איביזות וגולפים, אני אוהב אותכם)

אז אם אתה יוצא פעם ב.. לגיחות אני בטוח שתתאהב בלאון והיא תספק אותך!

אני אומר אל תשלול בלי לנסות, ואם אתה בא לדרום אני מוכן לעשות לך סיבוב אבל אתה יושב לידי לא ליד ההגה :lol:

ושוב כמו שאמרו לך הכל ניתן לשינוי ומוצרי האפטרמרקט קיימים פשוט בלי סוף!

ותאמין לי לכח מתרגלים ומהר ותזכור שכתבתי לך את זה כי אם תהיה לך אחת לאט לאט אתה תוסיף דברים :-D

נקודה נוספת למחשבה, אני בטוח שכבר חשבת עליה :

כל רכב שהזניחו יראה לך אמינות שתקלל את היום שקנית אותו!

שאתה בוחר רכב ולא חשוב איזה אל תדבר על מחיר בטלפון, תפגש עם הבנאדם ואל תהסס לשלם גם מעל המחירון לרכב ששווה את ההשקעה.

האמת שהרבה אנשים מבקשים מעל המחירון ויש גם השקעה על הרכב אז על מה ולמה?!

רציתי להתייחס גם לרכבים האחרים אבל אין לי נסיון אמיתי איתם הנסיון היחידי הוא דרך חברים וכל אחד תמיד רוצה להחליך לרכב אחר , קליאו רוצה להיות STI , אסתי רוצה להיות וואגית וכו...

בקיצור חפרתי לך תראה כבר רכבים :)

• תוכן חדש...