Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ספורטיבי [עד 30K]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,שבוע טוב.

אני מחפש לקנות רכב עד 30k ,רכב לצעיר ספורטיבי

דרישות מהרכב:

אמינות

שיהיה אפשרות להוסיף ציפ למנוע.

צריכת הדלק לא חשובה לי,פשוט שהרכב יפגין אמינות.

גיר אוטומטי

שנתונים ; ממודל 2000

תודה לעוזרים

פורסם

נראה לי שאתה מבקש משהו שלא קיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ממליץ לך לעשות חיפוש ביד 2 לפי הקריטריונים שלך (מודל, גיר, תקציב וכו') פשוט שתקבל מושג כללי על מה האופציות בכלל.

מכוניות שנראות לך, חפש עליהן מידע בגוגל ואפילו פה בפורום ותחזור לייעוץ כשיהיה לך קצת יותר מידע.

פורסם
אאודי A3 1.8T, יש גם באוטומט אבל צריך למתוח קצת את התקציב.

גנבת לי את המילים מהפה, נראה לי ש A3 בצורה הקודמת שלה תתאים לך עם עוד קצת תקציב..

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

הכל טוב ויפה אבל איזה אמינות תפגין A3 אוטומטית? סביר להניח שגרועה. מילא ידנית, למרות שהסיכוי למצוא אחת במצב סביר שואף לאפס.

עצה- תחסוך עוד קצת ותלך על ידני. לקנות רכב כזה בזול, יעלה לך ביוקר לאחר מכן.

פורסם

איזה מוזר. אתה לא יודע עוד מה האוטו שתקנה, אבל הדרישה שלך היא שאפשר יהיה להוסיף צי'פ?

פורסם
הכל טוב ויפה אבל איזה אמינות תפגין A3 אוטומטית? סביר להניח שגרועה. מילא ידנית, למרות שהסיכוי למצוא אחת במצב סביר שואף לאפס.

עצה- תחסוך עוד קצת ותלך על ידני. לקנות רכב כזה בזול, יעלה לך ביוקר לאחר מכן.

על בסיס מה אתה אומר זאת אם אפשר לדעת?.

Porsche 944 turbo

פורסם
הוחלט.

עכשיו שמישהו יסביר לי מה ספורטיבי ב-A3 אוטומטית?

אני לא נופל לזה שוב! לאחרונה כל פעם שמישהו כאן פותח שירשור "המלצה לרכב ספורטיבי" ותוכן ההודעה אינו מכיל "התנהגות" "הגה מתקשר" "הנעה אחורית" או שאר ירקות..

אני נוטה להאמין שפותח השרשור מתכוון ל"ספורטיבי"-מראה מגניב עם סאן רופ,3 דלתות וקצת כוח מתחת למכסה המנוע.

מאסתי מלהמליץ על צרפתיות חמות,מיאטות שובבות,ובימריות רעות ולחבר'ה הללו. זה לא מה שהם מחפשים .

Porsche 944 turbo

פורסם

אם אפשר פירוט לסיבה שאחד מהדרישות זה אפשרות לשים ציפ?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תוכן חדש...