Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, hans כתב:

לא גיבשתי עדיין דעה מוצקה על סער (יש לי זמן עדיין)

אז בוא אנסה לעזור לך (ולעוד אנשים שחושבים להצביע לסער).

סער ישב בממשלות המושחטות של ביבי מ2017 ועד מערכת הבחירות הנוכחית. הוא לא פרש מהליכוד והקים מפלגה כי הוא אדם כלכך ישר, הגון וערכי, אלא כי הוא ראה במהלך הזה הזדמנות לפריצת דרך בקריירה הפוליטית שלו.

בין החברים במפלגתו: זאב אלקין שהיה מבכירי עדר הכבשים של ביבי בממשלותיו המושחטות, יועז הנדל וצבי האוזר שהיו בכחול לבן ונכנסו לממשלת נתניהו (בניגוד להבטחת הבחירות שלהם), ועוד כמה מעדר הכבשים של נתניהו כמו מיכל שיר ושירן השכל.

מבחינתי, אין שום הבדל בין סער לבין הליכוד.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

כי הדבר הכי חשוב כרגע זה לא כלכלה/ חינוך/ בריאות/ תשתיות/ אכיפת החוק וכו'

הוא לא דואג לשום דבר מזה. די.

לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

ואז כל הבחירות סובבות סביב ביבי, כולם מדברים על ביבי וככה ביבי שואב קולות משאר המפלגות שנחשבות ימין וסוחב עוד קדנציה. 

זה מה שקורה גם ככה. זה מה שקרה פה עד עכשיו, ביבי טוב במגרש הפוליטי, הוא הצליח ומצליח לשמור על קו שהוא היחיד שיכול להציל את ישראל, שהוא היחיד שיודע מה טוב, שהוא זה שעושה דברים. ביבי מביא החיסונים, ביבי מחלק הכסף, ביבי זה שבונה מחלפים. כול הדברים הטובים זה ביבי - זה הוא אישית עשה.

לא רוצה עוד ביבי. רוצה הפסקה. צריך להפריד בין ביבי לבין ראש הממשלה. הוא לא זה שעושה הכול, הוא לא היחיד שיכול לעשות את התפקיד. די. בואו נתקדם.

צריך שינוי קטן, לתת לאנשים אחרים לצמוח בפוליטיקה בלי שיש איזה ביבי שקוצר אותם.

כמו שיער מדי פעם צריך שריפה כדי לגדול מחדש טוב יותר, כך גם פה.

להעיף אותו מהכיסא בסופו של דבר ישפר את החיים.

לגבי הצבעה לרעיונות... תיאורתית אתה צודק, מעשית? שנינו יודעים שכרגע אין לזה משמעות - בכלל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

כרגע הוא דואג לחיסונים שזה בעצם כלכלה

אני לא יודע אם מנהיג אחר שלא היו לו 3 כתבי אישום והיה צריך לעשות מהלך כל כך קיצוני היה נלחם ככה על חיסונים

וזאת כנראה הסיבה שכל העולם עדיין מחכה לחיסונים ואנחנו כבר בדרך ל 30% מחוסנים

בשורה התחתונה הוא נלחם כרגע כדי לפתוח את המשק

מצד שני

הוא זה שהביא אותנו למצב הכל כך גרוע הזה כשלא סגר את נתבג ונתן פה לכל מיני מגזרים לעשות מה שבא להם ובכל אחד מהסגרים הוא פתח את כל מי שחשוב לו לא הלך לפי שום מתווה הגיוני.

השאלה אם יש מספיק אנשים שמבינים את זה או שיש יותר אנשים שחושבים ש"הוא לא הביא את הקורונה"

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

ביבי מוסר שהוא מאד גאה בכם ושתמשיכו ככה.
הרי אם "השמאל" יעשה הכל כדי להעיף את ביבי, כי הדבר הכי חשוב כרגע זה לא כלכלה/ חינוך/ בריאות/ תשתיות/ אכיפת החוק וכו' אלא כן ביבי לא ביבי. ואז כל הבחירות סובבות סביב ביבי, כולם מדברים על ביבי וככה ביבי שואב קולות משאר המפלגות שנחשבות ימין וסוחב עוד קדנציה. 
הגישה הזאת לא רק שלא עומד מאחוריה שום דבר, (כי מה המטרה בסופו של דבר? להעיף מישהו מהכיסא או לשפר לנו את החיים?)והיא נכשלת כל פעם מחדש, היא גם מנציחה הצבעה לדמויות ולא לרעיונות. כשהבחירות הן סביב דמויות, מה שהכי חשוב זה מי ינצח כאילו זה match בWWF ולא מה הוא יעשה אחרי זה. ככה להצבעה אין שום משמעות.

אני מעדיף אגוז קאשיו כראש ממשלה מאשר את ביבי. לא רק שהוא לא מביא תועלת, כמות הנזק שהוא עושה כאן זה משהו שחייב להיעצר. וככל שיותר מוקדם, ככה יהיה פחות עבודה בלשקם את המדינה, בכל התחומים.

אז כן, כרגע רק לא ביבי. אח"כ, כמו שנאמר פה קודם, נעשה fine tuning.

עריכה אחרונה על ידי motek
  • מעניין 1
לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם
לפני 7 דקות, motek כתב:

אז בוא אנסה לעזור לך (ולעוד אנשים שחושבים להצביע לסער).

סער ישב בממשלות המושחטות של ביבי מ2017 ועד מערכת הבחירות הנוכחית. הוא לא פרש מהליכוד והקים מפלגה כי הוא אדם כלכך ישר, הגון וערכי, אלא כי הוא ראה במהלך הזה הזדמנות לפריצת דרך בקריירה הפוליטית שלו.

בין החברים במפלגתו: זאב אלקין שהיה מבכירי עדר הכבשים של ביבי בממשלותיו המושחטות, יועז הנדל וצבי האוזר שהיו בכחול לבן ונכנסו לממשלת נתניהו (בניגוד להבטחת הבחירות שלהם), ועוד כמה מעדר הכבשים של נתניהו כמו מיכל שיר ושירן השכל.

מבחינתי, אין שום הבדל בין סער לבין הליכוד.

בטח שיש הבדל

1. אין לו כתבי אישום אז כבר יש לו אינטרס לדאוג נטו למדינה כי אין לו סכנה ממשית לחופש שלו

2. עושה רושם שהוא הרבה יותר ישר מביבי

3. כרגע כל דבר עדיף על ביבי. אני רציתי את בנט אבל הוא מסוגל ללכת עם ביבי בדיוק כמו גנץ

פורסם (נערך)

1. הוא ישב כמה שנים טובות בממשלות מושחטות של אדם עם כתבי אישום. זה אומר עליו הכל. לא צריך שיהיו לו כתבי אישום בשביל שלא אצביע לו.

2. עושה רושם על אנשים נאיבים. ומי שהצביע לגנץ בסיבוב האחרון, בכלל לא צריך לעשות את אותה טעות פעמיים. צריך להצביע למי שהוכיח את המילה שלו.

3. כל דבר עדיף על ביבי, אני מסכים, אבל לדעתי סער עלול לשבת עם ביבי, בדיוק כמו שישב איתו עד היום. ואם לא, אז לא אתפלא אם סער יישב עם החרדים וישחד אותם בערמות של כסף בדיוק כמו ביבי. תשים לב איך חברי תקווה חדשה מפחדים פחד מוות להתבטא נגד החרדים בראיונות.

עריכה אחרונה על ידי motek
לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

ביבי מוסר שהוא מאד גאה בכם ושתמשיכו ככה.
הרי אם "השמאל" יעשה הכל כדי להעיף את ביבי, כי הדבר הכי חשוב כרגע זה לא כלכלה/ חינוך/ בריאות/ תשתיות/ אכיפת החוק וכו' אלא כן ביבי לא ביבי. ואז כל הבחירות סובבות סביב ביבי, כולם מדברים על ביבי וככה ביבי שואב קולות משאר המפלגות שנחשבות ימין וסוחב עוד קדנציה. 
הגישה הזאת לא רק שלא עומד מאחוריה שום דבר, (כי מה המטרה בסופו של דבר? להעיף מישהו מהכיסא או לשפר לנו את החיים?)והיא נכשלת כל פעם מחדש, היא גם מנציחה הצבעה לדמויות ולא לרעיונות. כשהבחירות הן סביב דמויות, מה שהכי חשוב זה מי ינצח כאילו זה match בWWF ולא מה הוא יעשה אחרי זה. ככה להצבעה אין שום משמעות.

אתה לגמרי מפספס את כל הנקודה.

יש כאן כרגע ראש ממשלה שכל מה שמעניין אותו זה ראש הממשלה, וכל ההחלטות שמתקבלות מתקבלות אך ורק ע"מ שהוא ימשיך להיות ראש הממשלה גם אחרי הבחירות הבאות. אז המדינה מתנהלת ללא תקציב, כספים מחולקים ללא שום קריטריונים וולא שום תוכנית (ע"ע הדיון של טרנספורטר כרגע בשרשור הקורונה) ואנחנו נכנסים למערכת בחירות רביעית בשנתיים רק כדי שרה"מ חלילה לא יאלץ לממש את הרוטציה שהוא בעצמו חתם עליה.

הבעיה היא שטובת המדינה != טובת ראש הממשלה. בהתנהלות הזו המדינה כולה משועבדת לצורך הבסיסי שביבי יהיה רה"מ עד יום מותו. כל החלטה שמתקבלת כאן, החל מהחלטות תקציביות מהותיות, ניהול מבצעים צבאיים, אכיפת תקנות הקורונה, איוש תפקידים בכירים, ממש הכל - משועבד לצורך הזה. אין פה שום אידאולוגיה, בטח לא ימנית. אם הוא חושב שהסכם שלום יביא לו מנדטים הוא יחתום, ואם הוא חושב שסיפוח יביא לו מנדטים הוא יספח. הוא לא יצא לשום מבצע צבאי מכריע כי זה גורר נפגעים ונפגעים מורידים מנדטים. הוא לא מעביר תקציב כדי שהוא יוכל לחלק כמה כסף שבא לו למי שיצביע לו. ובדרך הוא פשוט מספר לכל אחד את השקר שהוא רוצה לשמוע - לעצמאים הוא מספר שהוא בעד כלכלה חופשית, לארגוני העובדים הוא מספר שהוא בעד עבודה מאורגנת, למתנחלים הוא מספר שהוא בעד ההתיישבות, לתושבי עוטף עזה הוא מספר שהוא יכריע את חמאס, ואפילו לערבים הוא מנסה למכור איזה שקר. מה אכפת לו, בסוף אולי כמה מהם באמת יקנו את השקר הזה.

מה כן הוא עושה? בעיקר מסית. כי הרבה יותר קל למכור לאנשים שליברמן וסער הם סמול, או ששמיר היה מתבייש בנכדה שלו, ובכלל שהסמול הוא המשך ישיר של מפא"י ורק רוצה לדפוק את כולם, וכל האשכנזים התל-אביבים ההייטקיסטים חיים על חשבונם ודופקים אותם כמו שמפא"י דפקו את ההורים שלהם (או הסבא והסבתא שלהם).

ובינתיים אין פה תקציב, אין פה אכיפה, כל יומיים במגזר נרצח מישהו, אין פה שום תהליך מדיני (או סיפוח, או ווטאבר, אבל משהו שיקדם אותנו לאיזשהו כיוון), אין הכרעה צבאית מול אף אחד, אין כלום. יש ביבי. רק ביבי.

אתה מבין למה "רק לא ביבי" זה עניין מהותי?

וכל זה בלי שדיברנו לשניה על שלטון החוק. שגם זה אלמנט די משמעותי בדמוקרטיה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני 7 דקות, David32 כתב:

כתבתי פעם שהוא כן דואג למשהו מהדברים האלה?
להחליף אותו זה לא מה שיפתור את כל הבעיות באורח פלא כאילו הוא איזה ממסר מקולקל ברכב צרפתי משנות ה90.
הנסיונות להעמיד תחליף אינסטנט לביבי כל פעם נכשלות מחדש. מעניין למה? 
אני לא חושב שגנץ למשל או אפילו בוז'י היו יכולים להיות ראשי ממשלה גרועים משמעותית מביבי, אבל לקרוא לאנשים להצביע לך רק כי אתה לא ביבי זה חלול.

לפני 5 דקות, motek כתב:

אני מעדיף אגוז קאשיו כראש ממשלה מאשר את ביבי.

אתה אומר שאתה מעדיף לתת את הקול שלך לעצם דומם שהוא לא ביבי מאשר לבן אדם עם דעות דומות לשלך אבל עם פחות סיכוי להחליף את ביבי? אולי אני מטומטם אבל אני לא מבין את ההיגיון בזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

אתה אומר שאתה מעדיף לתת את הקול שלך לעצם דומם שהוא לא ביבי מאשר לבן אדם עם דעות דומות לשלך אבל עם פחות סיכוי להחליף את ביבי? אולי אני מטומטם אבל אני לא מבין את ההיגיון בזה.

איך הגעת לאן שהגעת ממה שכתבתי??

אני אומר שאני מעדיף אגוז קאשיו (שלא יהיה ראש ממשלה בכלל) מאשר שביבי יהיה ראש ממשלה.

אני לא מעדיף אגוז קאשיו על פניי סער/בנט/לפיד.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

כמו שיער מדי פעם צריך שריפה כדי לגדול מחדש טוב יותר, כך גם פה

התכוונת כנראה למשהו אחר, אבל יצאה לך בטעות אנלוגיה איומה. :-)

יער שנשרף בסגנון קליפורניה / כרמל עובר טראומה כזאת שהוא לא בהכרח מתאושש ממנה. שווה ערך להפיכה סטייל דרום אמריקה - מתים אלפים ולכל הפיכה יש הפיכה נגדית שבה מתים עוד.

שריפה שמועילה ליער היא כזאת שמתקדמת בקצב איטי ולא נוגעת בצמרות, אלא מחסלת את העצים החלשים ומותירה  את... אלה שכבר בראש לשגשג ולהתחזק. :-)

זה בעצם מה שעושה ביבי, בסגנון מקיאווליסטי כמעט מושלם - תיפעול/תחזוק משברים על אש קטנה באופן תמידי, יחד עם חיסול כמה שיותר מוקדם של יריבים פוליטיים בשלב הנביטה.

אולי, ואני לא לגמרי מבין איך אפשר לבצע את מה שאני כותב, מה שנדרש הוא איזה שהוא כוח פוליטי שבכלל לא נכנס לעימות עם ביבי בשום חזית, אלא צובר כוח במקביל עד לרגע המתאים. אה, רגע, קוראים לדבר הזה **חברי מפלגה**. :Facep🤷

בקיצור, זה חוזר לאותה נקודה שוב - מי אשם במצב - ביבי או החידלון המוחלט של כל מי שהכתיר את עצמו בשנים האחרונות כאלטרנטיבה🤦‍♂️

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

להחליף אותו זה לא מה שיפתור את כל הבעיות באורח פלא כאילו הוא איזה ממסר מקולקל ברכב צרפתי משנות ה90.

לא כתבת שהוא דואג, ואני לא כתבתי שזה יפתור את כול הבעיות.

כן כתבתי שלדעתי זה יהיה חיובי, ואולי זה יתן לאנשים אחרים לצמוח ולעשות טוב.

תיודע מה? אולי אני טועה, אולי אין מלבדו והוא הדבר הכי טוב שקרה לישראל. אולי.

בוא ניתן לו לשבת קצת על הספסל כדי לראות מי מו מה.

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

כי הוא שחקן מעולה במגרש הפוליטי. מה אני אעשה, הוא טוב. אפשר לא לאהוב אותו, אפשר לכתוב סימנריון על כמה הוא מושחט/פוגע במדינה/לוגם שמפניה ורודה לא באלגנטיות. אבל הבן אדם טוב במשחק הפוליטי בארץ ישראל, אני לא חושב שיש מישהו שלא יסכים לגבי זה.

לפני 5 דקות, hans כתב:

התכוונת כנראה למשהו אחר, אבל יצאה לך בטעות אנלוגיה איומה. :-)

פשוט אתה מסתכל על זה מנקודת מבט אחרת, זה הכול.

לפני 5 דקות, hans כתב:

שריפה שמועילה ליער היא כזאת שמתקדמת בקצב איטי ולא נוגעת בצמרות, אלא מחסלת את העצים החלשים ומותירה  את... אלה שכבר בראש לשגשג ולהתחזק.

ומפנה קרקע לחדשים לגדול ולצמוח, זה הקטע הרי.

ואז אתה בעצם מסכים איתי ש:

לפני 7 דקות, hans כתב:

יחד עם חיסול כמה שיותר מוקדם של יריבים פוליטיים בשלב הנביטה.

שביבי חונק צמיחה והתפתחות של היער. 

לפני 7 דקות, hans כתב:

אה, רגע, קוראים לדבר הזה **חברי מפלגה**

הוא חונק גם אותם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

זה לא נכון. כמו שאמרת גנץ בא משום מקום וקיבל יותר מנדטים מביבי...

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי ראש הממשלה היום, גנץ או ביבי?

למי יש יותר סיכוי להיות ראש ממשלה בבחירות הקרובות, לגנץ או לביבי?

הגישה הזאת, שמעמידים כל פעם משיח חדש שיבריח את הצורר ביבי ויגאל את ישראל מעבדות לחירות, לא מצליחה. זה לא הצליח למפלגת העבודה עם בוז'י שעכשיו צריכה להגיד תודה אם תקבל בכלל חצי מנדט (אמן שלא), וזה לא הצליח לגנץ שגם המפלגה שלו קרסה.

מה אתם באמת רוצים, שיתחלף ראש הממשלה או שתהיה ממשלה בלי חרדים ובלי אנשים חסרי תועלת ופופוליסטים בתפקידי מפתח?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

זה שביבי ראש ממשלה עכשיו וגנץ ומפלגתו פורקו זה נטו אשמתו של גנץ לא של הבוחר. הרעיון של הבוחר להצביע למועמד שידיח את ביבי הצליח. המועמד הזה קיבל יותר קולות, וביבי לא הצליח להקים ממשלה. זה שהמועמד הזה עשה טעות מטופשת ואחר כך ניסה לשחק את המשחק עם אדם נכלולי וערמומי שימכור את המדינה בשביל לחמוק ממשפט ובשביל $ היה מה שסיים את הסיפור.

מה אנחנו רוצים? שהתחלף ראש ממשלה. לשאר נדאג אחר כך.
אתה גם מנסה לתאר הבדלים בין הסיעות השונות או גבולות כאילו באמת יש כאלה. עזוב כולם אותו דבר בסוף.
לא ראיתי אף אחד לא מימין (אופס מימין כן ראיתי) שמפנה התנחלויות. לא ראיתי אף אחד מחלק את ירושלים ולא ראיתי אף אחד מוכר את המדינה לערבים.
די צריך בנאדם ישר ונקי כפיים, שרואה את טובת המדינה לנגד עיניו, שלא בא לפלג, שרוצה לעבוד ולא לשלוט, ציוני וכל השאר יהיה בסדר כמו שהיה לפני המלך.

לגבי החרדים כרגע בגלל המלך אי אפשר לדבר עליהם. למה לפיד לא תוקף אותם על מה שהם עושים? למה ליברמן נזהר בלשונו? כי גם הם, כמוני וכמו הרבה אנשים אחרים רוצים קודם כל להעיף את המלך. כדי להעיף את המלך חייבים לשמור את הדלת לחרדים פתוחה ולא לסגור אותה, ומי שאשם בזה זה המלך שאיחד את הליכוד עם החרדים למפלגה אחת ומכר את המדינה בשביל הסיכוי לחמוק ממשפט ולהמשיך לשלוט.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...