Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, Potato כתב:

גם יש הומואים במגזר החרדי(סטטיסטית).

ההשוואה שלך היא בגדול מטופשת.

אתה לא תעשה אירוע איפה שהאוכלוסייה לא מעוניינת בו ומתנגדת אליו.

ולכן אין מצעד/מרתון בשכונות חרדיות או ערביות.

מאותה הסיבה בדיוק אין שום סיבה להעביר מצעד דגלים על שדרות נורדאו בתל אביב, אין ביקוש.

גזענות. 

הומואים ערבים/חרדים רוצים שתבוא להציל אותם, לא שתצעד בתל אביב ותיתן להם לקבל מכות מהמשפחה שלהם.

אם המטרה שלך היא קבלה של כל ההומואים, תעזור לכולם.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 40 דקות, Night Driver כתב:

נכון. בגלל זה ממצים את הדין ולא לוקחים בכוח וזורקים במרכז עזה.

זה מטומטם לזרוק בן אדם שלא רוצה להלחם באמצע איזור קרב אלא אם כן המטרה היחידה שהוא נועד לשרת זו מטרה.

לפני 37 דקות, יובל .מ. כתב:

גזענות. 

הומואים ערבים/חרדים רוצים שתבוא להציל אותם, לא שתצעד בתל אביב ותיתן להם לקבל מכות מהמשפחה שלהם.

אם המטרה שלך היא קבלה של כל ההומואים, תעזור לכולם.

עוד לא ירד לך הערק מאתמול?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 1 דקה, Potato כתב:

זה מטומטם לזרוק בן אדם שלא רוצה להלחם באמצע איזור קרב אלא אם כן המטרה היחידה שהוא נועד לשרת זו מטרה.

אי אפשר להסתמך על צבא של רק אנשים שממש רוצים להילחם. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אני בעד לעצור גם יהודים שצועקים סתם ככה מוות לערבים.

קול, אז אתה נגד מצעד הדגלים.

פרטנית יותר, אתה לא בעד חופש ביטוי ופעולה אבסולוטיים. ובגדול גם אני לא. 

בכלליות אני חושב שעירית ת״א לא צריכה למנוע תפילה בהפרדה בכיפור. זה גם עבד כמה שנים, ומההכירות שלי, קורה די ספורדית ליד בתי כנסת שונים בעיר, וזה אחלה, ולא אמור להפריע לאיש. אני חושב שהם גם טעו כשהציגו את זה כמאבק נגד תפילה בהפרדה. כי זה גם... צבוע (there, i said it). יש אירועים בהפרדה שהעיריה מארגנת וכו׳. הם בפירוש היו צריכים להגיד שהבעיה היא עם המארגנים, ולפעול למצוא לזה פתרון אלגנטי.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

קול, אז אתה נגד מצעד הדגלים.

פרטנית יותר, אתה לא בעד חופש ביטוי ופעולה אבסולוטיים. ובגדול גם אני לא. 

אני בעד מצעד הדגלים בו צועדים איזה 50 אלף איש, יש לי בעיה עם הכמה עשרות/מאות שתוקפים ערבים. טפל בהם.

לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

בכלליות אני חושב שעירית ת״א לא צריכה למנוע תפילה בהפרדה בכיפור. זה גם עבד כמה שנים, ומההכירות שלי, קורה די ספורדית ליד בתי כנסת שונים בעיר, וזה אחלה, ולא אמור להפריע לאיש. אני חושב שהם גם טעו כשהציגו את זה כמאבק נגד תפילה בהפרדה. כי זה גם... צבוע (there, i said it). יש אירועים בהפרדה שהעיריה מארגנת וכו׳. הם בפירוש היו צריכים להגיד שהבעיה היא עם המארגנים, ולפעול למצוא לזה פתרון אלגנטי.

אוווו, עכשיו אתה מדבר לעניין.

אם תגיד "אני שונא את ראש יהודי" או איך שלא קוראים להם זה לא יפריע לי בכלל. אם המלחמה היא כי יהיו שעתיים הפרדה (ואל תטעה, על זה המלחמה של חלק גדול מהמוחים), יש פה בעיה אחרת.

כמו הפרופסור שעבר אתמול עם ארטיק בעזרת נשים, זה סתם ניסיון לייצר ריב. 

מעניין אגב איפה ארגוני הנשים שיבואו לעזרתן..

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה היחידה שיש לי עם מצעד הדגלים זה המטומטמים שנמשכים אליו והסיקור המוגזם שהם מקבלים.

לפני 3 דקות, רוןS כתב:

It's anti Italian discrimination!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

כמו הפרופסור שעבר אתמול עם ארטיק בעזרת נשים, זה סתם ניסיון לייצר ריב. 

איך ידעתי שתציין את זה.

- By lifting money bags

פורסם
לפני 40 דקות, יובל .מ. כתב:

אם המלחמה היא כי יהיו שעתיים הפרדה (ואל תטעה, על זה המלחמה של חלק גדול מהמוחים), יש פה בעיה אחרת.

המלחמה היא בדיוק על זה.

כמו שאין סיבה להעביר מרתון בבני ברק, אין סיבה להקים תפילה בהפרדה בכיכר מפגש בלב שכונה חילונית

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 22 דקות, David32 כתב:

איך ידעתי שתציין את זה.

אבל תקרא מה רשמתי - "זה סתם ניסיון לייצר ריב". הוא לא מייצג מבחינתי את המחנה החילוני, והוא האנטיתזה של בנצי גופשטיין במצעדי הגאווה. אותו זבל.

פורסם
לפני שעתיים, Potato כתב:

זה מטומטם לזרוק בן אדם שלא רוצה להלחם באמצע איזור קרב אלא אם כן המטרה היחידה שהוא נועד לשרת זו מטרה

כמעט אף אחד לא רוצה להילחם. אתה מכיר הרבה אנשים שקמים בבוקר ואומרים באל י ללכת למקום שכולם ינסו להרוג אותי ואני אנסה להרוג אותם ואם יצליחו לפגוע אז מקסימום אשאר נכה?

אם העונש יהיה מספיק כבד אז יותר אנשים יעדיפו לא להשתמט.

• רעיון גרוע 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

כמעט אף אחד לא רוצה להילחם. אתה מכיר הרבה אנשים שקמים בבוקר ואומרים באל י ללכת למקום שכולם ינסו להרוג אותי ואני אנסה להרוג אותם ואם יצליחו לפגוע אז מקסימום אשאר נכה?

אם העונש יהיה מספיק כבד אז יותר אנשים יעדיפו לא להשתמט.

מה שעבד 70 שנה זו ההרגשה של אנשים שהם הולכים להילחם ואולי גם למות, עבור מטרה שהם מאמינים בה. עבור מדינה שהיא בית להם ולמשפחה שלהם.

זה היה הכח של צהל.

אם אתה לוקח את האמון הזה ומחליף אותו בפחד מעונשים כבדים תקבל צבא פחות טוב. הייתי אומר שפשוט תסתכל על הצבא הרוסי, ומקווה שדויד ושאר המומחים פה לא יסקלו אותי.

• אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

ומקווה שדויד

לא לא, לא אסקול. אבל תסתכל גם על הצבא האוקראיני. 

לא יודע מה כזה רואים מהצבא הרוסי או האוקראיני מבחינת מוטיבציה להילחם.

- By lifting money bags

• תוכן חדש...