Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגז שלך במקרה הזה ישאר בים. אף אחד לא היה מפתח את המאגר השנוי במחלוקת שם. עובדה שגם ביבי הגאון והאמיץ לא עשה את זה.
לגבי מעצמת גז, בוקר טוב, אתה כבר "מעצמת גז" בקנה מידה שלך. כלומר אם לא תמכור את הגז לזרים יש לך כאן מספיק גז ל-40 שנה הבאות.
אתה גם מקבל חלק מהגז שלהם. כן כן לא כל מה שרצית אולי אבל משהו. זה יותר טוב מאפס.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

הבאת רשימה של מאפיינים. טענת שאף אחד לא מתקיים. הראינו לך שהמאפיין של שפה כן מתקיים.

וזה עוד חוץ מהעובדה שהרשימה שלך היא הגדרה אישית שלך ולא איזו מוסכמה כלשהי.

הפוך, המאפיין היחידי שהבאתם (עדיין מחכה לעוד) משותף בהגדרתכם בערך לכל הערבים בעולם. לפי הטיעון שלכם אין בעיה לשלוח את הערבים לבוסניה כי זה בעצם אותו עם...

הרשימה שלי היא מה שלימדו אותי ב5 יחידות היסטוריה (ואזרחות) וגם מופיעה כרגע בויקיפדיה. עדיין מחכה להגדרה כלשהי מצדך.

פורסם
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

הגז שלך במקרה הזה ישאר בים. אף אחד לא היה מפתח את המאגר השנוי במחלוקת שם. עובדה שגם ביבי הגאון והאמיץ לא עשה את זה.
לגבי מעצמת גז, בוקר טוב, אתה כבר "מעצמת גז" בקנה מידה שלך. כלומר אם לא תמכור את הגז לזרים יש לך כאן מספיק גז ל-40 שנה הבאות.
אתה גם מקבל חלק מהגז שלהם. כן כן לא כל מה שרצית אולי אבל משהו. זה יותר טוב מאפס.

א. מה קשור ביבי?

ב. אני רוצה להיות מעצמת גז עולמית. שהאירופאים יהיו תלויים בנו. המצב המדיני כאן יראה הרבה יותר טוב.

ג. אין כאן "גז שלהם". יש כארן גז שלנו לפי כל חוק אפשרי שאתה פשוט מוותר עליו (באופן בלתי חוקי כפי שהוזכר).

ד. אז בעתיד יפתחו את המאגר. כשיש מקור לרווח הכל אפשרי.

פורסם
לפני 6 דקות, nev כתב:

האלטרניטבה היא שהגז שלנו ישאר בידיים שלנו והמידנה תהפוך למעצמת אנרגיה.

ולפעמים כדאי לטרוח לקרוא טיפה יותר לעומק. אתה באמת חושב שה"ערבות" הזו שווה משהו? שהיא מעניינת את חיזבאללה?

יש מגוון שליטים ערביים מודחים (או מתים9 מסביבך (ובכלל בעולם) שלמדו על בשרם מה הערבות הזו שווה.

אם הטענה שלך היא שאין טעם לחתום על הסכמים עם ארה"ב כי היא לא תעמוד בהם, הדיון הזה מיצה את עצמו. 

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, nev כתב:

א. מה קשור ביבי?

ב. אני רוצה להיות מעצמת גז עולמית. שהאירופאים יהיו תלויים בנו. המצב המדיני כאן יראה הרבה יותר טוב.

ג. אין כאן "גז שלהם". יש כארן גז שלנו לפי כל חוק אפשרי שאתה פשוט מוותר עליו (באופן בלתי חוקי כפי שהוזכר).

ד. אז בעתיד יפתחו את המאגר. כשיש מקור לרווח הכל אפשרי.

א. אמרת שהיינו שומרים את הגז שלנו לעצמנו. הגז הזה היה נשאר בים כי אף אחד לא היה מפתח אותו תחת המחלוקת. עובדה שלא עשו את זה במשך כל השנים הללו למרות שיש הערכות שיש שם גז. קדחו בכריש שהוא מטר משם לפני שנים ופה לא קדחו, למה אתה חושב שזה קרה? מעריך שהסיבה היא שהייתה מחלוקת. כלומר הגז שאתה מדמיין שהיה נשאר אצלנו היה נשאר בים.
ב. אני לא רוצה למכור אפילו יחידת גז אחת לאירופאים. אני חושב שהגז הזה צריך לשמש אותנו כאן. אנחנו צריכים לשאוף למצב של עצמאות אנרגטית. יצוא הגז ישרת רק את הטייקונים לא אותנו. תראה מה קורה במדינות אירופה שצריכות לייבא גז, לא רוצה להגיע למצב הזה, ובוא אנחנו לא מעצמת גז, המאגרים שלנו אומנם יכולים להספיק לנו ל-40 שנה, אבל בקנה מידה עולמי הם לא גדולים.
ג. חלק מהמאגר המדובר נמצא בשטח שלהם. אין על זה עוררין.
ד. לא יפתחו את המאגר, ראה סעיף א.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם (נערך)

@MiniMizerלא זכור לי שאני צריך לקבל ממך רשות דיבור. 

@farkash7 חולק עליך ודווקא טוען שד' גובר תמיד על א'. ככה זה כשכסף מעורב.

הסטתם את הדיון מהחוקיות והעיתוי. 

עריכה אחרונה על ידי nev
פורסם
לפני 4 דקות, nev כתב:

@farkash7 חולק עליך ודווקא טוען שד' גובר תמיד על א'. ככה זה כשכסף מעורב.

אתה יכול לחלוק גם על זה שהשעה עכשיו בישראל היא 6 בערב. אף חברה לא תפתח את קאנא בלי הסכם, זה פשוט לא חוקי.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, nev כתב:

חולק עליך ודווקא טוען שד' גובר תמיד על א'. ככה זה כשכסף מעורב.

הסטתם את הדיון מהחוקיות והעיתוי. 

לגבי החוקיות אני לא יועמ"ש פנה אליה בבקשה.
לגבי העיתוי כתבתי לך מה הסיבה אולי לא ראית.

לגבי כסף כריש התגלה בסביבות 2012 אם אינני טועה. הוא נמצא קרוב מאוד למאגר במחלוקת, זה שאומרים שיש בו גז. אתה אומר שד' גובר על א'? אם ככה למה במשך למעלה מ-10 שנים אף אחד לא קדח שם וביצע סקירה? זה באמת מאוד מוזר שמאגר כל כך מבטיח שנמצא כל כך קרוב למאגר אחר שכן בוצע בו קידוח וסיקרה לא נסקר... אולי אני מפספס משהו...מה בעיה להגיד לאסדת הקידוח "שומעת סעי קצת צפונה תני שם קידוח ותגידי מה מצאת"?
אולי זה בגלל שלפיד היה בשלטון ולא ביבי. ביבי המלך בטוח היה קודח שם בלי לשאול אף אחד.

פורסם
לפני שעה, CX25GTI כתב:

תשאל אם אתה לא יודע, מחירי החשמל עלו כיוון שעדין 20% מיצור החשמל נעשה על ידי פחם שמחירו עלה בלמעלה מ 500%.

עובדות ולא סיפורי פוגי.

לא חידשת לי כלום, יש גם איזו שרה שמגבילה את הייצור בגז אלוהים יודע למה ומי משלם לה על המשך השימוש בפחם, 

או כי צריך למלא ספינה עבור מצריים? 

ולמה כשעברו ל80% יצור על הגז הלאומי שלנו המחיר לא השתנה? 

כי מר ישראלי התרגל לשלם? 

תירוצים בשירותים, כשתשובה סגר את העסקה עם המדינה הבטיחו לנו גז זול, חשמל זול, חסכון לכל משק בית ולתעשייה בפועל המחיר רק עולה כי תמיד יש איזה תירוץ תורן. 

גם זה עובדות ולא סיפורי פוגי.

פורסם
לפני 29 דקות, farkash7 כתב:

אנחנו צריכים לשאוף למצב של עצמאות אנרגטית.

ישראל כבר כמעט במצב של עצמאות אנרגטית. אם חברת חשמל לא הייתה מתעקבת בפרוייקטים שלה (ולא שמה רגליים לפאנלים סולארים על ביניינים) אז לא היית מרגיש את עליית מחירי הפחם.

לפני 1 דקה, rev-Match כתב:

יש גם איזו שרה שמגבילה את הייצור בגז אלוהים יודע למה ומי משלם לה על המשך השימוש בפחם, 

או כי צריך למלא ספינה עבור מצריים

לא. כבר דובר על זה פה. התחנת גז שמגבילים מזהמת יותר מתחנה פחמית ובכלל הייתה אמורה להיות מושבתת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, Pika007 כתב:

בדקתי כל אחד ואחד מהלינקים שלך. שמת לב למשותף?

מערכת סוציאלית מוגבלת של חיזבאללה (רק בביירות)

חיזבאללה מנהל את הבנק של חיזבאללה (לא את המערכת הבנקאית.)

חיזבאללה מנחיל ערכים כאלו ואחרים בבית ספר של חיזבאללה (לא במערכת החינוך הממלכתית הלבנונית, ולא במשרד החינוך) 

וכן הלאה וכן הלאה.

אם אני אפתח רשת בתי ספר פיקה להנחלת ערכי הפוקימון מאסטר זה לא אומר שמערכת החינוך הישראלית עושה מה שאני אומר, אפילו אם רשת בתי הספר שלי תהיה מצליחה להפליא.

החיזבאללה גם לא מנהל את צבא לבנון, יש לו צבא משלו.

זה בדיוק העניין, הוא מדינה בתוך מדינה, מה שהופך את המשילות של ממשלת לבנון למופחתת באופן משמעותי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 40 דקות, David32 כתב:

ישראל כבר כמעט במצב של עצמאות אנרגטית

שוב יש לזה תוקף. זה לא שמצאת פה שדה גז שמספיק לך ל-1000 שנה. מדברים על עד 2050 לפני שאתה מתחיל למכור גז לזרים. זה כלום זמן גם אם נתייחס לכל שנה שהמדינה הזו נשארת כנס.
אחרי שתתחיל ליצא גז כי יש פה אנשים שחושבים שאתה מעצמת גז כמה זמן זה ישאיר לך?

פורסם

תשמע.

לא מתכננים פה 4 שנים קדימה, אתה מדבר על 40 🤣.

גרעין, סולארי, מה עוד אפשר. אבל גרעין לוקחת מלא זמן גם אחרי שמחליטים ליישם, וסולארי.... אני לא יודע מה הבעיה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אף אחד לא מסכים שיקימו לו שדה תעופה ליד הבית ואתה מדבר איתי על תחנת כוח גרעינית 🤣
תשמע אנחנו לא בשנות החמישים שמכרו לאנשים שכור הוא בעצם מפעל טקסטיל...

לגבי סולארי זה לא משהו שאפשר לסמוך עליו ב-100% בלי פתרון אגירה איכותי ואין לזה עדיין פתרון שאתה אומר "זה מחליף תחנת כוח".
נשארת עם גז/פחם/נפט. עדיף לשמור את המעט שמצאת וזה באמת מעט ביחס למאגרים של מעצמות אנרגיה אמיתיות מאשר למכור את זה לכל מני אירופאים שמחר בבוקר יגנו אותך באו"ם. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...