Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מיתמם, אני שופט את המידע שיש בידי, את הכתבה ב"הארץ" לא קראתי מכיוון שהיא בתשלום.

לפי איזה גישה ניתן לסגור את המשטרה ?

בשביל מה יש יועצים משפטיים ?

פירון אינו ילד קטן והוא הבין שהמצב כנראה בעייתי, הוא התייעץ עם היועצים המשפטיים שאמרו לו שזה אסור והוא לא ניסה להמשיך הלאה. אם זה לא מעיד על יושר מה כן ?

החוכמה היא לעמוד בפיתוי שהוא מובא בפניך. אין שום חוכמה בלא לדעת שהפיתוי קיים.

"יש עתיד" עד עכשיו עושה עבודה נהדרת ומשתדלת לעמוד במצע שלה. אני גאה להצביע ללפיד כי אני חושב שהוא עושה עבודה מצוינת ומציל את המדינה מעצמה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אמיר, הכתבה שקישרת אליה מסכמת את מה שנכתב בהארץ בגדול.

אני לא יודע מה פירון עשה ומה לא. אני רק מצביע על כך שאתה בוחר להאמין לו , כשבפועל לא אתה ולא אני לא יודעים מה קרה שם. בסוף מה שאנחנו כן יודעים הוא (וזו עובדה שאפילו הוא לא מכחיש), שהוא רצה להעביר כסף למוסד של עשיר מקורב. שוב, בעייני זה מייצג היטב את הפוליטיקה החדשה של יאיר וחבריו. זה שפירון ספציפית אולי פחדן מדי כדי לעשות מה שאחרים עושים בצורה כמעט גלויה, לא מעיד עליו כבן אדם ערכי מדי, לפחות לא בעייני. אבל למה כבר אפשר לצפות מבן אדם שבראיון אחד אומר שמקומו הטבעי זה "הבית היהודי", ובאחר מספר שחברי מפלגתו יתמכו בבוז'י ולא בנתניהו?

אני חושב שהדברים היחידים שעשו אנשי "יש עתיד" עד היום זה לנסות ולמצוא ג'וב לאורי שני, כוכב פרשות שחיתות מן העבר (אחרי שש או שבע הזדמנויות שונות הפסקתי לעקוב), ולקחת קרדיט על חוקים שלא הם יזמו או קידמו.

אגב (אם לא תראה את הסרטון בקישור), על פי עמית סגל הססמה "מושחתים נמאסתם" הושמעה לראשונה בעקבות דוח מבקר המדינה, בו כיכב אורי שני. זה שיאיר הוא בור בצורה קיצונית ועצלן מדי לבדוק אפילו דברים בסיסיים, זה ידוע. אבל בחייאת. אין ל"יש עתיד" אף יועץ שיכול למנוע מבוכות מן הסוג הזה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אם אתה לא יודע מה הוא עשה מדוע אתה מדבר על הנושא ?

אני בוחר להאמין לו מהסיבה המאוד פשוטה, בינתיים הוא איש ישר שרצה להעביר כסף למוסד (שזו מן הסתם עבודתו, העברת כסף למוסדות) אבל לאחר חוות דעת של יועץ משפטי חזר בו ולא ביצע את ההעברה, מה מסובך בזה ?

בעיניי זה מציג את הפוליטיקה החדשה שבה קודם כל מתייעצים עם יועץ משפטי ואחר מעבירים כסף ולא ההפך.

ייתכן שמקומו הטבעי של פירון הוא בבית היהודי אבל הוא נמצא ביש עתיד ואם לא הבנת עד היום מי מרכיב את יש עתיד אתה מפספס את המטרה של המפלגה הזו. במפלגה הזו נמצאים אנשים שמעוניינים לשפר את מצבה של המדינה ואם יש צורך להתפשר על דברים מסוימים אז יתפשרו וזה כל היופי שבה, ביצוע הפשרות.

כן, הבנו, אורי שני מושחת ויאיר לפיד הוא בור ועם הארץ... אתה יודע מה ? (בפעם המיליון) מבחינתי זה הרע במיעוטו מכיוון שההישגים של יש עתיד בשנה ושמונה חודשים עולים על הישגים של מפלגות אחרות הרבה יותר ותיקות.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני לא כ"כ מבין את הטעונים שלך. התפרסמה פרשה שנמצאת בתחום די אפור. לשיטתך אסור לדבר עליה כי השר לשעבר אומר שהוא לא עשה שום דבר רע? אז אתה מחזיר אותי שתי תגובות אחורה: אם מאמינים לכל אדם שאומר שלא עשה שום דבר פסול - למה צריך רשויות חוק? בשורה התחתונה אתה מאמין לו, כי אתה מאמין לו, כי לצורך העניין אנחנו אפילו לא יודעים אם הוא באמת דיבר עם היועצים, ואם זה מה שעצר אותו.

הבנתי היטב מי נמצא ביש עתיד. חברים של יאיר ואופורטוניסטים בשקל, מהסוג של פירון או יעל גרמן (שהיה לי את הכבוד לשמוע אותה צוחקת עליי בפנים, בפגישה "אישית", ובטח כבר כתבתי על זה בעבר).

מה הם ההישגים של יש עתיד (אמיתיים, לא הצעות חוק של אנשים אחרים)?

למה כל הקמפיין של יאיר עד עתה מתנהל כאילו ישב שנתיים באופוזיציה?

וגם בפעם המיליון ואחת, אני חושב שאתה מפספס את הנקודה. קצת בעייתי לספר במשפט אחד שיש כאן "פוליטיקה חדשה", ובמשפט אחר להבין שאין שום פוליטיקה ישנה, כי הדיקטטור בראש המפלגה מקדם איש עסקים כשל לחלוטין, שכבר הואשם בשחיתות בעבר. חבל שאתה לא רואה את הסתירה ובוחר לא לראות שמי שמקדם חבר מושחת, ממש לא פועל לטובת האינטרסים שלך, גם אם הוא "מגייס" חרדים לצהל או כל דבר דומה.

פורסם

אני באמת לא מבין מה הבעיה, לא ררק מעניין של כבוד, כל אחד והדרך שלו להוציא כסף, כמו ביבי עם הוילה בקיסריה, שגם אם אני יעבטד כל החיים

לא יהיה לי מספיק כסף לשלם רק את החשבונות מים.

רועי

פורסם
אני לא כ"כ מבין את הטעונים שלך. התפרסמה פרשה שנמצאת בתחום די אפור. לשיטתך אסור לדבר עליה כי השר לשעבר אומר שהוא לא עשה שום דבר רע? אז אתה מחזיר אותי שתי תגובות אחורה: אם מאמינים לכל אדם שאומר שלא עשה שום דבר פסול - למה צריך רשויות חוק? בשורה התחתונה אתה מאמין לו, כי אתה מאמין לו, כי לצורך העניין אנחנו אפילו לא יודעים אם הוא באמת דיבר עם היועצים, ואם זה מה שעצר אותו.

הבנתי היטב מי נמצא ביש עתיד. חברים של יאיר ואופורטוניסטים בשקל, מהסוג של פירון או יעל גרמן (שהיה לי את הכבוד לשמוע אותה צוחקת עליי בפנים, בפגישה "אישית", ובטח כבר כתבתי על זה בעבר).

מה הם ההישגים של יש עתיד (אמיתיים, לא הצעות חוק של אנשים אחרים)?

למה כל הקמפיין של יאיר עד עתה מתנהל כאילו ישב שנתיים באופוזיציה?

וגם בפעם המיליון ואחת, אני חושב שאתה מפספס את הנקודה. קצת בעייתי לספר במשפט אחד שיש כאן "פוליטיקה חדשה", ובמשפט אחר להבין שאין שום פוליטיקה ישנה, כי הדיקטטור בראש המפלגה מקדם איש עסקים כשל לחלוטין, שכבר הואשם בשחיתות בעבר. חבל שאתה לא רואה את הסתירה ובוחר לא לראות שמי שמקדם חבר מושחת, ממש לא פועל לטובת האינטרסים שלך, גם אם הוא "מגייס" חרדים לצהל או כל דבר דומה.

אני לא אומר שאסור לדבר על הפרשה. אני אומר שלטענתך (משפט שני בהודעה 1307) אתה לא יודע מה הוא עשה אבל מצד שני אין לך בעיה ללכלך עליו.

הפרשה אינה נמצאת בשום תחום אפור, זו צורת התנהלות תקינה ואין דרך אחרת להתנהל. שר שרוצה להעביר כסף לגוף כזה או אחר צריך להתייעץ עם יועץ משפטי ומשנעשה צעד זה ונאמר לו שאסור לעשות את ההעברה והוא לא ביצע אותה הרי שאין בזה שום דבר אפור וזה תקין לחלוטין.

השר לא עשה שום דבר רע, הוא רצה לעשות אבל לא עשה, אני בטח לא צריך להסביר לך את ההבדל בין רצון לבין ביצוע בפועל.

כל עוד לא קם אף אדם שאומר אחרת אני מאמין לו מכיוון שאין אף אחד שיסתור אותו.

אם אתה עדיין מתעקש שהתנהלותו אינה תקינה בוא תסביר לנו מה היא הדרך הנכונה להתנהלות של שר שרוצה להעביר כסף לכל גוף שהוא.

אם יעל גרמן העליבה אותך אתה צריך לשלוח לה מייל ולבקש ממנה שתתנצל בפניך. אם זו הסיבה שבגללה אתה משמיץ את יש עתיד אז כדאי שתעשה חושבים.

ההישגים של יש עתיד נמצאים באתר של המפלגה ואם הם אמיתיים או לא ואם הם שלהם או לא זה ויכוח שלא ייגמר גם אחרי הבחירות אז בוא נסיים אותו פה.

אני מניח שהקמפיין של יש עתיד מתנהל כאילו ישבו באופוזיציה מכיוון ששנה ושמונה חודשים אינם תקופה מספקת לביצוע פעולות בקנה מידה של מדינה אבל בשביל תשובה אמיתית תצטרך לפנות למי שמחליט על ניהול הקמפיין.

בעיניי "הדיקטטור" לפיד עושה הרבה טוב למדינה והסיבה שהוא "דיקטטור" היא שבשביל להקים מפלגת מרכז שתחזיק מעמד ולא תתפרק לאחר שני כהונות יש צורך במבנה שנקבע שאומר שלפיד יהיה ראש המפלגה למשך 7 או 8 שנים (לא זוכר בדיוק כמה) ללא אפשרות תחלופה.

fiat x1/9

פורסם

אמיר, אני לא מלכלך עליו. אני מציין עובדה. העובדה היא שהוא רצה להעביר כסף למקורב.

אתה לוקח את הטענה של פירון ומבטל את כל הפרשה, כי "פירון אמר שהכל בסדר" (לא ציטוט מדויק, אבל זו רמת הטענה שלך). שוב, בפעם השלישית, זה לא עובד ככה. זה שפירון אמר שעשה X או Y, לא אמר שכך אכן פעל. זה שאולי ההעברה נעצרה על ידי יועץ משפטי לא הופכת את פירון לאדם הגון, בטח לא לכזה שמביא "פוליטיקה חדשה". איך הוא כן צריך להתנהל? זה די פשוט. להבין שבתור שר, הוא לא אמור לחשוב על לדמיין על להעביר כסף למוסד של מקורב. אם הוא לא מבין את זה לבד, יש לו כנראה בעיה קשה במה יור המפלגה שלו רוצה לעשות כאן, לכאורה (ע"ע אופורטוניזם).

יעל גרמן לא "העליבה" אותי. היא פשוט הראתה לי מה בדיוק היא חושבת על תושב ממוצע בעיר (שאגב, בא מגובה בכ200 תלונות מתושבים אחרים על אותה הבעיה בדיוק ולכן בכלל זכה לפגוש את כבודה). כמובן שגם לא הופתעתי לגלות שהיא הצטרפה למפלגה הכי ריקנית שיש לישראל להציע. אבל זו רק עוד אנקדוטה, כי עם יאיר, זה לא באמת משנה מי שאר חברי הכנסת (איפה נעלמה עדי קול?).

אני לא רוצה להסתכל באתר המפלגה, כיוון שיאיר נתפס משקר ב5-6 הזדמנויות שונות לגבי חוקים שהוא "יזם" ואז התברר שהיה מדובר בעשייה של חבריכנסת ממפלגות אחרות. הקמפיין שלהם מתנהל כאילו ישבו באופוזיציה מאותה הסיבה שקמפיין הליכוד מתרכז בכמה השמאל דופק את המדינה - כשאין משהו חיובי להראות על העשיה שלך בתור המנהיג בפועל, יותר קל ללכלך על אחרים

בסדר, אתה שבוי בקסם שלו. מעולה. בעייני, המשפט שמסכם את הקדנציה שלו מגיע מהראיון שנתן לאיזה עיתון אמריקאי - "פעם היו לי הרבה דיעות, אחר כך למדתי את העובדות".

פורסם
בסדר, אתה שבוי בקסם שלו. מעולה. בעייני,

המשפט שמסכם את הקדנציה שלו מגיע מהראיון שנתן לאיזה עיתון אמריקאי - "פעם היו לי הרבה דיעות, אחר כך למדתי את העובדות".

ואולי כולם ילמדו מיאיר ומהמשפט החכם הנ"ל.

"דברים שרואים מכאן, לא רואים משם"

לכולם יש דעות, עד אשר מגיעים לצמתי ההחלטות ואז המציאות מופיעה ומפתיעה - הן כמנהל והן כמנהיג.

החוכמה היא לשמור על הכיוון, אז יקח עוד זמן ו יש עתיד כן מסמנת שינוי במנהיגות ובסדרי העדיפות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שוב, במה זה בא לידי ביטוי?

בזה שהשר פירון, לדבריו, הוא קצת יותר פחדן, אז השחיתות נמנעה (שוב, עפי דבריו) כשאמרו לו "נו נו נו"? זה שינוי בסדר העדיפויות?! באיזה עולם?

ד"א המשפט של יאיר שאתה מצטט הוא שקול לציטוט שאני הזכרתי, ושניהם אומרים בעברית פשוטה שליאיר השחצן לא היה מושג על מה הוא מדבר.

ואתה יודע מה? עדיין אין לו. הרי לא עובר יום מבלי שמתפרסם משהו שמוכיח את זה. ולא צריך להגיע לצמרת השלטון כדי ללמוד שמה שמה מחדרה היא לא מעמד הביינים, או איך קוראים לסוס של דון קיחוטה. צריך רק קצת פחות שחצנות וקצת פחות עצלות.

פורסם
הוא רצה להעביר כסף למוסד של עשיר מקורב.

העברת הכסף כמובן פסולה, אבל העשיר המקורב הזה הוא מייקל סטייהרדט, יהודי ומיליארדר שתרם וממשיך לתרום בגדול למטרות יהודיות ציוניות. אנו חיבים לו הרבה תודה (אבל לא חיבים להעביר כסף למוסד ללימוד עברית בניו יורק )

יהודה

פורסם (נערך)
הכנסת מ"יש עתיד" אינו חשוד בפרשה - מסר עדות בנוגע לעניינים הידועים לו עוד מתקופת כהונתו כיו"ר אגודת הסטודנטים, לפני כמה שנים."

http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3649261,00.html

אבל למה לא לשפוך רפש אם אין אף אחד שיגן.

ולגבי בועז טופורובסקי - אתה צודק בהחלט. אני לא יודע מאיפה וממה ליאור שואב את הידע שלו על העולם סביב.

מה לא נכון במה שכתבתי? נחקר או לא נחקר? בנוגע לאיזה פרשה נחקר?

אז יופי שהוא לא נחקר באזהרה (כנראה, לא שיתפו אותנו האם נחקר תחת אזהרה או לא), אבל עדיין נחקר.

החשדות אגב היו ששר התיירות העביר כספים להתאחדות הסטודנטים כדי שההתאחדות תעביר לחברת הפקות כלשהי שמשרד התיירות לא יכל להעביר ישירות אליה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אמנם כמעט אף אחד פה לא נמנה על מצביעיו, אבל בכל זאת מדובר באבידה לפוליטיקה הישראלית.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4626945,00.html

אורי אורבך הוא לדעתי דוגמא לפוליטיקאי צנוע שגם לא טינף את הידיים יותר מדי.

יהי זכרו ברוך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
זה בטוח, מה זה בטוח, חתום, עם תוספת שעות וסיכון מקצועי בילט אין

אגב עכשיו ראיתי את זה, זה קטן לעומת הסיפור על בועז טופורבסקי לא?

אני לא יודע מה יותר גרוע בסיפור של אותו טופורבסקי, זה שהוא נחקר בחשד לשוחד או העובדה שהוא עשה את זה עם אנשי ליברמן?

הדגשתי לך, רשמת שהוא נחקר בחשד לשוחד, אז זהו שלא.

הוא לא נחקר בחשד לשוחד, הוא מסר עדות בנוגע לסיפור הזה.

fiat x1/9

• תוכן חדש...