Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתי קטן אבא שלי אמר לי שהבנקים לוקחים עמלת חמצן על האוויר שנושמים בסניף. אז, לא הבנתי על מה הוא מדבר....

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

במקום להסתכל על מה שלא עשו בואו נסתכל על מה שכן עשו.

וגם אם אתם לא מסכימים עם כל מה שרשום תמצאו לי מפלגה אחרת שטרחה לעשות עבור העם ולא עבור עצמה כמו המפלגה הזו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי את רוב ה"עשינו" שם אפשר להמיר ב"החלטנו שצריך להיות". רק אחרי שרואים תוצאות אפשר לומר "עשינו".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מזמן לא התווכחנו כאן, והבחירות מתקרבות :)

בהמשך לחשדות שהועלו לאחרונה נגד חברי כנסת וחבריהם מ"ישראל ביתנו", עלו בימים האחרונים לא מעט פרסומים על התנהלותה של החטיבה להתיישבות, הקצאת המשאבים עבורם ומה הם עושים איתם. זו כבר לא פעם ראשונה שהגוף הזה מגיע לכותרות, ואף פעם לא מסיבות טובות.

אני מציע לכל אדם הגון, ששוקל להצביע לבית היהודי או ישראל ביתנו או אפילו הליכוד לקרוא את התחקירים האלו, לחשוב קצת עם עצמו האם שנאת השמאל או הערבים קודמת לטובתו האישית. אני אומר את זה פעם אחר פעם, ופוסלים אותי בטענה שאני לא מבין את הציבור הדתי לאומי בישראל: היום זה השמאל, הערבים וההומואים שמעצבנים את האנשים "הכי ציוניים וערכיים במדינה". מחר - מחרתיים איש מאיתנו כבר לא יכול לנסוע לנס הרים בשבת, כי גם נגד זה יחוקק החוק, כשיהיה להם מספיק כח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שבת שלום יבגני,

אולי לא הבנתי נכון אבל אתה קורא לא להצביע למפלגות הימין, ואם הבנתי נכון גם החללת עכשיו את כל המצביעים שלהם כשונאי

שמאל,הומואים, וערבים.

לא מבין את מאיפה הבת את זה אבל לא נורא, ואגב אם לא נוכל לנסוע לנס הרים זה יהיה בגלל השמאל ''שהכל לטובת השלום''

שאם נגרש 450,000 אנשים מבתיהם בני דודינו לא יסתפקו בזה וירצו עוד והשמאל בכיף, הרי הכל למען השלום.

ולגבי הבחירות אני לא חובב גדול של ביבי אבל בתכלס אין מי שיחליף אותו, איך אמר פעם לפיד הכי קל

לשבת בצד ולהתלונן.

רועי

פורסם

באמת לא הבנת :)

ההכללה היא של מפלגות הימין, לא המצביעים שלהן. ההצעה לא להצביע לימין מופנת לכל מי שמבין שהמדינה היא *גם* שלו, ולא רק של נפתלי בנט, נתן סלומינסקי ודני דנון למיניהם; לכל מי שמבין שזה שלערבים יהיה (אולי) יותר רע, לא אומר שלו עצמו יהיה יותר טוב לחיות כאן.

שנאת השמאל, אגב, עומדת מאוד חזק במוקד הבחירות הפעם. שים לב על מה מדברים רונן שובל, בנט, נדמה לי שגם דני דנון ואחרים. לא על איך לשפר את איכות החיים שלי ושלך, אלא איך להעלים את השמאל הלא קיים ממילא כאן.

מי שאחראי על ההתנתקות, אגב מס' 2, הוא לא איש שמאל. לא כל מי שמבצע פעולה אקטיבית כלשהי, כמו נסיגה או חתימה על הסכם שלום הוא אוטומטית איש שמאל. בגין לא היה כזה, גם לא שרון.

פורסם

סליחה זה ההשפעה של הקור הירושלמי :wink:,

מפאת חוסר הזמן לא יצא לי לאחרונה לשמוע מה הצדדים אומרים, ואם מדברים על מחיקות אז השמאל עושה אותו הדבר

ובעיקר רואים את זה בתיקשורת, הרי כידוע רוב התקשורת בארצנו הנפלאה הם שמאלנים, ואם תשים לב אפילו לפרטים הקטנים

אם תרצה אני אפרט אותם, לכך שהשמאל התקשורתי רוצה להעיף את הימין.

לגבי המעשים של שרון ובגין ז''ל אני לא מסכים איתם כלל, אבל מנגד זו דווקא הוכחה טובה הגירוש מעזה

למה שיקרה אם נחזיר את יהודה ושומרון.

בעניין חצי האי סיני גם זו לדעתי טעות, פעם מישהו אמר לי שטוב שעזבנו כי גדלו שם תאי טרור מאוד מסוכנים, אז עניתי

לו שועד מעט הם יגיעו אלינו, ולא בטוח שאם היינו שולטים שם הם היו מתפתחים.

ועוד אם כבר להחזיר למה את הכל זה היה שטח עצום בגודלו אם אני לא טועה כמעט כמו עוד מדינת ישראל שהיה יכול להיות

עבורנו אסטרטגי מאוד.

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יחזירו שטחים או לא, העיקר שביבי וחבריו האמיצים יפסיקו לארגן לנו מלחמות כל שנה. אתה זוכר את תעמולת הבחירות של ביבי מ2009?

אני מבטיח להפסיק את הירי על שדרות!

בפועל האויב רק מתחזק כל הזמן ואכלנו ממנו קקה גם בביטחון וגם בכלכלה. זה מרגיש כאילו הבטחוניסטים משתדלים לשמור על שלטון איסלמי קיצוני אצל הפלסטינים כדי להפחיד אותנו שנבחר רק בהם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

נכון אני מצדיק אותך שהוא הבטיח ולא קיים אבל בוא לא נשכח שני דברים שהם:

1. כולם הבטיחו גם לפיד הבטיח נו ו...

2. גם אם ניכנס ונהרוג עד הפעיל האחרון ונצא דקה אחרי זה יקום מישהו אחר ארגון טרור זה דרך חיים,

זה לא בן אדם שקם בבוקר ואומר לעצמו את מי אני הולך להרוג היום בשביל הכיף.

ומה נעשה שאנחנו במזרח התיכון מוקפים אויבים, ואני מבטיח לך שאם לא היו מסביבנו כל כך הרבה אויבים

המצב הכלכלי שלנו היה הרבה יותר טוב ולא היינו נותנים תקציבים בשביל לשמור עלינו כל הזמן.

רועי

פורסם

רועי, הנקודה היא ממש אבל ממש לא "מה יקרה אם נצא מהשטחים".

שוב, מציע לך שפשוט תקרא את שני הקישורים שפרסמתי בתגובה הראשונה היום. התקציבים מתבזבזים לא כי "יש אויבים", אלא כי למפלגת האחים היהודים, כמו גם לישראל ביתנו, כמו גם לליכוד, יותר חשוב לדאוג למקורבים ולקדם אג'נדה דתית משיחית, מאשר לדאוג לרוב אזרחי המדינה. הקמת גרעינים תורנים ברמת אביב לא קשורה למצב הבטחוני בעזה. היא קשורה למשיחיות שמשתלטת על הימין הליבראלי לשעבר של ישראל. המצב הבטחוני משמש כאן כמקצפה עבור בנטים שונים. אני רק מציע לך ולדומיך להבין שהאויב של האויב שלך, הוא עדיין לא אח שלך, גם אם הוא קורא לעצמו כך.

נ.ב. התקשורת בארץ רחוקה שנות אור מלהיות "שמאלנית". אם כבר, היא מייצגת את המרכז. אני יכול לספור על יד אחת את הפרשנים שמייצגים את השמאל, בטח שמאלה מ"העבודה", אפילו ב"הארץ".

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

רועי, ללפיד הייתה פחות משנה לעשות משהו. ביבי מדקלם את אותן מנטרות ביטחוניות מהיום שהוא נולד ולא שינה את המצב הבטחוני אלא רק חירבש אותו ועל הדרך הרחיב את הפער החברתי. חוץ מזה, לפיד לא עשה שום דבר רע בינתיים חוץ מלהעלות את המס על הבירה.

זה לא משנה איזה ממשלה תהייה פה, מבחינת ביטחון אנחנו נסבול תמיד. אבל לפחות לשפר את המצב החברתי והכלכלי.

ד"א, אתם הבנתם מה זה השטות הזאת של ש"ס עם סרטון של הרב המנוח?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

לגבי ש''ס, הם כמו ילדות קטנות מחפשים מי ישלוט אז מבזים אחד את השני ומה יותר טוב מאשר להשתמש ברב המנוח לזה?

לגבי הדברים שכתבתי, אני יודע שהולך הרבה כסף לכלום ואפשר להשתמש בהם לדברים אחרים זה לא סוד ובטח לא מהיום

וגם אצל השמאל יש הרבה שחיתויות.

תנסה רגע להבין את ביבי, תחשוב שקמת בבוקר בתור ביבי, התחיל מבצע ''צוק איתן'' (אגב מאיפה באים כל השמות האלו?)

כל העם שלך תועק תיכנס נמאס לנו מטפטופים, אתה בוחר להילחם ואתה מקבל 700 טלפונים מנשיאים שונים, מהאו''ם ומתחילים

להכניס אותך ללחץ.

אז אתה מתפשר ותוקף רק מהאאוויר העם שוב מתעצבן וקורא לביבי פחדן, ביבי מכניס חיילים (לצערנו נהרגו 60+) כל העולם עליך,

אחרי המבצע כולם מאשימים את ביבי כי הוא הכניס חיליים.

זה ממש לא פשוט להיות הוא, כמו שאתם מנסים להראות לי את הצד השני אני מסה להראות לכם את הצד שלו.

ולגבי התקשורת הם ממש שמאלנים והבטחתי שאני אמנה את הדברים:

א. הם קוטעים את אנשי הימין באמצע שהם מדברים, לאנשי השמאל כמעט ולא עוצרים.

ב. כל ההיסטוריונים והמומחים שהם מביאים לאולפן הם שמאלנים, נניח את גיא בכו למה כמעט ולא מביאים?

ג. תשמע את הרמיזות נניח של אמנון אברמוביץ' (נראה לי זה השם שלו) תשמע כמה שמאלני הוא.

ד. והם מנסים להוציא תמיד את הימנים בצורה לא טובה ויפה.

ואם מדברים כבר על תקשורת ופוליטיקאים שקורה משהו למתיישבים פתאום נהפך ליהודה ושומרון מתיישבים ולא מתנחלים וכו...

למה לא מדברים חצי ממה שקורה באמת, הכוונה מה בני דודינו עושים לנו?\

בשביל לא ליצור מהומה?, אז זה בסדר שאנשים סובלים?

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מעניינת אותי התקשורת. אני לא נכנס לאתרים כמו YNET, לא רואה טלויזיה ובקושי קורא עיתונים. התקשורת יודעת שרוב הציבור בעל דעות ימניות מתונות אז הם מנסים להתסיס כדי ליצור שיח ציבורי. ככה מוכרים. חוץ מזה, תמיד יש לך את הביביתון מהצד השני :-)

בעניין ביבי, זה באמת לא פשוט להיות ראש ממשלה, אבל למה לתת לאחד שמפשל כל הזמן להמשיך בתפקיד? במיוחד שבתחום שהוא הכי מנפח הוא לא מביא תוצאות?

פורסם

בעניין התקשורת, כתבתי ליבגני.

בעניין ביבי, אם כמה שאני ימני ויש לי הרבה כבוד לבית היהודי וישראל ביתנו אני לא חושב שבאמת יש שם מישהו

שבשל להיות ראש ממשלה, שר כן, אבל שוב לא ראש ממשלה.

ובינינו שיצחק רבין הביא משהו? (אני לא מדבר כלכלית אלא מדינית), חוץ מזה איזה תוצאות הוא יכול להביא?

יש לנו את השמאלנים שמצלמים כל דבר (בלי לפגוע באף אחד) וכל פיפס הולך לתקשורת העולם רואה

וחזרנו לביבי.

אני לא מאשים את השמאל אבל יש לו חלק בזה.

אגב שיהי לכולנו שבוע טוב.

רועי

פורסם

רועי - ימני, שמאלני, אכפת לך שלוקחים לעניים ונותנים למקורבים?

עם כל הכבוד שיש לך לבית היהודי - כדאי שתקרא את זה: http://www.themarker.com/realestate/1.2527163

או את זה:

http://www.news1.co.il/Archive/001-D-358484-00.html

אז בנט הוא אח? אני לא קיבלתי דירה בב"ש ב-70,000 ש"ח - ואתה?

אתה נותן את הקול שלך להמשך הגזל הזה?

בחיים, אל תמהר להגדיר את עצמך."אני ימני", "אני שמאלני".

אתה יודע מה כן תהיה? -חכם. הגיוני.

תשאף לחקור, לבדוק, לאתגר מוסכמות.

אל תקשור את עצמך.

• תוכן חדש...