Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין ברכב לשימוש יום-יומי לאוניברסיטה (בעיר) ובין עירוני מידי פעם. חשוב שיהיה אפשר ליסוע לצפון/אילת כשרוצים בסוףשבוע.

כרגע מסתכל על מגרשים שייתנו לי שנה אחריות (גיר + מנוע נכון?)

חשבתי על מזדה 2 אבל אומרים שצריכת הדלק לא משהו.

חשבתי סיריון אבל קצת קשה למצוא לא מיד פרטית.

I10 גם טוב נכון?

החלום זה יאריס אבל זה כנראה אני לא אמצא במגרש.

עם כל השמות האחרים (קיה, ניסאן, רנו, פג'ו) יש לי פחות נסיון אז אני יחסית נרתע אבל כמובן לא פוסל בלי להכיר.

התקציב בעקרון הוא 45 אבל אם זה משהו טוב ויש אפשרות מימון סבירות אז אפשר לעלות ל60, אפילו 65.

תודה :)

אה לגבי שנתון, אני לא ממש מבין, אבל אני מניח שלא יותר מ3-4 שנים, אחרת כבר פחות אמין?

פורסם

אם אתה נוסע לאילת פעם-פעמיים או שלוש פעמים בשנה, אז כל רכב יוכל להתאים למשימה. ברכבים החדשים כבר אין שום בעיה להגיע למקומות האלו, זה לא כמו שהיה פעם. זה נכון שאם רכב קטן וחלש זה פחות נוח, אבל אם לא מדובר על נסיעות קבועות זה לא כל כך נורא בכלל.

מבין הרכבים שציינת הסיריון היא החסכונית ביותר. זה נכון שרוב הסיריון נמכרו ביד הראשונה לליסינג או להשכרה אבל זאת לא סיבה לפסול אותם, יש רכבים מצוינים גם משם. המאזדה 2 אכן פחות חסכונית בדלק, אבל גם יש לה מנוע חזק משמעותית וביצועים הרבה יותר טובים. היא גם קצת יותר מאובזרת מהסיריון וקצת יותר יקרה לרכישה.

אם אתה מגיע לאזור המחירים של 50 או 60 אלף ש"ח, שקול גם את ניסאן אקו-מיקרה החדשה. הרכב מאוד חסכוני בדלק, אמין ומרווח. אם תקרא קצת על המותג ניסאן תראה שמדובר על מותג שמומלץ כמעט ללא סייג, מותג יפאני ותיק מאוד עם רמת אמינות מאוד גבוהה לאורך כל הדרך.

פורסם

אם תפתח את הראש ולא תנהל על סטיגמות - הייתי דווקא מציע לך רנו קליאו.

אם תוכל להתפשר על ידני תוכל לרכוש חדשה מהניילונים.

תרוויח אחריות, מרווח וחסכון בדלק. הרכב שיתן לך תמורה מצויינת!

אם לא בא לך חדשה בגלל ירידת ערך, יש רכבים כאלו במצב נהדר משנתונים 2011.

אם בכל זאת אתה מפחד מצרפתיות, ניסן מיקרה זאת אופציה מעניינת.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

הסתכלתי קצת במגרשים והציעו לי שברולט ספארק שנסעה 36 אלף, מהשכרה, ידנית.

טוענים שהיא עושה 1 ל 18.

מישהו מכיר את השברולט ספארק ויכול להגיד לי עליה משהו?

אגב עוד פרט שלא ציינתי זה שאני צריך להיות בירושלים הרבה אז אני צריך רכב שיהיה בסדר עם העליות (חסכוני בדלק אפילו יותר חשוב).

תודה על העזרה!

פורסם

מבין כל המכוניות הקטנות (מכוניות מיני) לספארק יש את המנוע החזק ביותר כך שמבין כל המכוניות בקבוצה היא הכי מתאימה להתמודדות עם עליות. אבל 18 קילומטרים לליטר אני לא מאמין שתשיג ברכב הזה. אולי אם תמדוד רק את הנסיעה מירושלים לתל-אביב, בירידות. בממוצע יותר לכיוון ה-14 קילומטרים לליטר.

• תוכן חדש...