Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני חדש בפורום, מאוד נהנה לקרוא פוסטים והמלצות של אנשים כאן.

יש לי טויטה קורולה 1996 - סדאן.

אני רוצה להשקיע קצת כסף ולשפר את הרכב מבחינת נוחות.

1) הישיבה ברכב מאוד נמוכה, כנראה שהריפוד של המושב כבר לא כמו פעם, הוא שקוע.

חוץ מלשים כרית מתחת, האם שווה להחליף מושב נהג? כמה יעלה דבר שכזה? אשמח להמלצה על מקום באזור הצפון (חיפה, קריות, ירכא, כפר יאסיף וכדומה).

2) מחפש מקום לריפוד למושבי הרכב, לא יקר מידי, אבל איכותי - כמה זה אמור לעלות? באזור הצפון (חיפה, קריות, ירכא, כפר יאסיף וכדומה).

3) האורות הקדמיים שלי לא חזקים במיוחד. חשבתי להחליף אותם לנורות של מכוניות חדשות. קראתי בפורום וראיתי המלצה לנורה בלי אפקטים למינהם, של פיליפס X-treme power. קודם כל, זה מתאים לטויוטה 96'..איפה עושים את זה בצפון במחיר סביר?

אני סטודנט - לכן חשוב לי שהמחירים יהיו סבירים :)

המון תודה,

ד.

• ספונסר פורום
פורסם

1. לגבי המושב, בהחלט ניתן לחפש מושב נהג מפירוק אבל צריך לקחת בחשבון כי מושב נהג מפירוק לרוב גם כן יהיה שחוק. הדגם הזה של קורולה נמכר בארץ עד 98 או 99 כך שלא תמצא מושב נהג חדש משמעותית מהמושב שלך.

אצל חלק מרפדי הרכב ניתן לחדש את הספוגים שבתוך המושב כדי לשפר את נוחות הנסיעה.

2. ניתן לרפד מחדש אצל רפדי רכב או להרכיב ריפוד גנרי. האופציה השנייה זולה יותר וריפודים כאלו ניתן למצוא בסניפי אוטו דיפו, למשל.

3. ראשית כדאי לבדוק שאין תקלה במערכת החשמל או בפנס, שגורמת לעוצמת תאורה חלשה. גם מנורות פשוטות אמורות לתת לך עוצמה טובה במידה והכל תקין. אין טעם להרכיב נורות יקרות אם התקלה במקום אחר.

פורסם

במקום להחליף כיסא אתה יכול להוסיף משענת לכסא (יש לי אחת במחסן,אצלי זה יצא גבוה מידי)

תקבל נוחות(ניסיתי זה נוח) וגם גובה,בנוסף לא יקר.

פורסם

תודה על התגובות חברים.

1) הבנתי לגבי המושב לנהג. אבל באופן עקרוני, לא חייבים להתקין מושב של קורולה. אם אני עושה רסטורציה, אני יכול להתקין מושב נהג חידש, לא? (כמו שעושים בתוכניות האלה ב MTV).

2) אשמח לקבל המלצה על רפד רכב בצפון.

3) אין תקלה במערכת החשמל. עוצמת התאורה סבירה, אך לא טובה כמו בפורד פוקס של הבת זוג שלי. תסכימו איתי שהנורות שהרכיבו ב 1996, זה לא הנורות שמרכיבים היום.

בברכה,

ד.

• ספונסר פורום
פורסם

1. באופן עקרוני אתה צודק. באופן מעשי, התאמה של מושב נהג אחר היא לרוב די מסובכת וכנראה לא כדאית עבורך. ראשית יש למצוא מושב שמתאים במידותיו למקום שיש אצלך ברכב. לאחר מכן יש להתאים את המסילות של המושב כך שיוכל לנוע קדימה-אחורה. לאחר מכן יש להתאים את חיישן התפוסה של כרית האוויר (במידה וקיים). כמובן שגם את המושב הזה יש לרפד מחדש כך שיתאים לגוון של שאר הרכב.. בקיצור, זה נראה מצוין בתוכניות טלוויזיה אבל פחות מעשי.

3. לא מסכים איתך. יש רכבים חדשים בהם מותקנות אותן הנורות בדיוק שמותקנות אצלך בקורולה.

פורסם

אין דבר כזה נורות חדשות או נורות ישנות, יכול להיות שהפנסים שלך לא מכוונים, יכול להיות שהרפלקטור (החלק מחזיר האור שבפנים הפנס) דהוי, או פשוט לא איכותי כמו של פוקוס חדשה, יכול להיות שהפנס עצמו עכור. אם אתה ממש רוצה להשקיע אתה יכול להחליף פנסים למשהו אפטר-מרקט. או שנסה להתקין נורות מהסוג היקר כמו שציינת (מעט מאד השתנה בנורות של הרכב ב20 שנה האחרונות, אם בכלל).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...