Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מה עדיף? לפי מחיר +-40,000 שלושתן באזור שנתון 2007-2008.

צפוי 20,000 ק"מ בשנה.

מחפש אמינות והוצאות דלק נמוכות.

תודה.

פורסם

סוזוקי אלטו, ואפילו תצליח למצוא אחת ממודל 2009 בתקציבך. תהיה חסכונית יותר וזולה יותר לאחזקה משלושת הרכבים שהזכרת.

ועכשיו ברצינות - מה הקשר בין שלושת הרכבים שציינת מלבד המחיר?

אתה מחפש מסחרית או משפחתית?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
סוזוקי אלטו, ואפילו תצליח למצוא אחת ממודל 2009 בתקציבך. תהיה חסכונית יותר וזולה יותר לאחזקה משלושת הרכבים שהזכרת.

ועכשיו ברצינות - מה הקשר בין שלושת הרכבים שציינת מלבד המחיר?

אתה מחפש מסחרית או משפחתית?

אני זקוק לרכב עם הרבה מקום לציוד, הגעתי לשלוש האופציות האלו לאחר נבירה עמוקה בפורום וקריאת חוות דעת של חברי פורום.

הרכב למשפחה (עתידית) אבל אני זקוק למרחב פנימי. תכל'ס הכי אני רוצה ואן כמו טויוטה הייאס, אבל מפחד מההוצאות.

חוץ מזה, אני מודאג מעלויות בדיזל כמו החלפת טורבו ושיפוץ משאבת סולר. אבל קוסם לי המרחב הפנימי ואולי היכולת לגרור.

ההתלבטות היא אם זה בכלל מוצדק למי שנוסע 20,000 בשנה להחזיק רכב דיזל?

(הנושא כלכלי לחלוטין)

פורסם

מה זה "הרבה ציוד"? אתה צריך להוביל שלושה פטישי אויר או שמא שתי עגלות ילדים?

אי אפשר להשוות בין סוזוקי ליאנה (תא מטען של קצת למעלה מ-500 ליטר) לבין המסחריות שציינת.

נסה למקד את צרכיך ואז חזור לשרשור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי הדובלו,אכן משאבת סולר חדשה עולה כ5K משופצת בערך חצי,כמו כן הטורבו גם מחיר של חדש יכול להגיע ל 7K,לכן חשוב לנסות למצוא רכב כמה שיותר שמור ולא גרוטאה.

מבחינת מרכב,הרכב עם תא מטען מאוד גדול,יש הרבה מרחב,מנוע מאוד מאוד חזק,בשום תנאי לא יחסר כוח,ביטוח חובה סביבות ה1700 עקב כך שזה דיזל המקיף ממוצע. הרכב די חסוכני ב1-16.טסט כמו כול רכב בנזין.

לי ההוצאות היו די יקרות כי טיפלתי במורשה,אך מעבר לזה לא משהו מיוחד.

הבעיה למצוא דובלו שמורה,אבל אם תמצא לא תצטער.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה זה "הרבה ציוד"? אתה צריך להוביל שלושה פטישי אויר או שמא שתי עגלות ילדים?

אי אפשר להשוות בין סוזוקי ליאנה (תא מטען של קצת למעלה מ-500 ליטר) לבין המסחריות שציינת.

נסה למקד את צרכיך ואז חזור לשרשור.

הציוד עצמו לא כבד, פשוט תופס מקום. מס' פריטים באורך של 170 ס"מ, הכוונה היא להשכיב את המושב הקדמי ולקפל את האחוריים.

זה אפשרי בסטיישן, פחות נוח.

פורסם
לגבי הדובלו,אכן משאבת סולר חדשה עולה כ5K משופצת בערך חצי,כמו כן הטורבו גם מחיר של חדש יכול להגיע ל 7K,לכן חשוב לנסות למצוא רכב כמה שיותר שמור ולא גרוטאה.

מבחינת מרכב,הרכב עם תא מטען מאוד גדול,יש הרבה מרחב,מנוע מאוד מאוד חזק,בשום תנאי לא יחסר כוח,ביטוח חובה סביבות ה1700 עקב כך שזה דיזל המקיף ממוצע. הרכב די חסוכני ב1-16.טסט כמו כול רכב בנזין.

לי ההוצאות היו די יקרות כי טיפלתי במורשה,אך מעבר לזה לא משהו מיוחד.

הבעיה למצוא דובלו שמורה,אבל אם תמצא לא תצטער.

יש לי מס' שאלות:

הדגמים הקיימים, האם זה נדיר למצוא רכב עם דלתות משני הצדדים לנוסעים מאחור?

מה עדיף, רכב עם קילומטרז' באזור ה150 ומטה, או רכב עם איזור ה250 שכבר עבר שיפוץ משאבה או טורבו?

תודה.

פורסם

2 דלתות זה הדגם היותר מאובזר elx הוא פחות נפוץ.

קשה לומר מה עדיף,זה הרבה עניין של מזל,הדובלו שלי הייתה עם 290 ללא שיפוץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לך גם את הפיאט פיורינו שהיא בנזין

נראה רכב נחמד, טיפה קטן לצרכים שלי.

מעניין שאין הרבה מודעות מכירה של רכבי פיאט, יש הרבה יותר סיטרואן, פז'ו ורנו.

מעיד משהו על החברה, או סתם עניין של יחסי ציבור?

פורסם
2 דלתות זה הדגם היותר מאובזר elx הוא פחות נפוץ.

קשה לומר מה עדיף,זה הרבה עניין של מזל,הדובלו שלי הייתה עם 290 ללא שיפוץ.

האם אתה יודע אם במנוע יש DPF, האם יש אתו בעיות?

ובנוסף האם דלתות הזזה משנתונים קודמים מתאימות למודלים מעל 2007?

(במקרה תאונה)

פורסם

ככל הידוע לי בדובלו (לא הדגם החדש מ 2012, הותיק יותר) אין מסנן חלקיקים במע׳ הפליטה.

הדלתות אמורות להתאים, שינו רק את החזית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...