Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני ואשתי ראינו רכב שמאוד אהבנו: רנו קליאו 3 1.2 ידני.

אהבנו אותו בעיקר מהסיבות של בטיחות מוגברת, רכב נעים ויחסית מאוד מרווח לקטגוריה שלו וכמובן צריכת דלק נמוכה

בצורה משמעותית מרכבים אחרים.

הסיבה היחידה שטרם רכשנו את הרכב, היא מכיוון שאנחנו מתלבטים לגבי גודל תא המטען שלו.

אשתי בהריון עם תאומים , ואנחנו לא יודעים האם עגלת תאומים תתאים לתא המטען.

הבגאז' אומנם מרווח יחסית לרכב כזה, אבל עדיין אנחנו לא בטוחים. ומכיוון שלא רכשנו עגלה עדיין,

אין לנו יכולת ממשית לבדוק אלא רק להעריך.

הגודל של תא המטען כפי שמדדתי אותו עם סרט:

רוחב - 100 ס"מ

עומק -60 ס"מ.

מה אתם אומרים? האם יש אפשרות להכניס עגלת תאומים מקופלת לתא מטען כזה? ממש אהבנו את הרכב.

אודה לכל העוזרים

שבת שלום

פורסם

אולי זה קצת פרוצדורלי,

אבל תבקשו את הרכב לנסיעת מבחן, נציג יצטרף אליכם, ותבקשו ממנו לנסוע למרכז קניות בו יש עגלות למכירה, בקשו שם מהמוכר שיאפשר לכם בליוויוו לקחת עגלה לתא המטען.

נכנס? סבבה.

לא נכנס? תמשיכו הלאה.

אין לי רעיון אחר איך לבדוק שזה מתאים ב100%.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לקליאו יש את אחד מתאי המטען הגדולים ביותר בקטגוריית הסופר מיני . אם אני לא טועה בסביבות 300 ליטר כדאי להכנס לאתר היבואן ולוודא .

אני מניח שלא תהיה שום בעיה להכניס עגלת תאומים . במקרה הגרוע תמיד אפשר להוציא את המדף העליון ולהכניס את העגלה בעמידה .

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

קודם כל - מזל טוב ושיהיה בהצלחה !!!

כאב לתאומים אני יכול לאמר - זה תלוי מאוד בעגלה. אצלי יש שתי עגלות - אחת גדולה וכבדה (Urban Jungle - Mountain Buggy) שלא נכנסת בתא מטען של אלפא 156 סטיישן. ב-ב.מ.וו סדרה 3 סטיישן היא נכנסת בקושי רב (דורשת פירוק גלגלים) :shock:

השנייה קלה ומתקפלת (אבל מיועדת לגילאים מאוחרים יותר), תיכנס גם בתא מטען קטנטן...

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

מנסיון עם קליאו, יש להם בגאז' מאוד גדול, וגם אם לא נירא לעין.

נכנסו לי בקליאו דברים שלא נכנסו במאזדה 3, סובארו אימפרזה וכו'

תלך על הרעיון של נסיעת מבחן, אחלה רעיון

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

תודה רבה לכל העונים.

השאלתי אתמול רנו קליאו 3 ונסעתי איתה לחנות תינוקות - והתוצאה:

העגלה אכן נכנסת לתא המטען!! אולם בהסתייגות קלה - רק בעמידה, וצריך להוריד את המדף.

• תוכן חדש...