Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 3 דודים מהסעפת עד הדוד האחורי כולל מה תפקיד כל אחד? והאם באמת יכול להיות שלרכב שלי יש ממיר קטליטי .

שאלה נוספת איך יודעים אם ממיר סתום??

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

סקודה ורנו אקספרס היו ככל הידוע לי הרכבים היחידים שבשנת 1994 עדיין שווקו עם קרבורטור ללא ממיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לסקודה פייבוריט 94 יש ממיר קטליטי,כמו לכל המכוניות הפרטיות משנת ייצור 94 והילך.לרנו אקספרס לא היה ממיר קטליטי,כי מכוניות מסחריות חוייבו בו רק משנת הדגם 95.לפייבוריט היה ממיר קטליטי בשילוב עם מאייד כפול,ולא הזרקת דלק(כמו בטנדר מזדה B2000,ובמרוטי 800,למשל).פיית התידלוק צרה יותר,ואקדח תידלוק של דלק 96 לא ייכנס,ובנוסף ישנה כתובית "נטול עופרת בלבד" ליד הפייה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

התשובה חד משמעית כן, הייתה לי כזו בדיוק.

מתודלקת בבנ"ע 95 אך עם קרבורטור ולא הזרקה.

דוד הממיר הינו הראשון לאחר סעפת הפליטה, עשוי משני חצאים מרותכים זה לזה (מתכת עבה וכבדה).

אצלי מתישהו תוכן הממיר התפרק וסתם את האגזוז, דבר שהביא לסחיבה עלובה ביותר ולעבודה ארוכה שלי עם מברג ושפיץ פלאייר כדי לרוקן את הממיר (מה שגם כנראה לא בריא בגלל האזבסט).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...