Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כותב את זה כדי שאף אחד לא ימצא את עצמו במצב שלי,המידבאס של הסט הזה מההתחלה היה עושה רעשים מכאניים בזמן נגינה,אבל ייחסתי חלק מזה לאטימות בדלת,היום החזקתי אותו ביד תוך כדי שהוא מנגן והבנתי שכל הרעש בא אך ורק מהמידבאס עצמו.

הוא לא שרוף ולא ניזוק משום דבר,פשוט מתוכנן לא טוב,לא יודע איך הם עושים כזאת טעות בסיסית,אבל מסתבר שאני לא היחיד:

http://www.diymobileaudio.com/forum/technical-advanced-car-audio-discussion/111627-dls-woofer-problem-need-help.html

עכשיו לשאלה,אני מחפש מידבאס שיחליף אותם,אין לי תקציב מסוים אבל אני PURE SQ' ושומע בווליום דיי גבוה.

ההגברה שלי היא

DLS A5

CELESTRA 2150,275

ואני עובד אקטיבי.

תודות

פורסם

פנית ליבואן? (אהובי שי)

זה רק מיד אחד ? או שניהם?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לצערי אומגה כבר בדקו אותו

ומה הם אמרו?

אין דבר כזה שרמקול יוצא ממפעל עם רעשים,אולי נפגע בהובלה וזה שמצאת עוד בן אדם אחד בכל האינטרנט שזה קרה לו,זה לא סימן שזה תכנון לקוי.

שאתה לוחץ על הרמקול עם היד במרכז,האם יש רעשים?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עדיין קשה לי להאמין שחברה כמו dls תוציא ליין שלם של מוצרים פגומים, חברה בין הטובות שקיימות עם מוצרים מעולים, זוכה אין ספור פעמים בפרסים בתחרויות.

כמו שנאמר מעליו זה שיש אצלך את התופעה ועוד מישהו לא מצביע על סדרה שלמה של מוצרים ידוע שבייצור המוני יהיו פה ושם לימונים מכאן וללכלך על חברה זאת דרך ארוכה.

ניסיתי ליצור קשר עם היבואן ולבקש פתרון?

עריכה: עכשיו ראיתי שכתבת שהרמקול בן שנתיים+, למי חיכית עד עכשיו.

פורסם

תוכל להעלות עוד סרטון שאתה מחזיק את הוופר מהמנוע שלו בזמן שהוא מנגן?

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם
עדיין קשה לי להאמין שחברה כמו dls תוציא ליין שלם של מוצרים פגומים, חברה בין הטובות שקיימות עם מוצרים מעולים, זוכה אין ספור פעמים בפרסים בתחרויות.

כמו שנאמר מעליו זה שיש אצלך את התופעה ועוד מישהו לא מצביע על סדרה שלמה של מוצרים ידוע שבייצור המוני יהיו פה ושם לימונים מכאן וללכלך על חברה זאת דרך ארוכה.

ניסיתי ליצור קשר עם היבואן ולבקש פתרון?

עריכה: עכשיו ראיתי שכתבת שהרמקול בן שנתיים+, למי חיכית עד עכשיו.

לצערי לקח לי המון זמן להוציא לפועל את הבניה...

כשדיברתי עם אומגה אמרתי לו שאני חושב שאולי הרמקול שרוף,הוא חיבר אותו לאוסילוסקופ העביר בו את טווח תדרים ואמר לי שהוא בסדר.

עכשיו עד ווליום סביר הוא לא מרעיש בכלל,אבל בהספקים גבוהים הוא מתחיל לחרחר לי,יכול להיות שהוא לא בדק מרכוז? נשמע לי לא סביר

תוכל להעלות עוד סרטון שאתה מחזיק את הוופר מהמנוע שלו בזמן שהוא מנגן?

לתפוס מהמגנט?

בכל מקרה אני במפגש מרכז,עם 206 כחולה,מי שמגיע מוזמן לבוא להעיף מבט

• תוכן חדש...