Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חברתי לומדת אדריכלות ואנחנו מבקשים המלצה למחשב נייד חזק שיוכל לעמוד בכל תוכנות הגרפיקה שלה , תלת מימד וכדומה.

התקציב הוא עד 5000 ש"ח

אני חשבתי ללכת לכיון DELL אך המלצות יתקבלו בברכה

תודה מראש לעוזרים

פורסם

בבקשה פרט באיזה תוכנות חברתך אמורה להשתמש - כיון שלא כל תוכנה מתאימה לכל פלטפורמה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשאתה אומר שחברתך לומדת, זאת אומרת שהמחשב ישמש אותה לאורך הלימודים או גם הרבה מעבר לתקופת הלימודים? זה משמעותי. מחשבי CAD איכותיים הם גדולים יחסית ולא ניידים בעליל עבור הסטודנט (2.8 ק"ג ויותר ללא ספק הכוח ובלי להתחשב בזמן סוללה קצר יחסית). הפיתרון הוא מחשב ביניים שיספק כל סטודנט (עד שיתחיל עבודה במשרד), ופה יש גם מבחר בצורת מחשבי 14.1 אינץ' שגם נהנים מניידות טובה יחסית ומשקל נמוך משמעותית.

עוד נקודה- מחשב מארה"ב בא בחשבון? אגב ממליץ לך להסתכל פה לפני המשך הייעוץ.. הצרכים של פותח השרשור ההוא זהים לשלך מבחינת הפלטפורמה הנדרשת (שימושי CAD).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אם היא צריכה מחשב שיסע אתה ללימודים - עליה לרכוש מחשב בגודל "13.3. לכל היותר "14 - כל מחשב יותר גדול יהיה כבד מדי ובעל חיי סוללה קצרים מדי. אני מצטרף להמלצתו של ya_pl לגבי השרשור המקביל, גם אני תרמתי בו את דעתי.

תבי בחשבון - כאשר זוגתך תגיע לעבודה במשרד סביר שיעמוד לרשותה מחשב שולחני בריא עם מסך גדול ואיכותי, שהם כלי עבודה חיוניים. אבל עד שהיא תגיע לשם סביר שמחשב ברמת הביניים - שיעלה סביב 4,000 ש"ח - יעשה את העבודה. מעבר לכך - מחשב שהיא תקנה היום יהיה מיושן עד שהיא תגיע לשנת הלימודים האחרונה, ואז היא כבר תדע אם היא זקוקה למחשב חדש או יכולה למשוך את הקיים עד סיום הלימודים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם היא צריכה מחשב שיסע אתה ללימודים - עליה לרכוש מחשב בגודל "13.3. לכל היותר "14 - כל מחשב יותר גדול יהיה כבד מדי ובעל חיי סוללה קצרים מדי. אני מצטרף להמלצתו של ya_pl לגבי השרשור המקביל, גם אני תרמתי בו את דעתי.

תבי בחשבון - כאשר זוגתך תגיע לעבודה במשרד סביר שיעמוד לרשותה מחשב שולחני בריא עם מסך גדול ואיכותי, שהם כלי עבודה חיוניים. אבל עד שהיא תגיע לשם סביר שמחשב ברמת הביניים - שיעלה סביב 4,000 ש"ח - יעשה את העבודה. מעבר לכך - מחשב שהיא תקנה היום יהיה מיושן עד שהיא תגיע לשנת הלימודים האחרונה, ואז היא כבר תדע אם היא זקוקה למחשב חדש או יכולה למשוך את הקיים עד סיום הלימודים.

תודה רבה על העזרה, נירכש מחשב של דל.

קיבלתי יחד עם המחשב ווינודס 8 לא נוח בעליל.

משום מה זה התקין לי את הווינדוס באנגלית , איך אוכל לעשות אותו בעברית ?

פורסם

1. עדיין אין לי נסיון עם חלונות 8 - התקנתי לפני למעלה משנה גרסת אלפא (או פרה-אלפא9 שהופצה על ידי $M על מחשב ישן שבינתיים שבר.

2. אנגלית זה טוב! אצלי בבית כל המערכות מותקנות באנגלית, לטעמנו הרבה יותר נוח מאשר בעברית.

פורסם
1. עדיין אין לי נסיון עם חלונות 8 - התקנתי לפני למעלה משנה גרסת אלפא (או פרה-אלפא9 שהופצה על ידי $M על מחשב ישן שבינתיים שבר.

2. אנגלית זה טוב! אצלי בבית כל המערכות מותקנות באנגלית, לטעמנו הרבה יותר נוח מאשר בעברית.

מעדיף עברית.

פורסם
תודה רבה על העזרה, נירכש מחשב של דל.

קיבלתי יחד עם המחשב ווינודס 8 לא נוח בעליל.

משום מה זה התקין לי את הווינדוס באנגלית , איך אוכל לעשות אותו בעברית ?

רק רקברי. תפעיל מחדש את המחשב, תלחץ F9, תבחר רקברי, ואז עברית בחלון הראשון.

(בהנחה F9 הוא הכפתור לרקברי לכל המחשבים הניידים :))

פורסם

רקברי ימחק את כל המחשב. לא כדאי..

חפש בהורדות של מיקרוסופט אם יש עדכון שפות.

לא מכיר את ה 8 וגם לא בא לי להכיר..

פורסם

Niki P, איזה דגם של מחשב קנית בסוף?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני רץ עם ה-8 כבר שבועיים , קשה להתרגל אבל הטיפ הכי טוב שכל מה שאתה לא מסתדר תריץ לו חיפוש (f3\עכבר הכי שמאלה)

החיפוש מעולה .

אני בינתיים אוהב לעבוד על הכל מהשולחן עבודה ולא מהמסך של האריחים ("התחל" עלאק) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...