Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפולים ליונדאי i20 ידנית חדשה

chayahd99
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכם,

עם קבלת יונדאי i20 ידנית חדשה מהיבואן, הציעו לי, במוסך של היבואן, עסקת חבילה של 3 טיפולים ראשונים במחיר 3200.

המחיר כולל גם כל מיני תוספות קטנות שהן חסרות משמעות מבחינתי (שינוע, טסט, הנחות לתוספות וכו').

השאלה האם זה מחיר יקר מדי?

הם נתנו לי טווחי עלויות לכל טיפול כך שאם מחיר הטיפול יוצא היקר ביותר אז העסקה שלהם משתלמת אבל כמדומני שמחיר הטיפולים בפועל הוא זול יותר.

אשמח אם מישהו שמתמצא בנושא יכול להגיד לי אם דופקים אותי במחיר, בייחוד אם יש מישהו שמחזיק את אותו רכב וכבר יש לו נסיון בטיפולים.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע אם דופקים אותך במחיר, אבל זה נשמע טיפה יקר אולי בגלל שהרכב חדש בכל מקרה, מדובר במוסך מורשה ככה שאין כ"כ ברירה עם זה.

תלוי בסוג הטיפול, תלוי מה מחליפים כמובן.

הרכב שלי ישן, ועלות 3 טיפולים סטנדרטיים של כ 30000 ק"מ שביצעתי ב 3 שנים האחרונות עלו לי לא יותר מ 1300 ש"ח ואולי פחות. בהם הוחלפו שמן מנוע (סינטטי מלא ולא זול 250 ש"ח לגלון) פלאגים פילטרים (שמן מקורי בד"כ אני שם תמיד) ועלות הטיפול הממוצע היתה כ 500 ש"ח.

בכל מקרה אם הרכב שלך חדש, למען האחריות לדעתי אין לך מנוס מלטפל שם כל עוד יש אחריות.

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכם,

עם קבלת יונדאי i20 ידנית חדשה מהיבואן, הציעו לי, במוסך של היבואן, עסקת חבילה של 3 טיפולים ראשונים במחיר 3200.

המחיר כולל גם כל מיני תוספות קטנות שהן חסרות משמעות מבחינתי (שינוע, טסט, הנחות לתוספות וכו').

השאלה האם זה מחיר יקר מדי?

הם נתנו לי טווחי עלויות לכל טיפול כך שאם מחיר הטיפול יוצא היקר ביותר אז העסקה שלהם משתלמת אבל כמדומני שמחיר הטיפולים בפועל הוא זול יותר.

אשמח אם מישהו שמתמצא בנושא יכול להגיד לי אם דופקים אותי במחיר, בייחוד אם יש מישהו שמחזיק את אותו רכב וכבר יש לו נסיון בטיפולים.

תודה

זה נשמע ממש יקר.

טיפול שמן, פילטרים ואפילו החלפת נוזל בלמים לא אמור לעלות יותר מ600-700 שקל גג.

(הניסיון שלי הוא רק עם מוסכים מורשים של מאזדה, לא מכיר את היונדאי אז כדאי לוודא).

בכל מקרה נשמע יקר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...