Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

בתור נהג זהיר וכאחד שבודק את הרכב שהכל בו תקין ועובד לקראת החורף ובכלל מדי פעם, שהצמיגים תקינים (ממלא אוויר כל שבועיים שלוש), מגבים עובדים ומשתדל תמיד לדבר בדיבורית.

יוצא לי לראות לא מעט אנשים שהמצב של הרכב שלהם במצב בעייתי מכמה סיבות:

1) חוסר במנורות ראשיות - יוצא לי להעיר על כך למספר אנשים ביום, ישנם גם כאלה שבכלל שוכחים להדליק

2) חוסר בדיבורית - ישנם אינסוף אנשים שעדיין מדברים בזמן נהיגה, מדהים אותי לראות כמה כאלה יש על הכביש

3) עשן שחור שמפריע לדרך

אז חשבתי אולי כדאי שיוסיפו במשרד התחבורה עוד בדיקה שנתית (מלבד הטסט השנתי) לקראת החורף ויבדקו את הנושאים הנ"ל.

או שאולי יוסיפו בדיקה של דיבורית ברכב בטסט השנתי, לדעתי זה יכול קצת להפחית את התאונות הנגרמות משימוש בנייד בזמן נהיגה.

חלק מכם אולי יגידו שאני רברבן ומחפש, אבל באמת שישראלים על הכביש לא יודעים לטפל ברכב על מנת שיסע כמו שצריך, לרוב האנשים לצערי אין את האחריות להבין שנורות ראשיות או אחריות שרופות יכולות לגרום לתאונה.

חלק מהאנשים (בממוצע אני רואה 3 כאלה ביום) אפילו לא שמים לב שהאורות של הרכב שלהם לא דולקים כשצריך ועדיין לא דיברתי על כך שחייב להדליק אורות בין חודשים נובמבר למרץ.

מה אתם חושבים?

Polo 2012

פורסם

אני בעד לא לדבר בנהיגה בכלל, לא דיבורית ולא פלאפון, ככה או ככה אתה לא מרוכז בנהיגה.

אני נהג חדש ולא נגעתי שניה בפלאפון בנהיגה, השיחות יכולות לחכות גם כן הההודעות, לא יקרה כלום ! מקס' לעצור בצד אם חשוב.

לגבי אורות גם לי נמאס, בכלל בקרית מלאכי תופעה לנסוע רק עם אורות ערפל או עם לדים או נורות חנייה, לא חס וחלילה להדליק אורות דרך..ולי נמאס מהאנשים ששמים פנסי ערפל בקומבינה לא מקוריים של הרכב..

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...