Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.:lol:

אני מעוניין להביא רכב ספורט [לא חייב חדש] במחיר של עד 80K.

יש לאבא שלי חבר שלאשתו יש גולף 2008 TSI 140 כ''ס מנוע 1400 והיא נהגת יחידה ובקושי נוסעת עם קילומטראז' של 40-45 אלף קילומטר לא יותר.היה איתו קצת בעיה [עם הבעלים של הרכב] מכיוון שהוא מאוד אוהב את האוטו וגם אשתו אבל לבסוף אבא שלי הצליח לשכנע אותו ועוד משהו ששכחתי לציין זה הדגם הכי מפואר עם שתי מגדשי טורבו EMOTION סאנרוף מסך מולטימדיה ועוד דברים.

רציתי אולי שתייעצו לי שאולי במחיר הזה אולי טיפה יותר לא בהרבה יש אפשרות לרכב ספורטיבי אפילו יותר מזה [למרות שהבנתי שהוא לא בקטגוריית "ספורטיבי"] אני נהג חדש לפני כחצי שנה הוצאתי רישיון,כל הצעה תתקבל בשמחה.

תודה לעוזרים:lol:

פורסם

קודם כל, גולף הוא לא רכב ספורט, זה לא הייעוד שלו, אבל זה רכב מעולה בתחומים אחרים.

אני ממליץ לרכוש עבור נהג חדש רכב סולידי ורגיל (נניח, הגולף הזאת) בתקציב לא גבוה במיוחד אבל גם לא נמוך (הדעה הרווחת שכל נהג חדש צריך לנהוג בפחנוע היא טיפשית לדעתי) על מנת שילמד לנהוג וישתפשף בכביש.

כאשר יהיה לך ניסיון וותק בנהיגה, תוכל לרכוש רכב ספורטיבי, כמו כן תדע בדיוק איזה סוג אתה מחפש ומה הדרישות. להגיד ״טורבו״ זה לא מספיק.

קנה לך את הגולף או דומותיה, במחיר שנראה לך, אל תחפש גדישה וכוח, חפש ידע. עוד שלוש שנים או שנתיים מהיום אני מאמין שתדע מה אתה רוצה מרכב ספורטיבי ואז תוכל לרכוש לך אלפא/gti/כל רכב מתאים אחר.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
שלום.:lol:

אני מעוניין להביא (מילה שאיננה נהוגה כאן. עדיף : לקנות/לרכוש) רכב ספורט [לא חייב חדש] במחיר של עד 80K.

יש לאבא שלי חבר שלאשתו יש גולף 2008 TSI 140 כ''ס מנוע 1400 והיא נהגת יחידה ובקושי נוסעת עם קילומטראז' של 40-45 אלף קילומטר לא יותר.היה איתו קצת בעיה [עם הבעלים של הרכב] מכיוון שהוא מאוד אוהב את האוטו וגם אשתו (הוא אותה, או היא את הרכב ?) אבל לבסוף אבא שלי הצליח לשכנע אותו (לשכנע מה? לקנות למכור ? קשה לפסק ?!) ועוד משהו ששכחתי לציין זה הדגם הכי מפואר עם שתי (שני) מגדשי טורבו EMOTION סאנרוף מסך מולטימדיה ועוד דברים.

רציתי אולי שתייעצו לי שאולי במחיר הזה אולי טיפה יותר לא בהרבה יש אפשרות לרכב ספורטיבי אפילו יותר מזה [למרות שהבנתי שהוא לא בקטגוריית "ספורטיבי"] אני נהג חדש לפני כחצי שנה הוצאתי רישיון,כל הצעה תתקבל בשמחה.

תודה לעוזרים:lol:

הצעה ראשונה - לפסק ולנקד שיהיה קצת יותר קל גם להבין ושלא יהיו אי הבנות / דו משמעויות.

רכב לא קונים בכח. עדיף שיתאים לצרכים. אני מניח שנסעת קצת ברכב של ההורים.

דווקא אני כן חושב שזה רכב שיכול להתאים לך. הוא לא כ"כ ספורטיבי כפי שאולי אתה חושב (בקש שיעשו לך סיבוב / שתנהג אתה, אם זה מתאפשר מבחינת ביטוח), ואם זה מסתדר בתקציב הקנייה (+ האחזקה) - אז למה לא ? אני הייתי שמח לרכב כזה בתור רכב ראשון.

alfa 156 2.5.

פורסם

אז מה אתם אומרים, כדאי לי לקנות אותה?

אני פשוט רוצה רכב חזק מהיר זריז שאני באמת יהנה ממנו ושיהיה שווה את הכסף הזה.

למשל,נסעתי על קורולה חדשה וכשלחצתי על הדוושה לא ממש התפעלתי מימנה,הרגשתי שחסר לה כוח,מהירות,אבל האוטו נותן הרגשה של ביטחון ואותו דבר גם כלפיי ההונדה סיביק החדשה שאולי טיפה יותר חזקה מהקורולה.

אם אתם יכולים להמליץ לי על מכונית אחרת בסביבות ה80K שנותנת באמת תמורה טובה למחיר ועדיף שתהיה ספורטיבית אשמח מאוד!!

ותודה בכל זאת.

פורסם

איזה מכונית יש להוריך?

עד מתי יש נהג מלווה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה רכב חזק, אך לא ספורטיבי.

מצד שני בתור נהג חדש, אני לא חושב שאתה תבין מה ההבדל.

אני בטוח שאתה מאוד תהנה מהגולף, מצד אחד היא חזקה, מצד שני נוחה ובטוחה ומפנקת.

הבעיה היא שלגולף הזאת יש מנוע קצת בעייתי, אלו לא 2 מדגשי טורבו, זה מדגש טורבו ומדגש על - זה קצת שונה, המנוע הזה ידוע כמנוע הפחות אמין בסדרת ה-TSI ותיקונו יכול להיות יקר. מאוד.

אני אישית אולי הייתי מתחיל מגולף קצת חדשה יותר עם מנוע חלש יותר באותו מחיר.

אבל אני לא פוסל את הרכישה של הרכב הזה על הסף.

• תוכן חדש...