Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10K מערכת לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני חדש בפורום וקראתי פה הרבה מאמרים ואני רוצה לקנות מערכת לאוטו (דיאטסו טיריוס) .

אני מוכן להשקיע 10K .

אני מחפש מערכת רצינית שתפיק ביצועים מעולים חשוב לי מאוד האיכות וגם החוזק (SQLׁׂׂׂ).

ראיתי שיש פה אנשים שמבינים ואני חייב יעוץ כי אני חולם על מערכת כבר הרבה זמן :)

תודה לעוזרים ! ..

פורסם

אולי קראת קצת והצלחת להחכים.

אבל אני חייב לשאול אותך אם יצא לך לשמוע אי פעם מערכת על רמה?

מערכת שמכוונת לSPL או מערכת שמכוונת לSQ? מערכת כלשהי שהיא יותר מהסטנדרט (ושאני אומר סטנדרט אני לא מדבר על מערכת מקורית, אלא על מערכת שכווללת רכיבים רצינים כמה רמות מעל).

ב10K אפשר לבנות אחלה מערכת, ויש פה תקציב שאפשר לשחק איתו לכמה כיוונים.

תנעל על הכיוון שלך ותנסה להחליט מה אתה אוהב.

רוב הסיכווים שב10K לא תצליח לבנות מערכת SQL אמיתית. אך תוכל לבנות סטאפ באמת על רמה שייענה על הדרישות שלך

פורסם

בזוזית, אני חולק על דעתך חלקית :lol:

לדעתי ב10k אפשר להרכיב מערכתSQL סבירה מאוד, כל עוד הקניה מתבצעת בחכמה רבה מאוד.

לא צריך רכיבי היי אנד לדעתי, מספיק מגבר 4 ערוצים ממוצע, מונו סביר, סאב ברמת entry level מחברה איכותית (לא קיקר או פיוניר)

חיווט רגיל, יחידת ראש טיפה מתקדמת, קומפוננט בתקציב סביר, והתקנה טובה והוא יכול להגיע לתוצאה שתספק אותו לדעתי.

סט קומפוננט של הרץ/מורל

מגבר 4 ערוצים של jbl או רוקפורד

מונו של רוקפורד מסדרת הפאנץ או מחברות אחרות ברמתו.

רדיודיסק אלפיין, פיוניר, קלריון

סאב ברמה של הארסנל, dc lvl2, גראונד זירו, הרץ hx או סאנדאון SA בתיבה פורטד או באנדפאס סדר רביעי.

כמובן שרוב הרכיבים יצטרכו להגיע ממקור משומש אחרת התקציב לא יספיק.

השאלה היא האם הבחור שלנו פה מוכן לקחת מוצרים יד שניה?

אני בהחלט רואה שזה בר ביצוע בתקציב הזה.

פורסם
אולי קראת קצת והצלחת להחכים.

אבל אני חייב לשאול אותך אם יצא לך לשמוע אי פעם מערכת על רמה?

מערכת שמכוונת לSPL או מערכת שמכוונת לSQ? מערכת כלשהי שהיא יותר מהסטנדרט (ושאני אומר סטנדרט אני לא מדבר על מערכת מקורית, אלא על מערכת שכווללת רכיבים רצינים כמה רמות מעל).

ב10K אפשר לבנות אחלה מערכת, ויש פה תקציב שאפשר לשחק איתו לכמה כיוונים.

תנעל על הכיוון שלך ותנסה להחליט מה אתה אוהב.

רוב הסיכווים שב10K לא תצליח לבנות מערכת SQL אמיתית. אך תוכל לבנות סטאפ באמת על רמה שייענה על הדרישות שלך

כן , שמעתי מערכות על רמה לחבר של אבא שלי עד לא מזמן היה מערכת ב40K לא יודע איזה חיוון היה לי אבל שמעו נדיר :)

בזוזית, אני חולק על דעתך חלקית :lol:

לדעתי ב10k אפשר להרכיב מערכתSQL סבירה מאוד, כל עוד הקניה מתבצעת בחכמה רבה מאוד.

לא צריך רכיבי היי אנד לדעתי, מספיק מגבר 4 ערוצים ממוצע, מונו סביר, סאב ברמת entry level מחברה איכותית (לא קיקר או פיוניר)

חיווט רגיל, יחידת ראש טיפה מתקדמת, קומפוננט בתקציב סביר, והתקנה טובה והוא יכול להגיע לתוצאה שתספק אותו לדעתי.

סט קומפוננט של הרץ/מורל

מגבר 4 ערוצים של jbl או רוקפורד

מונו של רוקפורד מסדרת הפאנץ או מחברות אחרות ברמתו.

רדיודיסק אלפיין, פיוניר, קלריון

סאב ברמה של הארסנל, dc lvl2, גראונד זירו, הרץ hx או סאנדאון SA בתיבה פורטד או באנדפאס סדר רביעי.

כמובן שרוב הרכיבים יצטרכו להגיע ממקור משומש אחרת התקציב לא יספיק.

השאלה היא האם הבחור שלנו פה מוכן לקחת מוצרים יד שניה?

אני בהחלט רואה שזה בר ביצוע בתקציב הזה.

אני לא חושב שב10K אני יקנה יד שניה .. תאמת אני מעדיף מערכת SQ מאשר SPL אני רוצה לשמוע איכותי מאוד כאילו אני בקולנוע :D אבל חשוב לי שהסאב לא ימרח .. אבל עדיין רוצה לשמוע חזק לא חובה שזה יהיה על גדר לפוצץ תאוטו וגם האוטו עצמו הוא קל יענו הדלתות קלות מאוד ויש שם עכשיו סתם רמקולים ושומעים תבאסים .

איזה שנה הרכב.?

מה המידה של הרמקולים ברכב הזה ,והיכן הם ממוקמים.?

שנת 2008 הדגם החדש המידה היא : 6.5" גם מקדימה וגם מאחורה.

ממוקמים על הדלתות.

פורסם

ואני השקעתי 100k על מערכת. אתה תאמין לי?

כסף לא קונה איכות חביבי, יש לך עוד קצת הרבה ללמוד. בחירת הציוד הראוי, התקנה טובה וכיוונים טובים נותנים תוצאה טובה. יוני מהצפון הצליח לבצע פלאים עם רמקולים של דיבורית ב5 שקל.

40K לא אומר כלום.

עכשיו תחליט, אתה מחפש sq או sql?

פורסם
ואני השקעתי 100k על מערכת. אתה תאמין לי?

כסף לא קונה איכות חביבי, יש לך עוד קצת הרבה ללמוד. בחירת הציוד הראוי, התקנה טובה וכיוונים טובים נותנים תוצאה טובה. יוני מהצפון הצליח לבצע פלאים עם רמקולים של דיבורית ב5 שקל.

40K לא אומר כלום.

עכשיו תחליט, אתה מחפש sq או sql?

מה התעצבנתה :D

מצד אחד אחי אני רוצה שישמעו חזק מצד שני אני יותר רוצה שישמעו איכותי ...

נלך על SQ :)

פורסם

אני אישית מעדיף את שיטת ״גם את רומא לא בנו ביום אחד...

קודם hu , אחר כך רמקולים קדמיים (עדיף קומפוננט) , אחר כך מגבר, סאב, אישית אני יותר נהנה מהשיפורים בכל פעם ודבר חשוב יותר אתה לומד להכיר את המערכת ולהבין מה חסר לך ואיפה אתה רוצה שיפור... אם בכלל...

פורסם

אני ממש לא התעצבנתי.

אני ממליץ לך לעבור על ככלי הפורום לפני שאתה ממשיך להגיב ״אחי״.

שוב אתה לא סגור על עצמך, אתה רוצה איכות ואתה רוצה עוצמה? תכין 100k בשביל לבצע רכישה של ריבוי אלמנטים איכותיים וציוד איכותי כדי להשיג את מירב העצומה בשיא האיכות.

תחזור לספרי הלימוד, תתחיל לקרוא מאמרים וביקורות ותלמד מה המשמעות האמיתית של SQ, SQL ו SPL.

כשתדע ביוק מה אתה מחפש, תחזור לפה ותבקש המלצות ציוד וחוות דעת על מוצרים.

ובחיים לא קונים הכל ואז משדרגים, איפה רכשת את ההגיון הזה? בתחנה המרכזית הישנה?

מתחילים פשוט ומתקדמים הלאה. רדיודיסק וקומפוננט, אחרי זה מגבר רב ערוצים, סאב, מונובלוק, בידוד.

ולא הכל בבת אחת ופתאום מגלה שהקומפוננט נשמע צורם, הסאב מדוייק כמו שיכור עם חץ, המגבר מחרחר כמו חתולה מיוחמת.

פורסם

אתה לא צריך 100K בשביל לבנות משהו טוב, יש פה נטייה להגזים לפעמים, בעיקר מכיוון שאנשים השקיעו פה הרבה יותר, אז 1-K זה לא נחשב "טוב" ,10K יהיו די והותר.

לדעתי:

מורל הייבריד, גנסיס 4 ערוצים, סאב של ID 12 אינטצ , איטום בדלתות בלבד, HU יחסית פשוט (כמו פיוניר 8350 או 7400) התקנה וחיווט יכנסו יופי בתקציב.

כמובן שאם תכניס רכיבים מיד2 ישאר כסף לHU יותר טוב, למרות שכשלב התחלה, זה לא קריטי מכיוון שאני לא רואה סיבה להתחיל מהגברה אקטיבית , ואז אין צורך ב HU מפוצץ.

SCANSPEAK

פורסם
אני ממש לא התעצבנתי.

אני ממליץ לך לעבור על ככלי הפורום לפני שאתה ממשיך להגיב ״אחי״.

שוב אתה לא סגור על עצמך, אתה רוצה איכות ואתה רוצה עוצמה? תכין 100k בשביל לבצע רכישה של ריבוי אלמנטים איכותיים וציוד איכותי כדי להשיג את מירב העצומה בשיא האיכות.

תחזור לספרי הלימוד, תתחיל לקרוא מאמרים וביקורות ותלמד מה המשמעות האמיתית של SQ, SQL ו SPL.

כשתדע ביוק מה אתה מחפש, תחזור לפה ותבקש המלצות ציוד וחוות דעת על מוצרים.

ובחיים לא קונים הכל ואז משדרגים, איפה רכשת את ההגיון הזה? בתחנה המרכזית הישנה?

מתחילים פשוט ומתקדמים הלאה. רדיודיסק וקומפוננט, אחרי זה מגבר רב ערוצים, סאב, מונובלוק, בידוד.

ולא הכל בבת אחת ופתאום מגלה שהקומפוננט נשמע צורם, הסאב מדוייק כמו שיכור עם חץ, המגבר מחרחר כמו חתולה מיוחמת.

צודק.

אבל אני חושב שאני יודע מה כל דבר אומר אני פשוט מבקש מערכת בשווי 10K SQ וזהו.

צריך עזרה. תודה מראש :)

ונ.ב מישהו אולי יודע אם יש איזה חנות של מערכות לרכב באזור הקריות והסביבה שאני ילך ובאמת ישמע מה אני רוצה.

פורסם

אם אתה מאזור הקריות אז ההצעה הטובה ביותר שאפשר לתת לך לפני שאתה הולך לזרוק 10k לפח על משהו שלא בהכרח יישמע לך למרות שזה יקר, זה שתגיע למפגש ותשמע מגוון של מערכות וככה תוכל לקבל לפחות כיוון מסויים של מה יתאים לך.

מכיוון שכבר לא מפורסם על המפגשים בפורום הזה אתה מוזמן לרשום לי בהודעה פרטית ואני אעדכן אותך.

פורסם

ידידי היקר את זורק סכומים למערכת ולא יודע מה זה SQ עצתי לך שבאמת לפני שאתה מוציא 10K תעשה קצת חיפוש פה בפורום יש המון דיונים מעניינים על מה שאתה רק רוצה תשמע מערכות ואז תחליט כי להרכיב מערכת SQ ב10K ועוד ציוד חדש לא ניראה לי שזה בר ביצוע. אני הרכבתי מערכת SQ יד שניה ב17K לא כולל התקנה וחיווט.

שיפוצים..

• תוכן חדש...