Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתקשר למוסך שמטפל ברכב שלך (יש בכלל אחד כזה?) ותבקש מבעל המוסך שיבדוק בשבילך דברים חשובים ושיעביר אותך טסט. הרכב נשאר אצלו חצי יום ואתה חוזר לקחת את האוטו לבד. כששולחים את האוטו עם המוסכניק הוא 90% עובר, רק תוודא שהמוסכניק עצמו עבר על הרכב ועל דברים בטיחותיים. אני מניח שדבר כזה יעלה כמה מאות.

פורסם
תתקשר למוסך שמטפל ברכב שלך (יש בכלל אחד כזה?) ותבקש מבעל המוסך שיבדוק בשבילך דברים חשובים ושיעביר אותך טסט. הרכב נשאר אצלו חצי יום ואתה חוזר לקחת את האוטו לבד. כששולחים את האוטו עם המוסכניק הוא 90% עובר, רק תוודא שהמוסכניק עצמו עבר על הרכב ועל דברים בטיחותיים. אני מניח שדבר כזה יעלה כמה מאות.

ביום שבו אתן למוסכניק את הרכב שלי לחצי יום...כנראה שטסט יהיה אחרון דאגותיי :lol:

לאחר בירור עם עמדה 1! הוחלט לחכות חודש וללכת למכון טסטים פחות דקדקן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וכל פעם לפני הטסט תצטרך לקוות שהבוחן שם לא התחלף? לדעתי עדיף לך לסדר את זה ולהיות בראש שקט.

או לפנות לאורן זריף:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
וכל פעם לפני הטסט תצטרך לקוות שהבוחן שם לא התחלף? לדעתי עדיף לך לסדר את זה ולהיות בראש שקט.

או לפנות לאורן זריף:lol:

הובטח לי בשיחה טלפון שאגיע והכל בסדר, רק לא להחליף מנוע וכל השאר יעבור :roll:

אם לעוד מישהו שכחו לכתוב שהרכב שלו מתוצרת פורד, או שלא ציינו לו ברשיון שיש לו 4 גלגלים, שיפנה אליי בפרטי ואמליץ לו על מכון טסטים שמעריך את זמן לקוחותיו כאילו היה שלו.

פורסם

הם חיפשו יותר מידי לדעתי, טוב שלא נכנסו לרכב ובדקו abs, או שהמצת תקני.

אפוד זוהר זה חשוב, אבל זה כבר בעיה של הנהג אם הוא רוצה להסתכן או להקטין סיכונים.

לגבי שמשה אחורית.

אתם בטוחים שאסור להשחיר?

אני יודע שבקשקאי זה בא מקורי.

מה גם שיש כאלה ששמים וילון מבד.

ואם יש נגרר מאחורה שחוסם הכל?

מוזר לי מאוד.

בקיצור, ראו רכב נוצץ שזה לא מאזדה 3, נפתחו להם העיניים.

פורסם
הבוחן היה יותר מצודק.

אסור להכהות חלון אחורי אלא רק את חלונות הצד האחוריים. במקום לבוא בטענות לטסטר לך לריב עם מי שעבד עליך.

זו התקנה הרלבנטית:

תקנה 356 (ד) המעודכנת

"לא ירשם רכב או יחודש רשיונו של רכב שהשמשה הקדמית והאחורית והשמשות שליד המושבים הקדמיים בו, כולן או מקצתן צופו בחומר ציפוי בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת".

אתה יכול לראות לבד שאסור להכהות אחורית וקדמית.

לגבי אפוד זוהר מה זה משנה שהם מוכרים?

צריך להיות לך אחד באוטו ולא היה לך. אתה יכול לקנות אצלם או בכל מקום אחר אבל אתה חייב לקנות.

לגבי הגלגלים אם המידה לא מצויינת ברשיון הרכב אתה צריך לעדכן את זה.

אתה צריך להבין שלבוחן אין סמכות לכופף את החוק. הוא חייב להיצמד להוראות וטוב שכך עשה. הלואי וכל הבוחנים היו עובדים לפי הספר.

מה לגביי כל הרכבים שמדביקים פרסומות על כל החלונות האחוריים ,נסעתי על כזו שנתיים ללא כל בעיה לא מהמשטרה ולא בטסט?

• תוכן חדש...