Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום וחג שמח.

הסיפור הוא כזה, אני וחברה שלי נכנסו לדירה חדשה שאותה אנו שוכרים יחד, מכיון שלא היה לנו חדר שינה החלטנו לקנות מן הסתם ובתקווה שהוא יגיע עוד לפני תאריך הכניסה שלנו לבית שאליו אנו עומדים להכנס.

הלכנו לחנות רהיטים שכרגע לא אציין את שמה ורכשנו חדר שינה ומזרו חדש, אמרו לנו שחדר השינה יגיע לפני ראש השנה והתחייבו על כך בכתב, מכיון שלבית החדש היינו אמורים להכנס ב 1.9 הדבר היה נראה לנו והזמנו את חדר השינה כולל המזרן, מכיון שכבר רצינו להכנס לדירה ביקשנו להגיע עצמאית לאסוף את המזרן , כדי שלפחות חברה שלי תוכל לישון בדירה על הריצפה (לי יש נכות מסוימת ואיני יכול לישון עם מזרן על הריצפה)

חג ראש השנה הגיע, התקשרנו אל חנות הרהיטים וכל הזמן דחו אותנו כל פעם אומרים לנו שבוע הבא וממצאים תירוץ חדש, אנחנו אוטוטו כבר אחריי סוכות ועדיין חדר השינה לא הגיע, כמובן שאיני יכול לישון בדירה וקורה שכמעט כל הזמן אנחנו אצל ההורים שלי ואיני יכול לישון בדירה שעלייה אני משלם שכירות!

כיצד להתנהל מול החנות לי כבר אין כח, האם אתם אומרים שכדאי לתבוע אותם? (מי שמכיר אותי יודע כמה אני נמנע מזה ושונא את הסיטואציות האלה, אבל כאן אני מרגיש שאין ברירה ממש נגרמת לי עוגמת נפש מכל הסיפוור)

במידה ולא אילו עוד אפשרויות עומדות לפניי.

אודה לכם על העזרה

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

האם ביטול עסקה בא בחשבון?

אתה יכול לנסות לבקש מהם שיבטלו את העסקה ויחזירו לך את הכסף.

רוב הסיכויים שהם לא יסכימו ואז אפשר לנסות לשלוח להם מכתב רשמי שדורש לבטל את העסקה ולהחזיר את הכסף, בהתאם לתקנות הגנת הצרכן התשע"א 2010.

(תפנה אליי בפרטי ואני אשלח לך מכתב דוגמא).

במקביל לפנות למועצה לצרכנות ולהגיש תלונה.

המכתב אמור לעזור והם יחזירו לך את הכסף שלך, שאיתו תוכל לקנות רהיטים במקום אחר.

במידה ולא - המועצה לצרכנות תוכל לעזור לך לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות.

(שים לב שלוקח לה הרבה זמן, יחסית, לעשות את זה אז תנסה לקרוא כמה שיותר מידע על התהליך במידה ותצטרך לעשות את זה לבד).

עברתי תהליך דומה לא מזמן, ואני אשמח לעזור במה שאני יוכל.

172

פורסם

סמידה ורכשתם באמצעות כרטיס אשראי ולא קיבלתם את הסחורה כלל תוכלו לפנות לחברת האשראי ולהתחיל הליך שניקרא כשל תמורה - לא קיבלתם כלל את מה ששילמתם עליו.

• תוכן חדש...