Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה רבה! לתגובה כזו חיכיתי!

אצל איזה מוכר המוצר מגיע תוך 5 ימים? למה אני מה זה רעב!!!

נורא קשה לי להיזכר מי מהם, אבל יש אחד, זה או הראשון או השני (כי קניתי בזמנו חבילה של 2, שכל אחד מהם קילו) ששולח בדואר מהיר. קיבלתי את החבילה תוך פחות מ-72 שעות מהרגע ששילמתי.

אני מניח שהחגים ידפקו את זה קצת.

פורסם

תקשיבו בחיים לא ראיתי או אכלתי את זה אבל עשיתם לי חשק מטורף לטעום.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אז ככה, לאחר סיבוב בכמה מעדניות, להלן הממצאים (המאוד מאכזבים) שלי:

1. נסעתי עד פאקינג נתניה (מבת ים) במיוחד בשביל המעדניה ההיא ששני חברים מהפורום המליצו על בילטונג שזה הכי קרוב לג'רקי.

נסעתי למעדניית רובינשטיין אשר ברחוב "הבונים 14" באיזור התעשיה בנתניה.

המעדניה גדולה ויש שם מכל טוב, המון סוגי נקניקים. בקיצור, קניתי 150 גרם בילטונג (לא יכלתי לטעום כיון שכמות מינימלית של

150 גרם נמצאת בשקית אטומה הרמטית סגורה).

כמובן שלא יכלתי להתאפק ובאותו רגע שיצאתי מהמעדניה - ישבתי בחוץ כמו קניבל שמעולם לא ראה בשר והתחלתי לאכול.

חברים, לפני שאשתף את רשמיי, אני חייב לציין שהניילון האטום של המוצר ממש לא מזמין ועצם העובדה שזה היה במקרר, ידעתי

שהוא עדין ודי פראייר לעומת ג'רקי אמיתי. אמרתי מילא, נו - חברים בפורום אמרו שזה קרוב אז יאללה ננסה.

קודם כל, הבילטונג הוא בכלל לא בקר אלא עגל (ג'רקי זה בקר), שומני (ג'רקי הוא יבש), מלוח מאוד, לח מאוד (אפילו יותר מנקניק או פסטרמה רגילה) ויש לו טעם של שילוב עם נקניק ופסטרמה פשוטה. בואו נגיד שאני לא מת על נקניקים אך אכלתי נקניקים טובים ממנו בהרבה.

בשורה התחתונה, ממש לא ייחודי ולא מתקרב אפילו בשום מאפיין לביף ג'רקי, כל קשר בינו לבין ביף ג'רקי מקרי בהחלט ומי שיגיד לכם אחרת עבד עליכם בגדול - אכזבה ענקית.

מי שרוצה לקפוץ לאיזור צפון ת"א ולגאול אותי מייסורים של 150 גרם - בהחלט מוזמן לבוא ולקחת את זה ממני בחינם (היום, מחר

ומחרתיים אהיה בת"א עקב יום הכיפורים). המחיר של "התענוג" עלה 15 ש"ח, משמע 10 ש"ח ל-100 גרם, מחיר הוגן למי

שמסוגל לאכול את הדבר הזה.

2. קפצתי לטיב טעם ושאלתי פשוט במחלקת הבשר (פסטרמות, נקניקים, בייקון וכו') אם יש להם בשר בקר מיובש. אמרו לי שלא, אך

יש להם בשר בקר שמבחינת המרקם והמגע שלו הוא הכי יבש שיש להם ונחשב איכותי. אמרתי - ננסה למה לא? הרי אנחנו במסע

נסיונות. הסכמתי עם המוכרת מאחורי הדלפק, הביאה לי חתיכה לטעום, ותשמעו, אהבתי מאוד! אמנם כבר שכחתי מה הטעם של

הביף ג'רקי אך לפחות מצאתי עוד מוצר שטעים לי.

לבקר הזה קוראים "בראוזה" (נדמה לי שחברה שלי אמרה לי שזה משהו ברוסית אך שכחתי) והוא קשה, יבש, בטעם בקר וקוניאק

אני חושב שגם מעושן. אני ממליץ בחום לנסות. הבעיה היא המחיר שלו (תשבו), 18.5 ש"ח למאה גרם!

אז קניתי מאה גרם וחסלתי את הכל תוך כדי נסיעה הביתה (תוך רבע שעה לא נשאר כלום) וזה לא הזיז לי מבחינת שובע.

אז אלו הממצאים, מקווה שעשיתי מעט סדר לכל הקורניבורים של הפורום. במילים אחרות, אין פתרונות פלא, נחכה לג'רקי המקורי

כשיגיע מ-EBAY. בנתיים נסתפק בבראוזה של טיב טעם.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

למרות שאני קרניבור לא קטן את הביף ג'רקי לא אהבתי ושתי שקיות שהבאתי מארה"ב נפתחו ואח"כ נזרקו לפח. בורו שמדובר בעניין של טעם ולכן כל האמור לעיל הוא רק תחושה וטעם שלי.

אם מישהו נורא רוצה ובאמת מתכוון לכך,יש לי (וגם באינטרנט) מתכונים ליצור עצמי בבית.

מצד שני,אם אתם מחפשים חטיף בקר דקיק,יבש (למדי),פיקנטי,טעים,טרי,זמין ושרץ יוצא מן הכלל עם שתייה חריפה,אני ממליץ על נקניק בסטרומה ארמנית,מזרע מייצרת אותו ויש גם אחרים שמייצרים.

מה שחשוב זו פריסה דקה דקה! 100 גר' זה המון פרוסות..!

לא ממש זול אבל,יותר זול מייבוא של ביף ג'רקי.

תנסו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אז ככה, לאחר סיבוב בכמה מעדניות, להלן הממצאים (המאוד מאכזבים) שלי:

כמו שכתבתי מקודם, אם אתה רוצה ללכת על בטוח בסניפי מזרע יש ג'רקי של ג'ק לינקס ועוד איזה סוג מוזר של אחד שלם באורך של איזה מטר:shock:

יש אחד בדיזנגוף סנטר ועוד אחד ברמת אביב.

TFSI Power

פורסם
כמו שכתבתי מקודם, אם אתה רוצה ללכת על בטוח בסניפי מזרע יש ג'רקי של ג'ק לינקס ועוד איזה סוג מוזר של אחד שלם באורך של איזה מטר:shock:

יש אחד בדיזנגוף סנטר ועוד אחד ברמת אביב.

צר לי אך מרוב התלהבות והתלהמות, כנראה שלא שמתי לב לתגובה שלך, א-ב-ל תהיה בטוח שבדקתי את הנושא לעומק.

התקשרתי עכשיו ל"מעדני מזרע" בדיזנגוף סנטר הם ענו לי בחיוב: "כן, יש לנו ביף ג'רקי".

שאלתי: "של איזו חברה"?

נעניתי: "של מזרע, של עוד כמה חברות, תבוא לראות".

אז הנני יוצא עכשיו שוב מהבית אל "מעדני מזרע" לבדוק הכצעקתה (יש יתרונות גם ללהיות מובטל).

אעדכן בהמשך.

פורסם

השניה נכנסתי הביתה ולהלן העדכונים:

נסעתי לשני סניפי מזרע המוכרים לי היטב -

1. סניף רמת אביב ג' - מרכז שוסטר

2. סניף דיזנגוף - דיזנגוף סנטר

בסניף הראשון אזל להם הביף ג'רקי - המוכר טען שיש להם בד"כ של חברת ג'ק לינקס אך לא נותר דבר גם לא של חברות אחרות.

הגעתי לסנטר, למזלי מצאתי חניה במהירות, נכנסתי לחנות של מזרע והפלא ופלא - המוצר הנכסף היה שם!!!

אז ככה, יש של כמה סוגים, אך ג'ק לינקס החברה היחידה שמשכה את עיניי.

העפתי מבט במחיר אשר לא היה מקדימה לשקית (יש להם רק כמות של 3.25 OZ, משמע 92 בגרמים).

הייתי בהלם, המחיר הוא לא פחות מ-80 ש"ח לשקית מסכנה אחת!!!

לאחר מכן שוחחתי עם המוכר האדיב שמוכר לי בפנים היטב כיון שהוא כבר שנים על גבי שנים מוכר בסניף הזה בסנטר ואני נוהג לבקר המון בסנטר מהיותי זאטוט.

שאלתי אותו מדוע המחיר כה יקר, טען שהמדינה נוהגת להחרים מוצרים מיובאים מחו"ל וכמעט התערב איתי שיעצרו לי את הג'רקי

שהזמנתי במכס. לגבי המחיר, הוא לא ממש האמין לי שהזמנתי ב-14$ (כולל שילוח) 4.2 OZ, משמע 115 גרם, כמעט 30%

יותר בכמות וב-30% בדיוק פחות במחיר (שוב, כולל שילוח, אין כמעט תוספת בשילוח כאשר לוקחים עוד שקית, אולי 2$).

כמובן ששלפתי את הגלקסי שלי והראיתי לו שחור על גבי לבן את המחיר שרכשתי ושאפילו המוצר כבר נשלח אלי במחיר הנקוב.

אמר לי "וואלה" ושתק.

נכנסנו לשיחה מרתקת, האיש אמר לי שהוא מעיף שקיות כאלה בכמויות ואנשים רצים וקונים, הוכחה לכך שנשארה רק שקית

אחת בטעם חלפיניו, טריאקי - נגמר, האוריג'ינל - 2 שקיות, ונדמה לי שהיתה עוד שקית בטעם פלפל.

המוכר האדיב אמר שהנושא מאוד מוכר לו שאנשים באים אליו שאף הזמינו מחו"ל ולא הסכימו להעביר להם את החבילות במכס,

אז נכון, כמובן שיש לו אינטרס, אך בכל זאת איחל לי בהצלחה עם זה ושהוא מקווה שלא יתפסו אותי.

מהניסיון שלי, לא הזמנתי 10 קרטונים אלא כולה 2 שקיות ואני מאמין שזה יגיע בשלום.

האיש סיפר בנוסף, שהנושא המדינה כאוב, ואילולא העליה הרוסית שהשרישה פה מאכלים לא כשרים (וטוב שכך, מה זה פה הרייך

השלישי?!) לא היינו רואים עד היום בשר לא כשר בארץ. הוא סיפר שכשאנשים מזמינים כמה שקיות, עוצרים אותם במכס כיון שאין

הכשר על המוצרים, והמפלגות הדתיות בממשלה אחראיות לזה.

הוא אמר לי שבתכלס, אין לו בעיה למכור את זה במחיר הרגיל

כמו שמוכרים בארה"ב, אך הוא משלם הרבה מיסים שקריים ועלויות הזויות עקב חוקי הדת המטופשים לגמרי וההזויים הללו

ע"מ להביא את השקיות הבודדות שברשותו. אמר לי שיש לו לקוחות קבועים שמבקשים אפילו לשמור שקיות אך לא תמיד זה מתאפשר

לו, כיון שהוא מעיף אותם בכמויות. הוא ישב והסביר לי את החוקים הנוקשים של המדינה, המקפידה לא להכניס לארץ מוצרים תוצרת

חוץ, ועושה הכל ומציבה אינספור מכשולים רק שלא יגיעו לכאן.

הייתי די בהלם שזו הסיבה אך ראיתי שהוא מאוד מתרעם ומדבר מהלב על הנושא, ואני חייב להודות שיש הרבה היגיון בכך (מצד

החרדים והמפלגות הדתיות או דתיות קיצוניות בממשלה).

בשורה התחתונה - לפחות זכיתי לראות את המוצר בארץ, אז לא, אני לא מטורף ואוציא 80 ש"ח על 90 גרם, אבל היום הבנתי

עוד יותר, שאין לי מה לחפש במדינה הזו שאני מתבייש להיות חלק ממנה.

פורסם

אני הזמנתי משני מוכרים שונים - מהראשון את האוריג'ינל, מהשני את החלפיניו.

נראה מה יהיה (כמובן אעדכן כאשר יהיה מה לעדכן).

פורסם

יש לך בשרשור אדם שהזמין כמויות במהלך הזמן, אני מניח שלא עשו לו שום בעיות והמחיר הגבוה בארץ זה מאותה הסיבה שכלב מלקק לעצמו את הביצים, ועובדה לכך היא שאנשים חוטפים את זה במחיר הנקוב, אז למה להוריד במחיר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, כל המדינה שלנו מבוססת על אמרת הכלב ושק האשכים שלו - ידוע.

אני באמת צריך לתפוס שיחה צפופה עם אדון SRACK ולהיכנס לעובי הקורה בנושא.

פורסם

חבר'ה.

מההיכרות שלי.

0 מכס

0 עצירות

0 בעיות.

נכון, זו היכרות שלי, אבל לא הזמנתי מוצר אחד, וגם לא 5. למעלה מ30 חבילות אשר מכילות ביפ ג'רקי (בשימוש עצמי) הגיעו אליי במהלך השנה האחרונה. אני מכור לזה.

יש לי אפילו את הקרטון פה. לצלם?

אגב, בשיאי, הזמנתי 3 חבילות 1 קילוגרם במשלוח אחד.

בנוסף, הזמנתי לא פחות מ-9 שקיות של טעמים שונים (באריזות 4 אוז), כולל קילוגרם שלם של ביף ג'רקי לכלב! במשלוח אחד!

אני ממליץ על החלפיניו. לדעתי הכי טעים (טיפה חריף). מעבר לזה? האורגינל.

• תוכן חדש...