Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום ראיתי אחת אפורה. לדעתי היא נראית במציאות אפילו פחות טוב מאשר בתמונות. היא גם הרבה יותר קטנה ממה שחשבתי.

emotion of motion

פורסם

לא יודע מה דמיינת אבל קל מאוד לדמיין, מדובר ב B3 מוגבהת.

בקשר למחיר, אני מבין את הטענות פה, הרי סביר מאוד להניח שה B3 החדשה תתומחר מאוד קרוב ל B3 היוצאת (כמובן בהתעלם ממבצעי דגם יוצא וכו') במיוחד לאור תמחור הפוקוס הנוכחי.

במידה זו, אז גם ה VX צריכה לשמור על יחס דומה למחיר ה VX הקודמת, רק שהקודמת עלתה פחות 20K ש"ח (140K).

דרך אגב, הבוקר ראיתי אחת כזו לבנה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני ראיתי דווקא לא מעט כאלה כולל אחת בצבע כתום, העיצוב דיי בנאלי וכמו שכבר כתבו רוב הרוכשים יעדיפו את המתחרות שמציעות עיצוב "ג'יפי" יותר.

אני אישית חושב שבגלל שמדובר באימפרזה מוגבהת המחיר שערורייתי, הרי דגמי ה-2 ליטר של האימפרזה הרגילה הם בעלי הנעה כפולה גם כן ואחת כזאת עלתה עד לא מזמן כ-130 אלף שקלים אז 30 אלף שקלים בעבור הגבהה וסט פלסטיקים "קרבי" היא שערורייתית.

פורסם

ראיתי לא מעט כאלה ושמעתי טענות לכאן או לכאן. אני אישית לא אהבתי את העיצוב. רכבים עם תחת מוארך (גם סדרה 1) תמיד מעלים לי בראש תמונה של וולבו ישנה.

נ.ב, יש הסכמה בקרב כולם שהג׳אנטים מאוד מוצלחים?

פורסם

להפתעתי, יצא לי לראות כבר איזה עשרה כאלה. לא ברור לי מי קהל היעד של הרכב הזה, שהוא אפור מאוד למראה ולא זול בכלל. אולי עובדי יפנאוטו.

פורסם

היא לא זמינה עם מנוע 6 צילינדר אהה???

בהחלט רכב מלהיב! אני בדרך כלל נגד נישת הקרוס-אוברים,

אך לכל כלל יש יוצא מן הכלל, ובקיצור, הלוואי עלי!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
לא טורבו אבל ידנית עם הילוך כח, בהחלט כן.

בהחלט תמוה שהגרסא הקודמת, ואפילו בלי הכינוי XV, שלא ניסתה לגשת לשטח - הייתה עם הילוך כוח, ודווקא זו - ברת 20 ס"מ תחת הגחון- נותרה עם שישה הילוכים בלבד. מה חבל.

dirty old man

need love too

פורסם
היום ראיתי אחת אפורה. לדעתי היא נראית במציאות אפילו פחות טוב מאשר בתמונות. היא גם הרבה יותר קטנה ממה שחשבתי.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
היה נחמד לקרוא.

זה רק אני, או שהם מצאו את לוח המחוונים באיזו חפירה ארכאולוגית? :S

זה רק אני או שכל תא הנוסעים עוצב בהשראת סובארו DL?

תכירו, סובארו Keyser, Keyser סובארו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
הסיבה למחיר הנמוך : " יד ראשונה 0 ק"מ " = רישום הרוכש כיד שניה על הרכב, כאשר היד הראשונה רשומה ע"ש חברת הליסינג שלמה סיקסט , אך ברכב מעולם לא נעשה שימוש והוא עם 0 ק"מ על השעון .

שים לב שאתה קונה את הרכב מיד ראשונה ואתה נרשם כיד שניה כך שאין פה הנחה גדולה (אם בכלל), זה פשוט שווי הרכב כיד שניה.

אז נכון שהרכב חדש לחלוטין אבל עדיין, מדובר ב"מחירון" של הרכב אולי אפילו קצת מעל מחירון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ברור לי, אני כמובן התכוונתי כמו שכבר כתבתי שכך פחות או יותר אמורה לעלות אחת כזאת חדשה לגמרי מהיבואן.

• תוכן חדש...