Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למישהו יצא לנסות את ה-iOttie Easy One Touch 3?

שוקל לשדרג את ה-easy one touch 1 שיש לי ועושה את עבודתו נאמנה על הדשבורד במשך כמעט שנתיים. הקפיץ התחיל קצת לזייף ויש לי הזדמנות רכישה בארה"ב.

האם שווה את ההפרש במחיר?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

היי חברים, מחפש עריסה/תפסן אוניברסלי שיתאים לזרוע הBrodit שברשותי.

התפסן אמור להתאים לLG G4 עם כיסוי.

ושאלה ליבואן, האם הגיעו התפסנים של iBolt?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
יש לי כזה בשנה האחרונה על השמשה הקדמית, שרד גם מעבר בין מכוניות ובסה"כ עד כה מאוד מרשים לטובה.

שמח לשמוע. בדיוק הזמנתי כזה לאישתי.

קטע טריוויה, כמעט קניתי YARIS TS מיד שנייה, שהייתה בבעלותך כיד ראשונה, לפני איזה 10 שנים...

פורסם
מוזר, לא הרבה זמן אחרי שמכרתי אותה, קיבלתי שיחת טלפון מחברת הביטוח של הקונה בה נמסר לי שהיא הוצתה...

ואו, באמת מוזר. הלכתי לראות אותה, מעט מאוד אחרי שנקנתה ממך נראה לי. אפילו דיברתי איתך בטלפון, והתברר שהמוכר רצה למכור לי ביותר מכמה שקנה ממך... בסוף לא קניתי והלכתי על 206XSI :)

פורסם

שלום לכולם

מחפש עריסה לאייפון 6, לפי המאפיינים הבאים:

1. הטלפון משמש גם כמצלמת דרך, כך שכל הפתרונות שממצבים את הטלפון מתחת לקו השמשה (פתחי מזגן וכו׳) - לא רלוונטיים.

2. קשה למצוא משטח חלק על הדשבורד עצמו, כך שעדיף מוצר שנדבק טוב למשטחים לא חלקים או לשמשה עצמה.

3. לא מעוניין בפתרונות מבוססי מגנטים.

עברתי על השרשור ונברתי קצת ברשת, ואלה הפתרונות שמצאתי:

א. Exogear Exomount 3

ב. iOttie Easy one touch 3 (או 2, הישן יותר)

ג. עריסה גנרית מתוצרת סמסונג (עלה באחד הפוסטים פה בשרשור ובחיפוש באיביי..)

מה דעתכם? איזה מהאופציות (או האם אתם מכירים אופציה אחרת) עדיפה?

פורסם

iOttie אחלה של דבר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ממליץ לך לקנות מצלמת דרך ייעודית ולא להשתמש באייפון למטרה הזאת, זה ממש רעיון רע מכל בחינה אפשרית.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

קניתי את זה, מתקן לפתח של המזגן:

https://he.aliexpress.com/item/Ugreen-Universal-car-phone-holder-air-vent-monut-GPS-stand-360-adjustable-mobile-phone-holder-for/32626150303.html?spm=2114.13010608.0.0.DhwEfX&detailNewVersion=&categoryId=5093004

ממש טוב, מאוד מינימאלי, בלי כל מני זרועות מיותרות בשביל לכוון זוויות - זה ישר לגמריי בלי שטויות, חזק ויציב, אפשר לתפעל ביד אחת.

לא מרגיש בכלל כמו מוצר סיני מתפרק.

המיקום במזגן מאוד נוח כי לנקסוס 5 שלי היו 2 בעיות עם ניווט, רמקול חלש נורא והתחממות יתר בשמש. אז מכיוון שעכשיו הוא קרוב אלי אני שומע אותו, והוא על המזגן אז הטלפון קפוא :)

דרך אגב ניסיתי מתקן קטן שיושב על החור של הדיסק וזה לא התאים אצלי כי התושבת שלו נגעה בגלגל של הווליום, אז לא כל מי שיש לו דיסק יכול להשתמש בכזה מתקן.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...