Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום,

אני מחפש לפלאח שמותקן לי ברכב, פלסטיק שמתחבר עם 4 ברגים לפלאח ומנגד יש עריסה מתאימה...(מקווה שאני מובן).

אני מחפש משהו זול ברמות איביי ועלי, לא משהו רציני מדי, אך סביר.

פורסם

^ iOttie Easy One Touch

הזרוע הכי נמכרת באמאזון US, לא סתם

בארץ אני יודע שבסט מובייל החזיקו בעבר הלא רחוק, משהו כמו ₪120, לא יודע אם זה המצב היום

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם אתה קונה בארץ אז אני לא מאמין שיש את כל הדגמים בסדרה, יתמזל מזלך אם יהיה אחד

באם תחליט להזמין מחו"ל - ה3 הוא הכי חדש והכי מגניב, אך זה לא אומר שה2 או ה1 פתאום דרעק.. זה קורולה 2013 וזה 2016.

same same but different

זרועות מעולות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שאלה „משלימה”

האם יד מחקרים / המלצות לגבי איפו לשים את הסמארטפון?

כלומר, מבחינת הנוחות האידאלי הוא במרכז הזכוכית הקדמית מול עיני הנהג

פורסם

לכל חובבי הזרועות המגנטיות של Scosche, אידיגיטל התחילו למכור את הדגמי PRO שלהם במחירים ממש טובים... 190-200 ש"ח עלה לי הזרוע לדשבורד.. המגנטיות מרגישה משמעותית יותר חזק (לא שזה נפל לי מתישהו מהרגיל, אבל עדיין מתאים למכשירים יותר כבדים) וישנה מסגרת אלומיניום סביב הגומי כדי למנוע ממנו לעלות.

מאוד ממליץ על הפטנט שלהם!!!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
לכל חובבי הזרועות המגנטיות של Scosche, אידיגיטל התחילו למכור את הדגמי PRO שלהם במחירים ממש טובים... 190-200 ש"ח עלה לי הזרוע לדשבורד.. המגנטיות מרגישה משמעותית יותר חזק (לא שזה נפל לי מתישהו מהרגיל, אבל עדיין מתאים למכשירים יותר כבדים) וישנה מסגרת אלומיניום סביב הגומי כדי למנוע ממנו לעלות.

מאוד ממליץ על הפטנט שלהם!!!

כנ"ל! אומנם קניתי דרך האינטרנט אמזון. אבל עדיין כל הזרועות שלהם פשוט ++

מגנט BEST.

Alfa 159 TBi

פורסם

iOttie Easy One Touch XL איפה מומלץ לקנות?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם (נערך)

לאחר הרבה נסיונות של כל מני מוצרים. אני מבסוט מהמעמד האחרון שקניתי. מתאים במיוחד למצבים שהגומיה לא יכולה לעשות וואקום על הדאש בורד בגלל חספוס. נדבק לחלון יפה מאד, והזרוע גמישה ומתעצבת לפי הצורך. הקצה מגנטי ועובד יפה מאד גם עם קייס לטלפון.

https://www.amazon.com/Version-Magnetic-Cradle-less-Windshield-Dashboard/dp/B00VNPXUPS/ref=sr_1_6?s=automotive&ie=UTF8&qid=1480435234&sr=1-6&keywords=ipow+car+mountFullSizeRender.jpg

עריכה אחרונה על ידי g35x

• תוכן חדש...