Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מערכת סטריאו ישנה של סוני(20 שנה+-),המערכת לא הייתה בשימוש כמעט(שנים בודדות-וגם שם השימוש היחיד היה רדיו) והיא במצב חדש-חיברתי אותה למחשב ושמעו מעולה והכל היה בסדר,עד שהרמתי אותה והיא נפלה לי מהיד(המערכת עצמה) מגובה של 15-20 ס"מ ומאז צריך להזיז את המערכת לעשרות פוזיציות עד שמאתרים את הנכונה ובה המערכת פועלת,עכשיו המצב החמיר והיא לא עובדת כלל רק אלא אם מנערים אותה אז היא פועלת לשבריר שנייה,מה נראה לכם הבעיה,וכמה יעלה תיקון לדבר כזה?

פורסם

ניסית לבעוט בה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אכן השתמש וזרוק, התקדמות אדירה. במיוחד עם התפתחות האוזן האנושית בעשרים השנים האחרונות.

אין סכוי שתמצא טכנאי שיתקן בסכום כדאי. טכנאים לנושאים כאלה הם זן בסכנת הכחדה ואם מישהו שרד, המחירים בהתאם.

אם אין לך את הכישורים לזהות סדק בפרינט או הלחמה ישנה שניתקה ממקומה או כשל דומה נסה לעניין מורה לאלקטרוניקה בתיכון כפרוייקט לחוג או שתעניין תלמיד בכתה נמוכה - נניח ט' או י' - שינסה להתמודד. אל תפנה לתלמידים בכתות גבוהות אחרת גם הם יסבירו לך שתקשורת הלווינים המיושנת בין הטיונר למגבר ההספק במכשיר הלא מתקדם אינה לטעמם.

יוסי

פורסם

אני קיבלתי הצעת מחיר לפני בדיקה שאמורה שיכולה להגיעה בהערכה גסה ל200 שקל,עכשיו ב200 שקל אני לא אמצא שום רמקולים למחשב(2.1,2,5.1) שיתנו לי איכות סאונד כמו הרמקולים האלו,מניסיון איתם אלו רמקולים באמת בעלי איכות ועוצמה שאני לא אקבל מרמקולים פשוטים למחשב גם ב500 שקל,הרמקול עצמו הוא קומפוננט,יש לו מיד ועוד 2 טוויטרים

פורסם

תפתח אותה ותבדוק את השנאי שנמצא בתוכה, מה שכן אני יכול להמליץ לך זה גם לבדוק את החיווט של הרמקולים,

זה גורם למערכת להתכבות שיש קצר ביציאות של הסאונד,

חוץ מזה, גם במערכת חדשה אתה יכול להשתמש ברמקולים ההם,

לי בבית יש מערכת פאטיפון שתיקנתי תמורת 230 ש"ח והיא עובדת מצויין!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

פתחתי כבר את המערכת עצמה,ועם הידע המוצמם שלי לא מצאתי שום חוט שצריך הלחמה מחדש או משהו כזה,אבל בטח צריך להיא את המערכת לטכנאי מוסמך שיפתח את המערכת יותר לעומק,בנוגע לחיבורים של הרמקולים,לפי דעתי זה נובע מהמערכת כי רק שאני מטלטל את המערכת אז היא עובדת והרמקולים עצמם לא זזים ונשארים באותה תנוחה בעת הטילטול,ובנוגע לקניית מערכת חדשה,חיפשתי ומצאתי מערכות שמתקרבות לסאונד של המערכת רק במחירים של 700,800 שקל,ככה שעדיף לי לתקן את שלי

פורסם

לא תמיד כדאי לזרוק, השאלה היא אם מדובר בדגם מתקדם שיש לו כפתור METAL לטייפ דבל קסט!:roll:

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הרמקול עצמו הוא קומפוננט,יש לו מיד ועוד 2 טוויטרים

אני מהמר שיש שני קישוטים שנראים כמו טוויטר.

תביא תמונה ונאמת את החשד...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...