Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקנות פג'ו 205 בסכום של 6-10 אלף

אמרו לי אל תקנה כי בתיקונים של האוטו אתה יוכל להביא אוטו הרבה יותר טוב

ואתה יוכל לגור במוסך !

אז רציתי לדעת איזה אוטו אפשר להביא נורמלי בהכי זול שאפשר ?

אני רוצה לציין שאני בדיוק עכשיו מתחיל לעבוד במיוחד בשביל האוטו

ואחרי זה מתחיל ללמוד .. אז אני נזיל

אבל אני ישקיע סכום נורמלי אבל חשוב שיהיה נורמלי בהכי זול שאפשר להביא אוטו !!

אז באיזה סכום אפשר להביא אוטו נורמלי ?

ואל איזה אוטו אתם ממלצים ??

ועם אפשר בבקשה חשוב לי מאודד שהאוטו יהיה חסכוני בדלקק!! ואמין מבחינת תיקונים אני משקיע סכום נרומלי במיוחד בשביל אמינות..

תודה רבה

פורסם

כל אוטו זול יכול לגרום לך לגור במוסך, אין ארוחות חינם. זה פחות משנה אם תקנה פיג'ו, רנו, מיצובישי או מאזדה. מה שיותר חשוב זה המצב המכאני של האוטו והסיכויים שלך למצוא רכב במצב נורמלי טוב הולכים ויורדים ככל שהתקציב שלך קטן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתור אחד שיש לו 205 (שכרגע עומדת בודדה ומחכה ליום שבו הגריטה תחזור לפעולה), זה עניין של מזל.

הרכב אצלי כבר כמה שנים טובות ורוב הזמן הוא בסדר גמור, כמובן שהגיל עושה את שלו וצריך לתקן (כמו כל רכב אחר)

בשנתיים האחרונות הייתה תקלת אלטרנטור אחת בלבד, כשרק קניתי אותו לפני כ7 שנים היה תיקון רציני יותר - ככה שלדעתי הוא "די אמין" :-D

דרך אגב, אם אני לא טועה 205 כבר שווה 2-3K מקסימום לא?

פורסם

הייתי ממליץ דווקא על יונדאי אקסנט.

אפשר למצוא גם שנת 98-99 במחיר כזה.

היתה לי כזאת שנת 96 והגיעה ל300000 ק"מ עם מנוע וגיר מקוריים. היא הושבתה רק עקב תאונה אחרת היא עוד היתה מתגלגלת בכביש.

אמינות מעולה, חלפים זולים ואחזקה זולה.

המינוס זה הפלסטיקה הגרועה והמתפרקת, אבל מי שלא איכפת לו לפי דעתי זו גם אופציה לא רעה.

פורסם

תודה לכולם על התגובות !

אז תמליצו לי על רכב.. ותגידו כמה כסף הרכב הזה עולה

אה ועוד משהו ערכו לי תכותרת אני לאמחפש אוטו בסכומים האלו של 6-10 אלף

רק רציתי לדעת כמה כסף צריך להשקיע בשביל אוטו נורמלי ועל איזה רכב אתם ממלצים

פורסם

ניסן סאני , אחלה אופציה

רכב פשוט אמין זול בטיפולים .

אומנם צריך מזל למצוא אחד שמור ..

אצלי יד ראשונה 93 כיום עבר 520K על מנוע וגיר מקורי

פורסם

אז תמליצו לי על רכב.. ותגידו כמה כסף הרכב הזה עולה

ממליץ בחום על מרצדס SL החדשה. ראיתי אותה אתמול באולם התצוגה בתל-אביב, המכונית מדהימה! עולה בערך מיליון ש"ח.

ועכשיו ברצינות - מה התקציב שלך?

פורסם

אין לי תקציב ספציפי אני רוצה רק משהו נורמלי .. שאני לא אצתרך ללכת למוסך כול

שיהיה חכסכוני בדלק

אני צריך אוטו בין 10 אלף עד 20 אלף עדיף כמה שפחות כסף

אני רק מחפש משהו נורמלי סביר שאני לא אצתרך ללכת למוסך כול שני וחמישי

פורסם

חוץ מאמינות יש דרישה נוספת, או שמבחינתך גם עגלה של סופרמרקט עם מנוע, הגה ומזגן יכולה להתאים (במידה והיא כמובן אמינה)?

פורסם

חחח וואלה כן תפור אליי עגלה של סופרר כמה עולה ???

וואלה אני קצת חדש בעניין של הרכבים זה הרכב הראשוןן שיהיה לי!

וחשוב לי בגלל שאני יהיה סטודנט אז שיהיה אמין אוטו עם פוזה.. וחסכוני בדלקקק!!

פורסם

אתה סטודנט בכיתה י'? זה פורום רציני, לא צ'אט של ילדים. אם תמשיך לרשום הודעות כמו שאתה רושם עכשיו תוגבל גישתך לאתר.

אין רכב שיש לו גם פוזה והוא גם חסכוני בדלק, לא בתקציב שלך. אם הרכב חסכוני בדלק אז כנראה שרוב האנשים יודעים את זה וכשאתה נוסע בו יש לך פוזה של חסכן. אתה צריך להחליט מה יותר חשוב לך, לעשות פוזה בגרוש על החברים שלך או לנסוע ברכב חסכוני באמת. כמובן שיש כל מיני דברים באמצע, שהם לא באמת רכבי פוזה ולא באמת רכבים חסכוניים, באמצע כזה.

פורסם

צביקה קודם תדבר בצורה קצת יותר יפה בבקשה תודה.זה שאתה מדבר ככה זה מראה שאתה ילד בראש .

כמו שאתה צחקתה על העגלה של הסופר אז גם אני צחקתי .

דבר ראשון אני בגיל 24 ואני בקרוב אני מתחיל ללמוד במכללה . ואני עכשיו מתחיל לעבוד לחסוך במיוחד לאוטו .

אז אני מחפש אוטו שנראה חמוד לא מחייב שיהיה יותר מדיי יפה אבל שלא יהיה מכוער .. אבל עם יש אוטו יפה זה לא יזיק

ובנוסף חשוב לי אוטו עם כול הנתונים לסטודנט חסכוני אמין ..

פורסם

לגבי הסוזוקי בלנו 97

לא יותר עדיף להביא רכב מיני יותר כי אני מאמין שמיני חסכוני הרבה יותר בדלק לא ?

• תוכן חדש...