Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסוואגן טיגואן 2.0 TSI

metar
שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום צלכולם

מעוניין לרכוש גיפ טיגוואן של פולסוואגן. איך האמינות? הסחירות? מה קורה אחרי 50 אלף ק"מ . אחזקה?

איך הביצועים בכביש ? יש לי בהזדמנות 2010 ב100 אלף שקל הבן אדם צריך כסף דחוף. האם שווה את המחיר. שמעתי שקשה למכור ולכן מורידים 20% ממחירון ? :?: תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם מדובר על DSG בעל 6 הילוכים או בעל 7 הילוכים?

המנוע אמין.

לא הבנתי מה אמור לקרות אחרי 50K ק"מ?

בכל מקרה המחיר נשמע לי נמוך מאד ומדליק נורה אדומה. נשמע כאילו נפלת על סוחר, קח את הרכב לבדיקה. מניח שתמצא שמה הרבה דברים שלא סיפרו לך עליהם, תאונה?:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה DSG עם שבעה הילוכים, אבל גיר לגמרי אחר מה-DSG7 המותקן בדגמים החלשים של הקוצרן, דומה והוא למעשה שיפור של ה-DSG6. (עם מצמדים רטובים ולא עם מצמדים יבשים)

לגופו של עניין:

אם הרכב תקין ולא עבר תאונות הוא שווה את הכסף בבמחיר שהוא מוצע לך שמגלם מינימום של 33% הנחה ממחירון יד2 (בהנחה שמודבר ברמת הגימור הנמוכה)

כלי רכב שמחיר המחירון שלהם יקר (נומינלית) כמעט תמיד נמכרים בהנחה משמעותית ממחיר המחירון. כמה? קשה לדעת.

לסיכום: 1) אם אתה קונה כדי להשתמש - קנה בלי חשש.

2) אם אתה קונה במטרה לממש רווח או לנסוע תקופה מסויימת ולמכור במחיר שקנית (או קצת יותר) תחשוב פעמיים.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה DSG עם שבעה הילוכים, אבל גיר לגמרי אחר מה-DSG7 המותקן בדגמים החלשים של הקוצרן, דומה והוא למעשה שיפור של ה-DSG6. (עם מצמדים רטובים ולא עם מצמדים יבשים)

לגופו של עניין:

אם הרכב תקין ולא עבר תאונות הוא שווה את הכסף בבמחיר שהוא מוצע לך שמגלם מינימום של 33% הנחה ממחירון יד2 (בהנחה שמודבר ברמת הגימור הנמוכה)

כלי רכב שמחיר המחירון שלהם יקר (נומינלית) כמעט תמיד נמכרים בהנחה משמעותית ממחיר המחירון. כמה? קשה לדעת.

לסיכום: 1) אם אתה קונה כדי להשתמש - קנה בלי חשש.

2) אם אתה קונה במטרה לממש רווח או לנסוע תקופה מסויימת ולמכור במחיר שקנית (או קצת יותר) תחשוב פעמיים.

:wink: תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יצא לי לפגוש בעלים של כזה רכב במוסך, הוא לא היה מרוצה מרמת האמינות.

הייתי מצעי שתבדוק גם את היסטוריית הטיפולים במוסך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מבין שכבר בשיחה טלפונית הוא הוריד לך 30K ש"ח מהמחירון (מפורסם בלוח יד-2 ב-130K ש"ח). :roll:

הרכב הזה לדעתי יכול לזכות בתואר המפוקפק "הרכב הכי לא סחיר", ירידת הערך שלו פשוט מטאורית :shock:

אם אני לא טועה, כחדש הוא נמכר בסביבות ה-220K, כך שלאבד 90K בתוך שנתיים וקצת זה לא צחוק.

ומהמחירון העלוב הזה הוא עוד מוכן להתפשר ולהוריד עוד 30K, כלומר איבד ריאלית תוך שנתיים כמעט 120K ש"ח! בעעע :shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תסתכל בפורום מכירה ותראה כמה אנשים מורידים במכוניות חדשות, זה לא כזה מפתיע.

תוסיף לזה יבואן עם מוניטין גרוע, אמינות מוטלת בספק והחשד של "למה הוא מוכר רכב חדש?".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...