Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

היום בצהריים אישתי בדיוק פנתה במחלף הסירה בשביל להיכנס לכביש המהיר.

בדיוק במהלך הפנייה כל מנורות הביקורת ברכב נדלקו(שמן,חום מנוע,מחשב,הכל!!) ההגה ננעל והברקסים גם כן.

למזלה היא הייתה על 30 ק"מש והצליחה לעצור בצד.

היא כיבתה את הרכב ,הניעה וכאילו שכלום לא קרה הכל בסדר, לאחר שעה כאשר היא כבר הגיעה הביתה ונרגעה מהכל היא יצאה שוב לקחת את הילדים מהגן ושוב אותו מקרה מוזר במשך שלוש פעמים בפרק זמן של רבע שעה.

אשמח לדעת אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות.

אתמול החלפתי מצבר ברכב ולא נראה לי שזאת הבעיה.

אשמח לשמוע עצות.

פורסם
נראה לך שמדובר בבעיה שקשורה למצבר?

אומנם אני לא דניאל, אבל בהחלט כן.

נשמע כאילו במאצע הנסיעה אחד הקטבים של המצבר התנתק \ בעל מגע רופף, מה שגרם לדימום הרכב והדלקת הנורות חזרה כשהתחדש המגע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני יסביר את עצמי שוב...

באמצע נסיעה נדלקות כל הנורות והרכב לא מגיב!! הגה ננעל הברקסים לא עובדים כמו שהרכב כבוי.

מכבים את הרכב מתניעים מחדש והכל בסדר עד הפעם הבאה שזה קורה...

פורסם

נשמע כאילו המנוע נכבה פשוט.

נחמד יהיה אם תרשום איזה שנה הרכב. בפונטו מתחילת שנות האלפיים יש הגה חשמלי וברגע שאין תגבור הוא נהיה מאוד קשה.

מה שכן מעניין זה מה גורם למנוע להכבות.

יכול להיות שאכן מדובר בבעייה חשמלית, ואולי בעייה במצבר או בטעינה ויכול להיות גם בעייה בסוויצ'.

תכנס למוסך וכמה שיותר מהר מאחר ומצב זה מסוכן ועלול לגרום לתאונה.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

בידיוק רק מוסך יכול לגאול אותך בנתיים.

ההגה לא ננעל! הוא נהפך קשה מהרגיל בגלל שהמנוע תגבור חשמלי כבוי.

(ננעל רק שמוציאים את המפתחות מהסוויץ).

עדיין אפשר לסובב אותו, ב0 קמש צריך כוח, במהירות הוא משתחרר.

פורסם

דבר כזה קרה לי בפיאט בראבה לפני כשנה,

מה שקרה שמיסב של רצועת אביזרים נשבר במהלך הנסיעה, היות שבפיאט מרבית הרכיבים (אלטרנטור , מזגן , הגה כוח וכו) עובדים על אותן רצועות - מספיקה אחת להקרע או להיות רפוייה והכל משתבש ברכב.

\

משום מה יש לי תחושה שזו בעיה דומה, גש למוסך לבדוק, אך לפני זה בשביל הידע האישי - פתח את מכסה המנוע ובדוק שהרצועות כולן מתוחות, במידה ולא - פה קבור הכלב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

כאשר רצועת האלטרנטור לא קיימת אז גם בהנעה הנורה של המצבר תידלק מההתחלה. פה מתואר מצב שהנורה דולקת, מכבים את הרכב מניעים שוב היא נעלמת ואז לאחר זמן מה זה חוזר. קשה לי להאמין שמדובר ברצועת האביזרים. אבל ללא ספק מדובר בבעייה חשמלית והייתי בודק שוב את האלטרנטור.

• תוכן חדש...