Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הסופר לנסר שלי לא הייתה אצלי כמה זמן והיא חזרה כשהמצב החיצוני שלה הוא בכי רע. אחרי שהתברר שהחומרים שהיו אצלי לא טובים, יש לי כמה שאלות:

איך מטפלים בשיפשוף שאוטובוס אדיב במיוחד השאיר על הדלת (בצבע ירוק)?

מה אני צריך לעשות כדי להיפטר מחלודה שנוצרה על המכסה מנוע עקב מכה קטנה שהוא קיבל?

איזה חומר מומלץ כדי להדביק בו מתכות (כמו להדביק את הסמל שנפל)?

בנוסף, אני רוצה להחזיר לרכב את הצבע שהיה לו בהתחלה (לבן), אבל אני לא מצליח לתת לו מראה נקי למרות שטיפות סידרתיות. מה לעשות?

מצטער על האורך ותודה לעוזרים!

פורסם

לגבי האוטובוס אתה צריך לבצעה פוליש,אך אם זה שיפשוף רציני זה לא יעזור,הפוליש גם יעזור להחזיר את הברק לצבע בשילוב ווקס לאחר מכן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לגבי האוטובוס אתה צריך לבצעה פוליש,אך אם זה שיפשוף רציני זה לא יעזור,הפוליש גם יעזור להחזיר את הברק לצבע בשילוב ווקס לאחר מכן.

אפשר לבצע פולי כאשר יש שריטות עם חלודה ברכב???

ואם אתה יכול להדריך אותי איך לבצע פוליש ווקס בבקשה..

פורסם

החלטתי לרדת מהעניין של הפוליש מחשש לחלודה שתתפשט ברכב...

אם אני לא עושה עושה פוליש אז אין טעם בווקס, נכון? ואם אפשר- המלצות לשמפו טוב לרכב מניסיון.

ואם אפשר לענות גם על השאלות בהודעה הראשונה.

תודה רבה!!!

פורסם

אחרי שלא קיבלתי תשובות, הנה כמה תמונות שמציגות את הנזקים: (מיצטער על האיכות, זה מהפלאפון)

המכה מהאוטובוס:

jkogzk45zytm.jpg

תמונות של החלודה:

jwwmytotzeeo.jpg

tut0jrk0ncmz.jpg

פורסם
אחרי שלא קיבלתי תשובות, הנה כמה תמונות שמציגות את הנזקים: (מיצטער על האיכות, זה מהפלאפון)

המכה מהאוטובוס:

jkogzk45zytm.jpg

תמונות של החלודה:

jwwmytotzeeo.jpg

tut0jrk0ncmz.jpg

מכה מהאוטובוס לא נראית נוראה, פוליש פותר לך את זה צ'יק צ'ק. כנ"ל גם החזרת הברק לרכב.

לגבי חלודה, רק להוריד אותה לגמרי ולצבוע מחדש. אם לא מורידים אז היא תתפשט ואם צובעים עליה אז היא תתפשט מתחת לצבע ותעשה עוד נזק.

כל מי שיציע לך ממיר חלודה סביר להניח שלא מבין שזה לא באמת פותר את בעית החלודה ואין אפשרות אחרת מלשפשף אותה לגמרי.

פורסם
מכה מהאוטובוס לא נראית נוראה, פוליש פותר לך את זה צ'יק צ'ק. כנ"ל גם החזרת הברק לרכב.

לגבי חלודה, רק להוריד אותה לגמרי ולצבוע מחדש. אם לא מורידים אז היא תתפשט ואם צובעים עליה אז היא תתפשט מתחת לצבע ותעשה עוד נזק.

כל מי שיציע לך ממיר חלודה סביר להניח שלא מבין שזה לא באמת פותר את בעית החלודה ואין אפשרות אחרת מלשפשף אותה לגמרי.

תודה, על העזרה! איך אתה מציע להוריד את החלודה? עם מים וסקוטץ'?

פורסם

לחבר שמעליי, תודה על ההערה, הפנמתי. הכוונה הייתה לתת מענה להודעה הזאת אבל מה שנעשה נעשה.

לחבר שמעליו (פותח השרשור), אל תתקרב עם סקוץ' לצבע הרכב זה לא מספיק מדוייק ויכול לעשות שריטות על הצבע התקין!

תקנה דיסקיות שיוף ותעבוד איתן באופן ידני בצורה מדוייקת. ככל שהדסקית יותר גסה החלודה תרד יותר בקלות. אחרי שאתה מוריד את החלודה אתה צריך לשים לפחות תוך יום אחד צבע יסוד בכדי למנוע התחלה נוספת של חלודה. אחרי שאתה שם יסוד אתה יכול לשים את צבע הרכב, בין אם מיד ובין אם לאחר מכן, רק קח בחשבון שלחכות יותר מידי זמן בין יסוד לצבע זה גם לא בריא.

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...