Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטלוויזיה השתגעה

zax
שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני צפיתי לי בנחת במשחקים כשלפתע הטלויזיה החליטה להעלות את הווליום(עד הסוף). בזמן שהיא מעלה, השלט לא מגיב, וגם הכפתורים של הווליום (האלה שבצד) לא רוצים לעזור לי. אחרי כיבוי וכמה דקות התקררות, הכל פועל כרגיל, כאילו כלום לא קרה.

כמה דקות אחרי זה הסיפור חוזר חלילה.

הטלוויזיה היא LCD של סמסונג 32" (לא זוכר את הדגם).

מישהו נתקל בדבר כזה?

איך אפשר לסדר את זה?

תודה מראש לעוזרים!

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק שזה לא השלט שהשתגע!

לאחר הפעלת המכשיר, הוצא ממנו את הסוללות ובדוק האם שוב עוצמת השמע עולה.

אם המכשיר ממשיך להשתגע, נסה לשדרג תוכנה.

אם גם זה לא פתר...טכנאי!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל תעשה את זה מהר כי אם אתה צריך להחליף טלוויזיה, שתדע שהממשלה ביטלה את ההנחות במכס על מוצרי אלקטרוניקה לשימוש ביתי והיא מעלה את המע"מ, אז הטכנאי יעלה קצת יותר.

עדיף לקנות טלוויזיה עכשיו. :evil:

ובלי ציניות, נסה להחליף סוללות בשלט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או לשים מאוורר ישירות על גב המכשיר, על מנת לקרר אותו... מכשירי חשמל לא אוהבים את הקיץ.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי דבר דומה לפני כמה שנים:

שבת בבוקר יום יפה, אמא שותה המון קפה,

הטלוויזיה מחליטה להידלק מעצמה, ואת הווליום בפתאומיות מעצימה.

למרות שאצלי אני חושב שזה היה בחורף, זה קרה פעם פעמיים במהלך חייה של הCRT 37 של גרץ, והסתדר מעצמו.

אם אני זוכר נכון שדיברנו עם טכנאי הוא אמר ישר שזה כנראה החיישן שקורא את האות מהשלט ושזה משהו כמו 200 שקל.

קקטוסולר ידנית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לעוזרים,

ניסיתי היום להחליף בטריות, לא ממש עזר. הטלויזיה עדיין בברוגז עם השלט ולא רוצה להקשיב לו.

דבר מוזר נוסף שקורה עכשיו הוא ש הכפתורים של הווליום מעבירים לי עכשיו ערוצים.

הסרגל של הווליום נמצא קבוע על המסך ומראה 100% , ולא נותן לי אפילו לפתוח את ההגדרות.

סולל הדרך - איך מעדכנים את התוכנה? משהו מסובך או שאפשר לעשות לבד?

ברווז - הטלויזיה יושבת בחדר עם מזגן, ויש לה מרווח גדול מהקיר. לדעתי יש לה מספיק אוויר.

אספנות - כמה זמן לקח לזה להסתדר? אולי גם שלי תרגע ותפסיק לצעוק..

תודה מראש על העזרה.

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם המכישר לא מגיב לשלט, לא תוכל לעשות זאת לבד.

באופן כללי:

נכנסים לאתר של סמסונג. מאתרים את הדגם המדוייק שיש לך ומורידים עבורו את התוכנה לדיסק USB בהתאם להוראות.

זה לא מסובך אבל דורש ידע והבנה בסיסים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה הגרוע, שקול להעיף את הטלוויזיה מהבית לגמרי. לא תפסיד מזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...